Thursday, June 24, 2021

Čudesni park – Wonder Park (2019) Recenzija Filma

Čudesni park (2019)
Park Čudesa
Wonder Park

Žanr: Animirani | Avantura | Komedija
Godina: 2019
Producent: Josh Appelbaum, André Nemec
Glavne uloge: Brianna Denski, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis, John Oliver, Ken Jeong. Norbert Leo Butz, Matthew Broderick, Sofia Mali, Oev Michael Urbas, Kate McGregor-Stewart, Kevin Chamberlin, Kath Soucie, Noen Perez
Zemlja: Španjolska, SAD
Trajanje filma: 01:25:00
Datum izlaska: 13.03.2019 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 11.04.2019.
Hrvatska 11.04.2019.
Srbija 11.04.2019.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kratka priča (kako biste izbjegli mogući spojler, idite izravno ispod ovog odjeljka za moje poglede)

June (Brianna Denski) je bio mlado dijete koje je imalo vrlo veliku maštu i zajedno sa svojom majkom (Jennifer Garner – Peppermint itd.) je stvorilo maštoviti zabavni park u svojim mislima zvanim Wonder Park. Bio je ispunjen raznim smiješnim divljim vožnjama i bio je popraćen nekim šarmantnim životinjama poput Boomera (Ken Hudson Campbell), plavog medvjeda s “hibernacijskim poremećajem”, Grete (Mila Kunis -Špijun koji me je odbacio itd.) čvrste, ali ljubazne svinje , Steve (John Oliver) inteligentni dikobraz, te razgovorni brati Gus (Kenan Thompson – animirana verzija Grincha itd.) I Cooper (Ken Jeong – Goosebumps 2 itd.). Domaćin ovog Wonder Parka bio je šarmantna čimpanza zvana Kikiriki (Norbert Leo Butz). Sve te životinje su zapravo bile punjene lutke koje je June imala u svojoj sobi.

Kako je ostarila i imala vlastiti problem, June je počela gubiti zanimanje za igranje i stvaranje Wonder Parka. Bez njezina znanja, ovaj nedostatak interesa rezultirao je time da je Wonder Park postao više poput umirućeg zabavnog parka. Zbog nekog neočekivanog događaja nakon što ju je njezin otac (Matthew Broderick – Cable Guy itd.) Poslao u matematički kamp, June je slučajno “prevezena” u Wonder Park i shvatila da mora učiniti nešto da se spasi.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dakle, kako je se priča završila? Nađite ih sve u ovom animiranom filmu.

Čudesni park Filmske Recenzije

Kad sam prvi put vidio trailer za ovaj film, mislio sam da ovo izgleda kao zabavni film, ali sam mogao zamisliti da je to više film za mlađe generacije. I ispostavilo se da je baš tako. Bio je to dobar animirani film u kojem je glavni lik mlada djevojka (koju je ova 11-godišnja novajlija Brianna Denski lijepo izrazila) sa svojom divljom maštom stvaranja i igranja u vlastitom zabavnom parku. Budući da se radi o filmu koji je naizgled bio namijenjen djeci, nije bilo iznenađenje da je priča bila prilično svijetla gdje se od publike ne bi očekivalo da razmišlja o logici i samo koristi našu maštu.

Film je bio ispunjen zabavnim trenucima kroz igru ​​raznih vožnji u Wonder Parku. Mogli bi nas zabaviti i zabavni trenuci Boomer-ovog iznenadnog sna i njegovog straha od visine, ili “borbe” između dvaju braće, ili Gretinih naizgled mudrih komentara. Od svih tih likova životinja, moj najomiljeniji su definitivno bili Boomer sa svojom jedinstvenošću i Greta koju je izrazila Mila Kunis. Ali za mene osobno, prekrasan odnos između Juna i njezine majke bio je glavni vrhunac priče. Oh, Banky, koji je bio južnjački susjed, također je bio vrlo smiješan i pružio nam je i neke zabave.

Animacija

Animacija u ovom filmu bila je vrlo lijepo izrađena. Vožnje su izgledale zastrašujuće realno (pogotovo za vrijeme vožnje jet coaster-om). Mislio sam da ako vidimo ovo u 3D-u, učinci će biti zaista nevjerojatni. Nažalost, ovaj film nije imao 3D verziju u blizini mog doma. Film je također imao neke lijepe pjesme, a jedna pjesma posebno je zvučala vrlo smiješno. Btw, ovaj film je bio prilično kratak jer je imao samo 85 minuta trajanja koje su uključivale kraj kreditne scene. Dok smo gledali do samog kraja, pratili smo i lijepu pjesmu i neku smiješnu animaciju divlje čimpanze. No, nije bilo srednje ili post-kreditne scene.

Zaključak:

Sve ukupno sam osobno osjetio da je ovaj film bio lijep dovoljno 3D animirani film s predivnom animacijom, nekoliko zabavnih likova, ali je više odgovarao za mlađu djecu. To je svakako bio film koji bi djecu usrećio, a roditelji zadovoljni pružanjem sigurne zabave za svoju djecu. Ako ništa drugo, roditelji (ili publika s više odraslih) mogli bi se zabaviti i tako što bi doživjeli iskustvo djetinjstva u igri sa susjedima ili roditeljima.

Dakle, ako tražite takav film, onda bi ovaj trebao biti dobar izbor. Bio je to film za uživanje, a ne za pretjeranu analizu. To još nije bilo na visini Disneyjevih ili Pixar studijskih filmova, ali bi trebalo biti dovoljno za čistu zabavu. IMDB ocjena filma: 5.7/10

Titlovan Trailer Filma Čudesni park:

PRVI DOJAM

Čudesni park Sve ukupno sam osobno osjetio da je ovaj film bio lijep dovoljno 3D animirani film s predivnom animacijom, nekoliko zabavnih likova, ali je više odgovarao za mlađu djecu. Animacija u ovom filmu bila je vrlo lijepo izrađena. Vožnje su izgledale zastrašujuće realno.

Mortal Kombat (2021) Recenzija Filma

Prvo izdanje Midway Games 1992. godine, Mortal Kombat je odmah stekao popularnost među ljubiteljima...

Godzilla vs Kong (2021) RECENZIJA Filma

Monsterverse koji je prvi put osnovan 2014. godine na Godzilli, od tada se proširio...

Deadly Illusions (2021) RECENZIJA Filma

Tijekom ovog vikenda nije bilo toliko filmova / serija kojima sam se zaista radovao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU