ožujka 25, 2017

Odjednom tata - Demain tout commence 2016 Recenzija Filma

Odjednom tata - Demain tout commence 2016 Recenzija Filma
 ODJEDNOM TATA (2016)
 Demain tout commence

ODJEDNOM TATA (2016)
Demain tout commence

Žanr: Komedija
Godina 2017
Redatelj: Hugo Gelin
Glavne uloge: Omar Sy, Clemence Poesy, Antoine Bertrand...
Trajanje filma: 117 min
Datum izlaska:    4 November 2016
U kinima od :
                    B i H   30.03.2017.
                    Hrvatska 30.03.2017.
                    Srbija    30.03.2017.  
Teško je reci kako će ova obiteljska komedija / drama ostaviti dojam na gledatelje. Ako nemate predrasuda prema crncima, mješovitim parovima ili homoseksualcima i volite komediju onda se uputite hrabro u kino.

Parcela je prilično tradicionalna, jednog dana mu jedna od njegovih bivših ostavlja bebu staru nekoliko mjeseci da se on brine za nju. Čovijek odlazi u Englesku kako bi vratio djetetovu majku, ali je ne nalazi tamo. Naravno, na putu izgubi dokumente, pa je prisiljen koristiti malo rizičnu ponudu da spava s malim zdepastim geyem. Nova nekonvencionalna obitelj u svijetu.

Režiserova klasična tema muškarca s napuštenim djetetom, iskusni Francuz kreće na englesko govorno orkženje, dodajte ovom drage homoseksualce i srodnih tema. Za izgradnju price iskoristio priliku društvenih mreža i elektroničkih komunikacija. To nije nezanimljivo gledati.

Ne treba nam glavni lik (Omar Sy) ljubav, pa smo uživali u filmu. Kvalitetnu sliku nalazimo ne toliko u komediji, već u interesu smiješne male stvari koje su se raspršile u cijeloj prići, a glavna poenta da pokušava ući dublje. Rezultat je dramatična komedija s dvije obitelji koje cine poprilično solidan film koji bi mogao potaknuti ljude da ga pogledaju.

Ocjena: 6.5/10

 Demain tout commence
(2016) on IMDb

Trailer:

Nema komentara:

Objavi komentar