Tuesday, April 13, 2021

Brži od najbržih – Overdrive 2017 Recenzija Filma

Brži od najbržih – Overdrive 2017
Opis Filma

Brži od najbržih (2017)
Overdrive

Žanr: Akcija
Godina 2017
Redatelj: Antonio Negret
Glavne uloge: Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss
Trajanje filma: 01:33:00
Datum izlaska:    05.05.2017 (svjetska premijera)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Filmske Recenzije

Andrew Foster (Scott Eastwood – The Fate of the Furious, Suicide Squad etc) i njegov polubrat Garret (Freddie Thorpe – The Head Hunter) bili su par profesionalnih lopova za automobile. Bili su zloglasni zbog krađe egzotičnih automobila širom Europe. Jednog dana uspjeli su ukrasti auto Bugatti iz 1937 godine kroz prilično strašne zapreke na cesti Francuske. Andrew je imao djevojku po imenu Stephanie (Ana de Armas – Knock Knock, Hands of Stone etc) koja se činila da je uvijek zabrinuta za Andreow posao.

Lokalni zločinac zvani Jacomo Morrier (Simon Abkarian) preko nekih velikih zainteresiran je za korištenje usluga braće Foster da ukradu iz 1062. godine Ferrari 250 GTO od Jacobovog neprijatelja Max Klemp (Clemens Schick – Point Break 2015 version, Casino Royale etc). To je bilo vrlo opasno za Fostersove poslove, pogotovo jer je Klemp imao sadistički pristup u suočavanju s osobama u koje nije imao povjerenja. Da ne spominjem Klempovo mjesto bilo je jako čuvano i imao je veliki sigurnosni sustav.

Zbog ovog kratkog vremena, hitno su trebali malo lokalnih ljudi. Stoga je Stephanie zatražila pomoć svog prijatelja Devin (Gaia Weiss – The Legend of Hercules, Vikings TV series etc). Stvari također postaju vrlo komplicirane kada su dva agenta Interpola počela da ganjaju bracu Fosters.

Da li će Andrew i Garret uistinu učiniti gotovo nemoguću zadaću?? Pronađite sve odgovore u ovom prilično uzbudljivom akcijskom trileru automobila. –

Priča o ovom filmu nije bila prekomplicirana. Došlo je do povremenih pukotina i iznenađenja koje šta vidjeli u puno takvih filmova, mogli biste to uočiti rano ili barem u sredini. Kao što se i očekivali iz ove vrste filmova, bilo je ispunjeno egzotičnim automobilskim potjerama i puno glasne muzike koja je udarala u srce, ali nemojte ovo usporediti s Brzim i Žestokim serijalom. Ovo je francuski film s očiglednim nižim proračunom, ali učinci nisu bili vrlo loši. Zapravo, mislim da su automobili i efekti eksplozija bili vrlo dobri.

Osim onih automobila, film je imao i neke od tih iznenađujućih pletiva koje mislim da su redatelji / pisci htjeli staviti da priča privlači. Mislim da se ovaj film više usmjerio prema muškim gledateljima, posebice s fokusom egzotičnih antičkih sportskih automobila i akcije. Ovo je čista adrenalinska vrsta filma.

Ono što mi se svidjelo u ovom filmu bilo je to što je isporučio nešto što biste očekivali. Ništa manje, ali i ništa više. To je adekvatan akcijski film, s nekim kratkim smiješnim trenutcima, osobito veza između nemarnog Gerreta i zrelijeg Andewa. Performanse Simon Abkarian i Clemens Schick kao glavnih kriminalnih gospodara bile su prilično dobre, osobito za Simona. Scott Eastwood je OK posta je glavni lik (jer nikada nisam shvatio kako slično izgleda kao njegov otac Clint Eastwood dok ga nisam vidio u ovom filmu).

Sve u svemu, zapravo sam uživao u ovom filmu. Da biste mogli uživati u ovom filmu, ne biste trebali imati velika očekivanja i samo se opustite i previše ne analizirajte.

Ocjena 3/5

 Overdrive (2017) on IMDb

Titlovan Trailer:

Godzilla vs Kong (2021) RECENZIJA Filma

Monsterverse koji je prvi put osnovan 2014. godine na Godzilli, od tada se proširio...

Deadly Illusions (2021) RECENZIJA Filma

Tijekom ovog vikenda nije bilo toliko filmova / serija kojima sam se zaista radovao...

Dan za DA – Yes Day (2021) RECENZIJA Filma

Allison (Jennifer Garner - Peppermint, 13 Going on 30 itd.) I njezin suprug Carlos...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU