Tuesday, May 21, 2024

Final Score 2018 Recenzija Filma

Share

SUMIRANJE

Final Score 2018 Sve u svemu, bio je to prilično pristojan akcijski film. Iako je priznao da ima sličnost s filmom Die Hard , ali definitivno nije bio isti. Međutim, ako želite vidjeti Dave Bautista u glavnoj ulozi ili želite vidjeti neki vrlo neizvjesni akcijski film bez previše razmišljanja
- Advertisement -

Final Score 2018

Žanr: Akcija
Godina: 2018
Redatelj: Scott Mann
Producent: Jonathan Frank, David T. Lynch
Glavne uloge: Dave Bautista, Pierce Brosnan, Ray Stevenson, Martyn Ford, Kamil Lemieszewski, Ralph Brown, Victoria Broom. Lucy Gaskell, Aaron McCusker, Lara Peake, Craig Conway, Gordon Alexander, Stella Paris, Amit Shah, Alexandra Dinu
Zemlja: Engleska
Trajanje filma: 01:44:00
Datum izlaska: 07.09.2018 (svjetska premijera)

 

Mike Knox (Dave Bautista – Guardians of the Galaxy 2 i njegov prethodnik, Escape Plan 2 itd.) bio je američki vojnik koji se odvezao u London kako bi se upoznao s porodicom najboljeg prijatelja. Želio je da odvede tinejdžerku Danni (Lara Peake – kako razgovarati s djevojkama na partyjima i sl.) na nogometnu utakmicu između West Ham Uniteda i Dynama na Boleyn Groundu (Upton Park) koji je imao oko 35.000 kapaciteta, a također se dogodila posljednja utakmica na tom stadionu.

Mike, koji se od početka igre odvojio od Danni, pokušao je pronaći, ali se umjesto toga susreo s teroristom i shvatio da je u pitanju neposredna opasnost. Uz nevjerojatnu pomoć pomoćnika upravitelja stadiona Faisal (Amit Shah), Mike je pokušao ukloniti teroriste koji su bili skupina ruskih pobunjenika predvođenih Arkady (Ray Stevenson – Cold Skin, Punisher: War Zone itd.). Ono što je trebalo biti zabavna večer za Mikea i Danni postala je noć puna terora, uz potporu policije i državnog agenta Cho (Julian Cheung – S Storm , verzija 1994. Legenda o Condor Heroes itd. ) pokušali su sve da zaustave napad.

Koliko je vremena isteklo, da li bi ljudi na stadionu mogli biti spašeni? Pronađi ih sve u ovom akcionom filmu.

Final Score Filmske Recenzije

Final Score nije bilo potrebno puno vremena da dođete do zabavnog dijela. Nakon oko 15 minuta, već smo bili na stadionu, a ostatak filma ostao je na stadionu ili oko njega. Jednom kad sam vidio plan terorista, odmah sam osjetio sličnosti s filmom Die Hard , osim što je bio na nogometnom stadionu koji je imao 35.000 ljudi, za razliku od zgrade s manje ljudi.

Ono što me je iznenadilo da film nije bio tako loš kao što sam sumnjao. Bilo mi je zabavno i Dave Bautista je bio puno bolji od svoje izvedbe u Escape Planu 2 . No, taj kradljivac na sceni svakako bi bio Amit Shah koji je bio prilično zabavan, pun duhovitosti i smiješne scene koje su ga je pratile do kraja. Ostatak glumaca nije bio previše zanimljiv, iako je bio lik koji je igrao Alexandra Dinu ( 211 , Bullet Head i sl.) što je bilo zanimljivo. Pierce Brosnan ( The Foreigner , Remington Steele TV serije i sl.) također je imao neku ulogu, iako nije bila velika kao Bautista i Stevenson.

Naravno, ovaj film imao je puno parcijalnih rupa i nekoliko nelogičnih trenutaka, ali ako ih možete zanemariti možda biste mogli uživati jer je ​​baš kao i svi drugi akcijski filmovi. Iako sam bio malo znatiželjan o samoj nogometnoj igri, budući da nije izgledala stvarno (i nije se činilo da koriste prave nogometaše WHU-a, ali nisam siguran u to, jer nisam mogao pronaći informacije). I prizori na stadionu nekako su se činili kao da su kompjuterski generirani, iako je rečeno da su snimljeni unutra.

Efekti

Posebni efekti bili su prilično pristojni, posebno na sceni eksplozije. Borbene scene s Bautistom bile su dobre (pogotovo one kuhinji). Do kraja je bila jedna scena koja me stvarno iznenadila. Također, uvijanje koje je sasvim lijepo učinjeno. Zvučni efekti su bili vrlo zadovoljavajući. Nije bilo emocionalnog / dodirujućeg trenutka, jer je sve trebalo biti intenzivno. Redatelj Scott Mann (prethodna djela uključivala su Heist ili Bus 657, Turnir ) očito se više usredotočio na akciju i neizvjesnost.

Sve u svemu, Final Score je bi to prilično pristojan akcijski film. Iako je priznao da ima sličnost s filmom Die Hard , ali definitivno nije bio isti. Međutim, ako želite vidjeti Dave Bautista u glavnoj ulozi ili želite vidjeti neki vrlo neizvjesni akcijski film bez previše razmišljanja. Ako ste obožavatelj West Ham Uniteda, onda bi ste očito morali vidjeti ovaj film. Samo podsjetnik da ako očekujete da će to biti stvarno fantastičan akcijski film, onda morate malo smanjiti očekivanja. Tvoj izbor. IMDB OCJENA: 5.5/10

 

Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Final Score 2018 Sve u svemu, bio je to prilično pristojan akcijski film. Iako je priznao da ima sličnost s filmom Die Hard , ali definitivno nije bio isti. Međutim, ako želite vidjeti Dave Bautista u glavnoj ulozi ili želite vidjeti neki vrlo neizvjesni akcijski film bez previše razmišljanjaFinal Score 2018 Recenzija Filma