Nadolazeći Horor Filmovi 2018

Nadolazeći Horor Filmovi 2018

Happy Death Day
Datum Izlaska: 1/16/2018
Redatelj: Christopher Landon
Format: DVD/Bluray
Devojka je prisiljena da živi istog dana iznova i iznova dok ne može shvatiti identitet njenog ubice.  Iznenađujuće dobar horor / triler namijenjen mladoj skupini odraslih osoba.

The Midnight Man
Datum Izlaska: 1/19/2018
Redatelj: Travis Zariwny
Format: VOD
Ikone horora Lin Shaye i Robert Englund zvijezde u ovom filmu o djevojci koja nenamjerno poziva mitski Midnight Man nakon igranja igre.

Mom and Dad
Datum Izlaska: 1/19/2018
Redatelj: Brian Taylor
Format: VOD
Mentalno odrasle osobe počinju uključivati ​​svoju djecu u ovom hororu / trileru koji glumi Nic Cage i Selma Blair. Rane recenzije su iznenađujuće jake za ovaj film.

The Open House
Datum Izlaska: 1/19/2018
Redatelj: Matt Angel, Suzanne Coote
Format: VOD (Netflix)
Dylan Minnette ( 13 razloga zašto ) zvijezda u ovom horror filmu o majci i njezinu tinejdžeru, koji su postali nadnaravne snage nakon što se presele u novu kuću.

Jigsaw
Datum Izlaska: 1/23/2018
Redatelj: Michael Spierig, Peter Spierig
Format: DVD/Bluray
Osma inačica franšize Saw .

Death House
Datum Izlaska: 1/26/2018
Redatelj: Harrison Smith
Format: Theatrical (limited)
Dva federalna agenta bore se kroz tajni zatvor poznat kao Kuća smrti.  Ima horror legende Sid Haig, Kane Hodder, Bill Moseley, Dee Wallace i Michael Berryman.

Winchester: The House That Ghosts Built
Datum Izlaska: 2/2/2018
Redatelj: Michael and Peter Spierig
Format: Theatrical
Žena vjeruje da se proganjaju duše ljudi ubijenih Winchesterovom puškom. Zvijezde filma su  Helen Mirren i Jason Clarke.

Cadaver
Datum Izlaska: 2/2/2018
Redatelj: Diederik Van Rooijen
Format: Theatrical
Policijski službenik koji je preuzeo rehabilitaciju u gradskoj mrtvačnici n najviše se suočava sa zlogom koji je imao jedan od leševa.

Tragedy Girls
Datum Izlaska: 2/2/2018
Redatelj: Tyler MacIntyre
Format: DVD/Bluray
Horror komedija o dvije djevojke srednjih škola koje počinju ubojstva kako bi poboljšale popularnost njihovog prave kriminalne web emisije.

The Ritual
Datum Izlaska: 2/9/2018
Redatelj: The Ritual
Format: VOD (Netflix)
Na osnovu najprodavanijeg romana o grupi prijatelja koji se suočavaju sa zlonamernim prisustvom kada idu pešačiti u šumi. Početne recenzije su pozitivne.

Hellraiser: Judgment
Datum Izlaska: 2/13/2018
Redatelj: Gary J. Tunnicliffe
Format: DVD
10. obrok u užasnoj franšizi. Tri detektiva istražuju serijskog ubojicu koji možda nije iz ovoga svijeta. Pinhead će se vratiti iako će ga igrati drugi glumac.

The Strangers: Prey at Night
Datum Izlaska: 3/9/2018
Redatelj: Johannes Roberts
Format: Theatrical
Novu porodicu su terorisali misteriozni stranci prvog filma. Na početku je zakazan za izdanje u decembru 2016. godine, ali je bio prolongiran zbog kašnjenja u proizvodnji.

Pacific Rim: Uprising
Datum Izlaska: 3/23/2018
Redatelj: Steven S. DeKnight
Format: Theatrical
Malo je poznato o projektu osim što će biti nastavak koji se održava 10 godina nakon događaja izvornog filma. Zvijezde John Boyega i Scott Eastwood

Unsane
Datum Izlaska: 3/23/2018
Redatelj: Steven Soderbergh
Format: Theatrical
Soderbergov prvi horror film je snimljen u potpunosti na njegovom iPhoneu. Unsane se usredsređuje na mladu ženu koja je suočena sa najvećim strahom nakon što je neprovjereno posvećena mentalnoj instituciji. Zvezde Claire Foy i Hram Juno.

