Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeAkcioni FilmoviEliminators (2016) Recenzije Filma

Eliminators (2016) Recenzije Filma

- Advertisement -

Eliminators (2016)
Žanr: Akcioni
Godina 2014
Redatelj: James Nunn
Glavne uloge:  Scott Adkins, Stu Bennett, Daniel Caltagirone
Trajanje filma : 01:34:00
Datum izlaska :      11 October 2016 (USA)Eliminator je najnovije izdanje iz WWE Studios, koji su stvarno isklesana niša za sebe, stvarajući filmove koji koriste telenat svojih imena. Ovaj put radnja zvijezde Scott Adkins ide glavu na glavu s WWE zvijezdom Stu Bennett aka Wade Barrett u akcijskom trileru. To je bio naslov koji smo čekali i konačno je stigao prošlog tjedna s relativno malo fan zbivanja..

Kada je napadnut njegov dom u Londonu, bivši savezni agent Thomas (Adkins) mora izaći iz programa zaštite svjedoka kako bi zaštitio svoju kćer. Njegov pravi identitet izlozen je kriminalnom podzemlju, njega proganja najbolji Europski serijski uboica Bishop (Bennett) i on mora koristiti svaki trik koji zna da zadržati svoju obitelj na životu.

Redatelj James Nunn, ono što imamo je napeta akcijski triler s frenetičnim tempom koji stvarno omogućava Adkinsov sjaj ne samo kao borilački umjetnik, nego kao glumac. Sniman je u London stilu i izgledom jako podsjeća na 2012. filmsku adaptaciju britanske serije The Sweeney, eliminator daje Adkinsu i Bennettu priliku da igraju mačke i miša, a pruža nam priliku vidjeti Adkinsa u svojoj najranjivijoj ulozi. Kao otac čije dijete uzeto od njega, on donosi emocije i svako se moze poistovijetiti njegovoj non-stop odlučnosti za dobivanje svoje kćeri nazad, sto mu donosi dodatnu prednost za njegovj zadatak. Kako se priča razvija, učimo zašto trgovac oružjem Cooper (glumi ga James Cosmo) želi Thomasa mrtavog i zašto dobivanje Thomasove kćeri je od takve važnosti za njega.

Sada, to ne znači da je ovaj film nije puna akcija. Adkins je najbolji kada se tuce i udara druge, ovde koristi neke klasične beat-padove koji se neće uskoro zaboraviti. Koreograf Tim Man igra za svačiju prednost, pa kad se Adkins i Bennett nađu oči u oči mi mozemo vidjeti tonu akrobacija i hrvačkih poteza koji koristi svaki borac i koji su puni iznenadjenja.

Jedna prisna borba u kojoj posebno Adkins pokazuju back flip koji nikada nisam vidio prije, a potrebno je nekoliko premotavanja tako da sam mogao gledati opet. Bennett čini zanimljivog negativca. On donosi veličinu i tjelesnost koja pruža dostojnog protivnika protiv Adkinsove ‘brzine i udara, kao i da bude dovoljno pristojan glumac, ali WWE fanovi će znati koliko je dobar..

Jedini pravi nedostatak koji sam našao je neki “čarobni tech ‘koji naš zlikovac koristim prilikom praćenja Thomasa, ali to je manji prigovor koji je pomogao da se prića krece i dao nastavak u neumornoj potrazi.

Sve u svemu, eliminatora je dostojan dodatak za svoju kolekciju. Baš šteta WWE i Universal nisu ga promovisali..

OCJENA: 6/10

- Advertisement -