Sunday, June 16, 2024

21 Bridges (2019) Recenzija Filma

Share

SUMIRANJE

Sve u svemu, mislio sam da je ovaj film prilično zabavan. Imao je svojih trenutaka i akcijski niz nije razočarao. Sami glumci bili su sasvim u redu. Chadwick Boseman djelovao je savršeno za ovu ulogu.
- Advertisement -

21 Bridges (2019)

Žanr: Akcija | Krimi | Drama
Godina: 2019
Redatelj: Brian Kirk
Producent: Adam Mervis, Matthew Michael Carnahan
Glavne uloge: Chadwick Boseman, Sienna Miller, J.K. Simmons l
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:39:00
Datum izlaska: 25.09.2019 (svjetska premijera)
U kinima od :

U gradu na Manhattanu, dva mala zločinaca Ray Jackson (Taylor Kitsch – američki ubojica , Samo hrabri itd.) I Michael Trujillo (Stephan James – Kad bi Beale Street mogao razgovarati, domaće TV serije itd.) pokušavali su opljačkati kokain. Ali krenulo je loše kad su naišli na neke policajce i na kraju ih progonila cijela policijska uprava u New Yorku.

U međuvremenu, policijski detektiv po imenu Andre Davis (Chadwick Boseman – Black Panther , Get On Up itd.) koji je imao reputaciju ubojice policajaca-ubice dodijeljen je ovom slučaju posebno kapetanu McKenu (JK Simmons – Renegades , Kungfu Panda 3 itd.). Andre je podržao detektiv Odjela za narkotike Frankie Burns (Sienna Miller – Live by Night , Layer Cake itd.).

Kako je vrijeme isteklo prije nego što su pljačkaši napustili grad, Andre i Frankie su morali da trče sa vremenom da bi uhvatili pljačkaša. Pa kako se priča zaključila? Pronađite ih sve u ovom dovoljno zabavnom akcijskom trileru.

21 Bridges Filmske Recenzije

Znate kako sam se iznenadio što sam se prilično zabavljao ovim filmom. Prvobitno sam sumnjao jer sam mislio da će to biti samo tako aktivan film i vjerojatno malo težak na priču ili istragu slučaja. Ispalo je iako je film prilično intenzivan, možda ne od samog početka, ali počeo je od trenutka pljačke (koja nije predugo trajala).

Od tog trenutka, bio nam je prikazan intenzitet napada, što je po mom mišljenju izvedeno prilično stručno, jer je suspenzija održavana prilično dobro. Bilo je čak i nekih okreta koji su navodno dodali iznenađenje publici. Međutim, prema našem mišljenju, okrete je bilo previše lako pogoditi. Nisam siguran je li to bilo zbog toga što smo djevojka i ja gledali previše filmova, ali nešto smo posumnjali prilično rano i na kraju se ispostavilo da su naše sumnje dokazane.

Zaokreti glumci

Iako je okrete bilo previše lako pogoditi, uživali smo u akcijskom slijedu. Bio sam zadivljen kako su pucnjave prilično dobro izvedene u ovom filmu. A ono čime sam se stvarno zadovoljo bili su zvučni efekti. Za studio s Dolby 7.1 Surround sustavom bio je zaista savršen jer je poboljšao naše iskustvo, posebno tijekom akcijskog dijela. Zvuk metaka ispaljenih iz svih krajeva i slučaj metaka kako padaju na pod. Plus posebni efekti kada su pucali kroz automobile, prozore i vrata bili su nevjerojatni. I muzička je pozadina bila sjajna, osobito tijekom scene jurenja zbog koje se osjećala pojačana napetosti.

Sami glumci bili su sasvim u redu. Chadwick Boseman djelovao je savršeno za ovu ulogu i bilo ga je lijepo vidjeti u drugom dijelu osim superjunaka. JK Simmons portretirao je osobu na koju je izgledao navikao (jaka osoba koja je puno vikala). Dvojica kriminalaca odgovaraju i njihovim ulogama, ali zapravo sam se iznenadio kad sam vidio ime Taylor Kitsch kao Ray, kako sam ga jedva prepoznao.

21 Bridges Zaključak:

Sve u svemu, mislio sam da je ovaj film prilično zabavan. Imao je svojih trenutaka i akcijski niz nije razočarao. Bilo je nekih misterija koje je nažalost bilo previše lako razriješiti. Trajanje filma koje je trajalo manje od 100 minuta bilo je sasvim savršeno. Jer se nije osjećao pretjerano dugo, a imao je i zadovoljavajući kraj. Film je također prikladniji za odrasle jer je postojao popriličan broj teških nasilnih scena (u SAD-u je dobio ocjenu R). Dakle, ako tražite dobar stari modni akcijski triler, ovaj bi trebao biti dovoljno simpatičan s nekim intenzivnim scenama manhunt-a, sve dok vam ne smeta lako nagađanje preokreta. IMDB Ocjena Filma: 6.5/10

Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Sve u svemu, mislio sam da je ovaj film prilično zabavan. Imao je svojih trenutaka i akcijski niz nije razočarao. Sami glumci bili su sasvim u redu. Chadwick Boseman djelovao je savršeno za ovu ulogu.21 Bridges (2019) Recenzija Filma