A Quiet Place
Datum Izlaska: 4/6/2018
Redatelj: John Krasinski
Format: Theatrical
John Krasinski, najpoznatiji po igranju Jima Halperta na The Office, usmjerava ovaj nadnaravni užas koji glumi Emily Blunt. Čini se da se film temelji na nadnaravnoj cjelini koja privlači zvuk, prisiljavajući obitelj da komunicira putem znakovnog jezika

The Wolf Man
Datum Izlaska: 4/13/2018
Redatelj: Unknown
Format: Theatrical
Remake prvobitnog filma iz 1941. i dela univerzalnog Dark Universe. Za Rock se navodi da je u redu za naslovnu ulogu. Još uvek je na rasporedu za izdanje iz 2018. godine, uprkos tome što nema potvrđenog režisera ili zvezda.

Rampage
Datum Izlaska: 4/20/2018
Redatelj: Brad Peyton
Format: Theatrical
Dwayne Johnson mora spasiti svet od tri opasna čudovišta u ovom filmu zasnovan na istom imenu video igre 1980-ih.

God Particle
Datum Izlaska: 4/20/2018
Redatelj: Julius Onah
Format: Theatrical
Treći obrok Cloverfield franšize. Nalazi se na svemirskom brodu gdje se šokantno otkriće vodi timu astronauta koji se bore za svoje živote.

Truth or Dare
Datum Izlaska: 4/27/2018
Redatelj: Jeff Wadlow
Format: Theatrical
Učenika je progonio nadnaravni entitet nakon igre istine ili usudnje.

Tremors: A Cold Day in Hell
Datum Izlaska: 5/1/2018
Redatelj: Don Michael Paul
Format: VOD
Najnovija tranša u franšizi Tremorsa će pokupiti gde je Tremors 5 otišao. . Michael Gross i Jamie Kennedy će se vratiti.

Slender Man
Datum Izlaska: 5/18/2018
Redatelj: Sylvain White
Format: Theatrical
Horror film koji se temelji na internetskom disku Slendermana . Javier Botet (Mama, The Conjuring 2) za naslovnu ulogu.

Abruptio
Datum Izlaska: 5/31/2018
Redatelj: Evan Marlowe
Format: Theatrical
Čovjek mora počiniti različite zločine kako bi ostao na životu nakon što je eksplozivna naprava ugrađena u vrat.

The Purge: The Island
Datum Izlaska: 7/4/2018
Redatelj: Gerard McMurray
Format: Theatrical
Četvrta rata franšize biće prequel koji se održava na Staten Islandu tokom prve noći.

The Nun
Datum Izlaska: 7/13/2018
Redatelj: Corin Hardy
Format: Theatrical
Spin-off Conjuring 2 koji će se usredotočiti na znak demona. Taissa Farmiga kao zvijezda kao mlađa časna sestra.

The Predator
Datum Izlaska: 8/3/2018
Redatelj: Shane Black
Format: Theatrical
Malo je poznato o zemljištu u ovoj fazi, no vjerojatnije je da će to biti nastavak, a ne ponovno podizanje sustava. Redatelj i skladatelj Shane Black od Iron Man 3 i Kiss Kiss Bang Bang .

Legend of Dark Rider
Datum Izlaska: 8/9/2018
Redatelj: Titus Paar
Format: VOD
Horror fantasy o čovjeku poznat kao Dark Rider, divlji brut koji šeta pustinjom bez sjećanja na njegovu prošlost.

The Meg
Datum Izlaska: 8/10/2018
Redatelj: Jon Turteltaub
Format: Theatrical
Džejson Stetam pokušava spasiti posadu podmornice koju je proganjala ogromno stvorenje od 70 stopa.

The Little Stranger
Datum Izlaska: 8/31/2018
Redatelj: Lenny Abrahamson
Format: Theatrical
Na osnovu romana Sarah Vatersa o doktoru koji je pozvan na raspadanje, ukleto imanje za liječenje pacijenta nakon Drugog svjetskog rata. Domnall Gleeson će biti zvezda.

Slaughterhouse Rulez
Datum Izlaska: 9/7/2018 (UK)
Redatelj: Crispian Mills
Format: Theatrical
Britanska horror komedija s Simonom Peggom, Nickom Frostom, Michaelom Sheenom i Asa Butterfieldom.

The House with a Clock in its Walls
Datum Izlaska: 9/21/2018
Redatelj: Eli Roth
Format: Theatrical
Temeljeno na gothic horror romanu o siročadnom dječaku koji se kreće sa svojim tajanstvenim ujakom koji se ispostavlja da je warlock. Jack Black će biti zvijezda.

The Return of the Killer Klowns from Outer Space in 3D
Datum Izlaska: 9/28/2018
Redatelj: Crispian Mills
Format: Theatrical
Nastavite sa kultnim klasičnim Killer klovnama iz svemira. Grant Kramer će ponoviti igrati svoju ulogu kao Mike Tobacco.

Venom
Datum Izlaska: 10/5/2018
Redatelj: Ruben Fleischer
Format: Theatrical
Ruben Fleischer, direktor Zombielanda , koji će voditi R-rated Venom solo film koji neće biti povezan s većim Marvel Cinematic Universeom.Tpm Hardy igra Eddie Brock. Navodno će imati elemente užasa.

Hellfest
Datum Izlaska: 10/12/2018
Redatelj: Gregory Plotkin
Format: Theatrical
Slasher postavljen na Halloween u tematskom parku. Izlazak urednika i paranormalna aktivnost: redatelj dimenzije Ghost Gregory Plotkin na kormilu.

Goosebumps: Slappy’s Revenge
Datum Izlaska: 10/12/2018
Redatelj: Ari Sandel
Format: Theatrical
Nastavak komercijalno uspješnog filma 2015. godine. Podaci o zemljištu trenutačno nisu poznati.

Halloween
Datum Izlaska: 10/19/2018
Redatelj: David Gordon Green
Format: Theatrical
Blumhouse će proizvoditi sljedeću ratu u Halloween franšizi koja će vjerojatno biti više nastavka nego remake. Jamie Lee Curtis će se vratiti.

Overlord
Datum Izlaska: 10/26/2018
Redatelj: Julius Avery
Format: Theatrical
Ovaj JJ Abrams producirao horor film odvija se tijekom Drugog svjetskog rata i slijedi dva padobranca koja  pucaju dolje nad Normandijom i koji otkrivaju zlokobni nacistički eksperiment.

The Invisible Man
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Unknown
Format: Theatrical
Johnny Depp će biti zvijezda u ovom remakeu klasika horora iz 1933. godine.

Mohawk
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Ted Geoghegan
Format: Likely VOD
Povijesna akcija / horor film od redatelja We Are Still Here . Dobio je glasine o puštanju na Fantasia International Film Festival.

Nightmare Cinema
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Alejandro Brugués, Joe Dante, Mick Garris, Ryûhei Kitamura, David Slade
Format: Likely VOD
Horror antologija sastavljena od 5 segmenata povezanih zajedničkom temom. Mickey Rourke je zvijezda.

Corbin Nash
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Ben Jagger
Format: Likely VOD
Corey Feldman će igrati vampira u ovom filmu koji je opisan kao “vampir noir”. Takođe će se pojaviti i Rutger Hauer iz The Hitcher slave.

Delirium
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Dennis Iliadis
Format: Theatrical
R-rated horor / triler o muškarcu nedavno puštenom iz mentalne institucije za koju vjeruje da je kuća koju je naslijedio od svojih roditelja progonjen. Zvijezde Topher Grace. Iliadis je režirao Posljednju kuću na lijevom remakeu.

Patient Zero
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Stefan Ruzowitzky
Format: Theatrical
Horror / fantasy glumi Natalie Dormer o virusu koji je velik dio čovječanstva pretvorio u vrlo inteligentne ubojice. U početku je predviđeno izdanje 2016., Sony ga je gurnuo prije nego što je uklonio iz svog rasporeda.

Little Monsters
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Abe Forsythe
Format: Likely VOD
Australski užas / komedija s Lupitom Nyong’o i Josh Gadom.

Rock Paper Dead
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Tom Holland
Format: VOD
Predstavlja priču o Peteru “The Doll Maker” Harrisu koji se nakon dugotrajnog boravka u mentalnoj instituciji vratio u rodni grad “izliječen”.Redatelj: Tom Holland od užasne noći i dječje igre .

He’s Out There
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Dennis Iliadis
Format: Theatrical
Film u Kanadi, majka i kćer bore se za preživljavanje kada se suoče s psihopatom u njihovoj udaljenoj kući za odmor.

 Stephanie
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Akiva Goldsman
Format: VOD
Centar zasiročadi mlada djevojka s natprirodnim moći. Zvijezde Frank Grillo i Anna Torv.

