‘Ready Player One’ ostvaruje 143 milijuna dolara u Kini kao Top Warner Bros naslov

Warner Bros. Pictures, Amblin Entertainment i Village Roadshow Pictures najavili su da će ” Ready Player One ” prelaziti 300 milijuna dolara u svjetskim kinima sa 143 milijuna dolara u Kini.

Tvrtke su rekle kako akcijska avantura Stevena Spielberga nadmašila je prekretnicu u petak kad ulazi u drugi vikend. Slika čini ” Ready Player One ” najvećim Warner Bros izdanjem ikada u Kini.

Film je debitirao 29. ožujka u SAD-u i zaradio 53,7 milijuna dolara u zemlji u otvaranju četverodnevnog uskrsnog vikenda, a zatim je zaradio 15 milijuna dolara više u naredna tri dana. “Ready Player One” također je debitirao na prvom mjestu u Francuskoj, Italiji, Španjolskoj, Brazilu, Meksiku, Rusiji i Australiji. Film se otvara u Njemačkoj ovog vikenda i Japan 20. travnja.

Film je postavljen 2045. godine usred Ohio s velikim dijelom čovječanstva koristeći virtualnu stvarnost kako bi izbjegao pustoš u stvarnom svijetu.

Spielberg je režirao “Ready Player One” iz scenarista Zak Penn i Ernest Cline, temeljenog na Clineovom romanu istog imena. Film je producirao Donald De Line, Kristie Macosko Krieger, Spielberg i Dan Farah. Adam Somner, Daniel Lupi, Chris deFaria i Bruce Berman bili su izvršni producenti.

“Ready Player One” glumi Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Lena Waithe, TJ Miller, Philip Zhao, Win Morisaki, Hannah John-Kamen, Simon Pegg i Mark Rylance.

1:20 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.