siječnja 24, 2017

Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi - Objavljen puni nazivKroz proteklih nekoliko mjeseci, nagađali smo koji bi mogao biti naslov naredne epizode sage Star Wars, a sada smo dobili potvrdu od Lucasfilm!

Kao što smo se nadali, naslov nije ni jedan od onih za koje smo čuli kroz razne glasine, ali on je Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi , odnosno, Star Wars Epizoda VIII: Posljednji Jedi!

Redatelj sljedećeg nastavka je Rian Johnson, producenti su Kathleen Kennedy i Ram Bergman, a izvršni producenti J.J. Abrams, Jason McGatlin i Tom Karnowski. Film će doći u kina 15. decembra 2017. godine. Osim vijesti, na Twitteru je objavljen i poster filma. "Posljednji jedi" je vjerojatno referenca na Lukea Skywalker koji se pojavio pred kraj filma Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. Ali naslov nije ništa novo u svemiru Star Wars, autori Michael Reaves i Maja Kaathryn Bohnhoff 2013 napisali je roman The Last Jedi. Nakon Star Wars: Episode VII - The Last Jedi će pratiti još jedan spin-off kao Rogue Jedan.

Nema komentara:

Objavi komentar