Polaroid
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Lars Klevberg
Format: Theatrical
Učenik srednje škole otkriva polaroidnu kameru koja dovodi do nasilnih smrti ljudi koji su je ometali.

Cargo
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Ben Howling, Yolanda Ramke
Format: VOD (Netflix)
Australski post apokaliptični triler o čovjeku koji pokušava spasiti jednogodišnju staru kćer usred epidemije zombija. Zvijezde Martin Freeman.

Suspiria
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Luca Guadagnino
Format: Theatrical
Remake kultnog klasika iz 1977. godine. Zvijezde Chloë Grace Moretz, Dakota Johnson, Mia Goth i Tilda Swinton..

We Have Always Lived in the Castle
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Stacie Passon
Format: Likely Theatrical
Filmsku adaptaciju romana iz 1962. godine Shirley Jackson. Za zvijezde Alexandra Daddario, Sebastian Stan, Crispin Glover i Taissa Farmiga.

Children of the Corn: Runaway
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: John Gulager
Format: DVD
Deseta rata franšize uključuje Ruth, mladu trudnicu u bijegu od ubojite kulture djeteta.

The Ninth Passenger
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Ian Pfaff
Format: VOD
Grupa od osam studenata zaputila se na ponoćno putovanje na moru koje se pretvara u užas kad se nađu u potrazi za tajnovitim devetim putnikom. Glumi Jesse Metcalfe.

Cynthia
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Devon Downs, Kenny Gage
Format: Likely VOD
Horror komedije o duljinama “savršen” par će ići da imaju dijete.

The Shadow Within
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Tiago Mesquita
Format: VOD
Lindsay Lohan’s “povratak” film je užas / zločin oko privatnog istražitelja koji mora sakriti činjenicu da je vukodlak, istovremeno rješavajući zločin ubojstva njezinog ujaka.

Trick ‘r Treat 2
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Michael Dougherty
Format: Likely VOD
Nastavak kultne klasicne hororne antologije usredotočene na Halloween.

Hostile
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Mathieu Turi
Format: Likely VOD
Djevojka Juliette se bori da opstane nakon epidemije u svijetu koja je ubila velik dio stanovništva.

Deep Blue Sea 2
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Darin Scott
Format: Television (Syfy)
Malo je poznato o zemljištu u ovoj fazi, iako se očekuje da će biti nastavak izvornog filma, iako s mnogo nižim proračunom.

Moose Jaws
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Kevin Smith
Format: Likely VOD
Posljednja obrada Kevin Smithove True North trilogije. Trgovao se kao “poput čeljusti, ali s losa”.

The Stand
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Josh Boone
Format: Likely VOD
U početku je minijatura s 8 dijelova predvidjela da dođe pred film, međutim, koja je bila odbačena i projekt je trenutno na čekanju jer proizvođači određuju najbolji način za projekt.

Beyond The Green Inferno
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Nicolás López
Format: Likely VOD
Nastanak Eli Roth’s Green Inferno

Breed
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Karyn Kusama
Format: Theatrical
Na temelju romana Chasea Novaka, bogati par putuje u kliniku plodnosti u istočnoj Europi u poslednjem pokušaju da dobiju djecu.

Firestarter
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Akiva Goldsman
Format: Unknown
Na temelju knjige Stephen King o dječaku koji je rođen s pirokinetskim moćima. Za produkciju tvrtke Blumhouse Productions.

Freak Shift
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Ben Wheatley
Format: Theatrical
Alicia Vikander će igrati u akcionom trileru o grupi nesreće koje lovi na noćne podzemne čudovišta.

Pumpkinhead
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Unknown
Format: Likely VOD
Ponovno podizanje 80-ih godina horor klasika o osvetoljubivom demonu zvanom Pumpkinhead.

Nosferatu
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Robert Eggers
Format: Theatrical
Redatelj Witcha Robert Eggers sljedeći će film biti remake klasičnog glazbenog filma Nosferatu. Anya Taylor-Joy je zvijezda. Potražite ovo u kinimaa krajem 2018 ili 2019.

Re-Animator: Evolution
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Serge Levin
Format: Likely VOD
Moderna izvedba Re-Animatora koja će biti znatno tamnija i utemeljena u znanosti od originala.

We’re Wolves
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Jemaine Clement, Taika Waititi
Format: Theatrical
Nastanak divlji popularni horor / komedija mockumentary Što radimo u sjenama .

World War Z 2
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: David Fincher
Format: Theatrical
Brad Pitt se vraća u nastavku svjetskog rata Z. Izvorno postavljen za puštanje sredinom 2017. Paramount je uklonio film iz svog rasporeda i stavio film na čekanje.

