Saturday, May 15, 2021

Charliejevi anđeli – Charlie’s Angels (2019) Recenzija Filma

Charliejevi anđeli (2019)
Charlie’s Angels

Žanr: Akcija | Avantura | Komedija
Godina: 2019
Redatelj: Elizabeth Banks
Producent: David Auburn, Elizabeth Banks, Jay Basu, Carlo Bernard, Semi Chellas, Ivan Goff, Craig Mazin, Doug Miro, Ben Roberts
Glavne uloge: Naomi Scott, Elizabeth Banks, Luis Gerardo Méndez, Jonathan Tucker
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:58:00
Datum izlaska: 25.10.2019 (svjetska premijera)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sabina (Kristen Stewart – The Twilight movies, Panic Room itd.) I Jane (Ella Balinska) bila su dva anđela koje je Charlie dodijelio da zaštite Elenu (Naomi Scott – Aladdinova verzija uživo, TV Terra TV serija itd.). Koji su stvorili nešto što bi moglo ugroziti svijet ako padne u krive ruke. Elena je pokušavala izvijestiti vlasnika tvrtke Brocka (Sam Claflin – Adrift , Snjeguljica i lovac itd.) o problemu i također popraviti svoje stvaranje.

Međutim, postajalo je posebno teško kad ju je opasni atentator (Jonathan Tucker – talac, TV serija itd.) pokušao atentat na nju. Uz podršku novog Bosleyja (Elizabeth Banks – Brightburn , film Power Rangers 2017 itd.), Anđeli su se potrudili spasiti Elenu i istodobno saznati pravog krivca iza ubojice.

Pa što se dogodilo s Anđelima? Pronađite sve u ovoj avanturističkom komediji.

Charliejevi anđeli Filmske Recenzije

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Da budem iskren, moja djevojka i ja imali smo malo sumnje kada smo vidjeli jedno ime kao anđeo, jer je nismo baš bili obožavatelji. Ali filmu smo htjeli dati priliku. I na naše zadovoljstvo, ona nije baš razočarala i smatrali smo da je njena karakterizacija prilično dobra i pružila nam je dobar smijeh. Moja djevojka istaknula je da se osjeća poput lika kojeg je glumila Drew Barrymore u prethodnim Charliejevim filmovima Angels . Ostali anđeli su bili u redu, kao i Jane koju je glumila glumica koju nikad prije nisam vidio. I posljednje, ali ne najmanje bitno, Naomi Scott koja je glumila lik idealistkinje i prilično naivne Elene.

Ovaj je film imao iznenađujuće zaplete gdje sam vjerojatno trebao bolje funkcionirati u prepoznavanju, ali izgledalo je prilično lijepo i zanimljivo za nas jer smo bili u igri pogađanja do kraja. Sviđa mi se i način na koji je priča napisana da bi objasnila više od jednog Bosleyja u Townsend agenciji od razdoblja TV serije i dva prethodna filma. Za one koji nisu svjesni, ovaj film zasnovan je na vrlo poznatoj seriji od sredine 70-ih do ranih 80-ih. U 2000. i 2003. godini objavljena su dva filma s očito novim likovima koje su glumili Cameron Diaz, Drew Barrymore i Lucy Liu. A ovaj bi film 2019. trebao biti nastavak tih filmova, kao što se može vidjeti iz ovdje navedenih referenci.

Radnja likovi glumci

Kao film akcijske komedije, ovaj je bio sasvim u redu u kombinaciji dva elementa. Radnje možda nisu visoko oktanske i spektakularne vrste, ali su adekvatno izvedene, dok su strane komedije prikazane malo tu i tamo. Ovdje nije bilo pravih emotivnih trenutaka za publiku, unatoč tome što smo imali jednu ili dvije dirljive scene. Sam glavni zaplet vjerojatno je bio malo slab i pomalo zbunjujući s višestrukim zavojima, ali za nas je to bilo samo za zabavu i nismo ih uzeli preozbiljno.

Pored gore spomenutih likova, bilo je i drugih imena poput Patricka Stewarta, Djimon Hounsoua, Chrisa Pang-a i nekolicine drugih koji su pružili sporedne uloge. A film je imao i poznata ženska imena kao što su i glumci poput bivše UFC prvakinje i borilačkog umjetnika Ronda Rousey, poznate vozačice trkačkih automobila Danica Patrick, glumice Laverne Cox i drugih glumica. No, ovaj je film iznenađujuće trajao 118 minuta, uključujući završne kredite koji su imali brojne kratke kreditne scene , ali bez post-end kreditne scene.

Charliejevi anđeli Zaključak:

Sve u svemu, mislio sam da ovaj film nije loš kao akcijski film. Ima nekoliko kratkih komičnih trenutaka s nekoliko dovoljno dobrih akcija plus nekoliko iznenađujućih zaokreta. Bio je to prilično zabavan i vrlo lagan film za uživanje bez razmišljanja o prilično slabom zapletu. Iako bismo morali uspoređivati ​​s prethodnim Charliejevim filmovima Angels. Ovaj možda nije bolji u kvaliteti, ali osjećao se svježim za trenutno stanje. Dakle, ako se samo želite malo zabaviti i vidjeti neke dovoljno lijepe radnje. Ili samo želite šetati memorijskom stazom da biste vidjeli nove Charliejeve anđele, onda bi ova trebala biti dovoljno zanimljivo za vas. Ali nemojte očekivati ​​da će to biti kvalitetan akcijski film ili akcijska komedija. IMDB Ocjena Filma: 6/10

Trailer Filma:

PRVI DOJAM

Sve u svemu, mislio sam da ovaj film nije loš kao akcijski film. Ima nekoliko kratkih komičnih trenutaka s nekoliko dovoljno dobrih akcija plus nekoliko iznenađujućih zaokreta. Kao film akcijske komedije, ovaj je bio sasvim u redu u kombinaciji dva elementa.

Mortal Kombat (2021) Recenzija Filma

Prvo izdanje Midway Games 1992. godine, Mortal Kombat je odmah stekao popularnost među ljubiteljima...

Godzilla vs Kong (2021) RECENZIJA Filma

Monsterverse koji je prvi put osnovan 2014. godine na Godzilli, od tada se proširio...

Deadly Illusions (2021) RECENZIJA Filma

Tijekom ovog vikenda nije bilo toliko filmova / serija kojima sam se zaista radovao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU