Sunday, June 2, 2024

Charliejevi anđeli – Charlie’s Angels (2019) Recenzija Filma

Share

SUMIRANJE

Sve u svemu, mislio sam da ovaj film nije loš kao akcijski film. Ima nekoliko kratkih komičnih trenutaka s nekoliko dovoljno dobrih akcija plus nekoliko iznenađujućih zaokreta. Kao film akcijske komedije, ovaj je bio sasvim u redu u kombinaciji dva elementa.
- Advertisement -

Charliejevi anđeli (2019)
Charlie’s Angels

Žanr: Akcija | Avantura | Komedija
Godina: 2019
Redatelj: Elizabeth Banks
Producent: David Auburn, Elizabeth Banks, Jay Basu, Carlo Bernard, Semi Chellas, Ivan Goff, Craig Mazin, Doug Miro, Ben Roberts
Glavne uloge: Naomi Scott, Elizabeth Banks, Luis Gerardo Méndez, Jonathan Tucker
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:58:00
Datum izlaska: 25.10.2019 (svjetska premijera)

Sabina (Kristen Stewart – The Twilight movies, Panic Room itd.) I Jane (Ella Balinska) bila su dva anđela koje je Charlie dodijelio da zaštite Elenu (Naomi Scott – Aladdinova verzija uživo, TV Terra TV serija itd.). Koji su stvorili nešto što bi moglo ugroziti svijet ako padne u krive ruke. Elena je pokušavala izvijestiti vlasnika tvrtke Brocka (Sam Claflin – Adrift , Snjeguljica i lovac itd.) o problemu i također popraviti svoje stvaranje.

Međutim, postajalo je posebno teško kad ju je opasni atentator (Jonathan Tucker – talac, TV serija itd.) pokušao atentat na nju. Uz podršku novog Bosleyja (Elizabeth Banks – Brightburn , film Power Rangers 2017 itd.), Anđeli su se potrudili spasiti Elenu i istodobno saznati pravog krivca iza ubojice.

Pa što se dogodilo s Anđelima? Pronađite sve u ovoj avanturističkom komediji.

Charliejevi anđeli Filmske Recenzije

Da budem iskren, moja djevojka i ja imali smo malo sumnje kada smo vidjeli jedno ime kao anđeo, jer je nismo baš bili obožavatelji. Ali filmu smo htjeli dati priliku. I na naše zadovoljstvo, ona nije baš razočarala i smatrali smo da je njena karakterizacija prilično dobra i pružila nam je dobar smijeh. Moja djevojka istaknula je da se osjeća poput lika kojeg je glumila Drew Barrymore u prethodnim Charliejevim filmovima Angels . Ostali anđeli su bili u redu, kao i Jane koju je glumila glumica koju nikad prije nisam vidio. I posljednje, ali ne najmanje bitno, Naomi Scott koja je glumila lik idealistkinje i prilično naivne Elene.

Ovaj je film imao iznenađujuće zaplete gdje sam vjerojatno trebao bolje funkcionirati u prepoznavanju, ali izgledalo je prilično lijepo i zanimljivo za nas jer smo bili u igri pogađanja do kraja. Sviđa mi se i način na koji je priča napisana da bi objasnila više od jednog Bosleyja u Townsend agenciji od razdoblja TV serije i dva prethodna filma. Za one koji nisu svjesni, ovaj film zasnovan je na vrlo poznatoj seriji od sredine 70-ih do ranih 80-ih. U 2000. i 2003. godini objavljena su dva filma s očito novim likovima koje su glumili Cameron Diaz, Drew Barrymore i Lucy Liu. A ovaj bi film 2019. trebao biti nastavak tih filmova, kao što se može vidjeti iz ovdje navedenih referenci.

Radnja likovi glumci

Kao film akcijske komedije, ovaj je bio sasvim u redu u kombinaciji dva elementa. Radnje možda nisu visoko oktanske i spektakularne vrste, ali su adekvatno izvedene, dok su strane komedije prikazane malo tu i tamo. Ovdje nije bilo pravih emotivnih trenutaka za publiku, unatoč tome što smo imali jednu ili dvije dirljive scene. Sam glavni zaplet vjerojatno je bio malo slab i pomalo zbunjujući s višestrukim zavojima, ali za nas je to bilo samo za zabavu i nismo ih uzeli preozbiljno.

Pored gore spomenutih likova, bilo je i drugih imena poput Patricka Stewarta, Djimon Hounsoua, Chrisa Pang-a i nekolicine drugih koji su pružili sporedne uloge. A film je imao i poznata ženska imena kao što su i glumci poput bivše UFC prvakinje i borilačkog umjetnika Ronda Rousey, poznate vozačice trkačkih automobila Danica Patrick, glumice Laverne Cox i drugih glumica. No, ovaj je film iznenađujuće trajao 118 minuta, uključujući završne kredite koji su imali brojne kratke kreditne scene , ali bez post-end kreditne scene.

Charliejevi anđeli Zaključak:

Sve u svemu, mislio sam da ovaj film nije loš kao akcijski film. Ima nekoliko kratkih komičnih trenutaka s nekoliko dovoljno dobrih akcija plus nekoliko iznenađujućih zaokreta. Bio je to prilično zabavan i vrlo lagan film za uživanje bez razmišljanja o prilično slabom zapletu. Iako bismo morali uspoređivati ​​s prethodnim Charliejevim filmovima Angels. Ovaj možda nije bolji u kvaliteti, ali osjećao se svježim za trenutno stanje. Dakle, ako se samo želite malo zabaviti i vidjeti neke dovoljno lijepe radnje. Ili samo želite šetati memorijskom stazom da biste vidjeli nove Charliejeve anđele, onda bi ova trebala biti dovoljno zanimljivo za vas. Ali nemojte očekivati ​​da će to biti kvalitetan akcijski film ili akcijska komedija. IMDB Ocjena Filma: 6/10

Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Sve u svemu, mislio sam da ovaj film nije loš kao akcijski film. Ima nekoliko kratkih komičnih trenutaka s nekoliko dovoljno dobrih akcija plus nekoliko iznenađujućih zaokreta. Kao film akcijske komedije, ovaj je bio sasvim u redu u kombinaciji dva elementa.Charliejevi anđeli - Charlie's Angels (2019) Recenzija Filma