Hold the Dark
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Jeremy Saulnier
Format: VOD (Netflix)
Adaptacija romana iz 2014 o lovcu koji mora pratiti dečaka uzetog od pakla vukova. Saulnier je režirao kritički priznatu Blue Ruin i Green Room .

Lights Out 2
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: David F. Sandberg
Format: Theatrical
David F. Sandberg će se vratiti kako bi usmjerio nastavak hita horora 2016. godine.

Still/Born
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Brandon Christensen
Format: VOD (Shudder)
Nova majka rađa blizance, međutim samo jedna preživljava. Uskoro počinje sumnjati da je nadnaravna izabrala svoje preživjelo dijete i namjerava je uzeti od nje. U početku su recenzije pozitivne.

I See You
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Adam Randall
Format: Unknown
Helen Hunt zvijezda u ovom horror thrilleru.

The Endless
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Justin Benson, Aaron Moorhead
Format: Likely VOD
Dvojca braće se vraćaju u kult iz kojeg su pobjegli mnogo godina ranije. Od redatelja kultnih filmova Rezolucija i proljeće . Rana reakcija na festivalu bila je pozitivna.

The Gallows 2
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Travis Cluff, Chris Lofing
Format: Likely VOD
Usprkos lošim ocjenama i srednjim vraćanjima na box officeu, nastavak The Gallows snimljen je potajno u Kaliforniji krajem 2016. godine.

Slice
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Austin Vesely
Format: Likely VOD
Film se vrti oko vukodlaka koji je osumnjičen za ubojstvo vozača pizze.

The Grudge
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Nicolas Pesce
Format: Likely theatrical
Ponovno podizanje američkog filma iz 2004. godine, koji je bio remake japanskog horor filma Ju-on: The Grudge . Ravnatelj Nicolas Pesce postigao je indie hit u 2016. godini The Eyes of My Mother .

The House That Jack Built
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Lars von Trier
Format: Theatrical
Slijedi serijski ubojica u razdoblju od 12 godina. Za zvijezde Matt Dillon i Uma Thurman.

Aleister Arcane
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Eli Roth
Format: Likely VOD
Horror stripova prilagodba glumi Jim Carey

Jacob’s Ladder
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: David M. Rosenthal
Format: Unknown
Moderni dan ponovno zamišljanje klasika iz 1990-ih. Michael Ealy i Jesse Williams su zvijezde.

Jekyll
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Ruben Fleischer
Format: Theatrical

Corpse Tub
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Vivieno Caldinelli
Format: Likely VOD
Horror komedija, u kojoj su nastupili Taika Waititi, Sam Huntington i Kate Micucci.

Mama 2
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Dennis Widmyer, Kevin Kolsch
Format: Theatrical
Jessica Chastain neće se vratiti u nastavku pogodaka za box office 2013. godine.

The Silence
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: John Leonetti
Format: Likely theatrical
Na temelju najprodavanijih romana o mladoj gluhoj djevojci i njezinoj obitelji koji pokušavaju preživjeti u svijetu koji je ubio šišmiše.Zvijezda Stanley Tucci.

The Cured
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: David Freyne
Format: Theatrical
Irski psihološki horor film u kojemu je Europa pretrpana virusom koji pretvara ljude u zombi poput čudovišta. Ellen Page će biti zvijezda uz Sam Keeley.

The Toybox
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Tom Nagel
Format: Likely VOD
Nadnaravna entiteta potiče obitelj na cestovnom putu diljem Amerike. Zvijezde Denise Richards i Mischa Barton.

Mary
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Michael Goi
Format: Likely VOD
Gary Oldman zvijezdi u ovom nadnaravnom trileru postavljenom na starom brodu.

An American Werewolf in London
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Max Landis
Format: Likely VOD
Remake klasika iz 1981. godine. Da bi napisao i režirao sin Ivana Landisa koji je režirao izvornik. John je navodno nezadovoljan što projekt ide naprijed.

Bed Rest
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Brad Parker
Format: Likely VOD
Horror film o trudnoj ženi stavljenoj na krevet da odmori i koja počinje primijetiti čudne događaje oko kuće. Parker je vodio 2012 film Chernobyl Diaries .

The Crooked Man
Datum Izlaska: TBD (2018)
Redatelj: Unknown
Format: Theatrical
Malo je detalja poznato o ovom spinoffu The Conjuring 2 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *