Tuesday, June 18, 2024

Hotel Transylvania: Transformation Recenzija & Info Filma (2022)

Share

SUMIRANJE

Kao što sam rekao u svom postu prethodnog filma, originalni Hotel Transylvania i dalje ima najbolju priču. Sve interakcije likova također su većinu vremena pružale smiješne trenutke. Komedija proizlazi ne samo iz situacije u kojoj je dobrodušni Johnny postao čudovište.
- Advertisement -

Primijetio sam ovaj novi film “Hotel Transylvania: Transformation” objavljen na Prime Video prije nekoliko dana. To je 4. dio filmova Hotel Transylvania, a budući da su mi se svidjeli prethodni filmovi, zanimalo me je da ga pogledam. Bilo je i prilično zgodno jer je film bio lako dostupan. OK, onda ćemo doći do toga.

Kao što je poznato, pand…. ko…. dovela je do toga da su brojni filmovi izvorno namijenjeni kinima u konačnici završili na streaming servisima. Jedan studio koji je posebno pogođen je Sony Pictures Animation, čiji je logo zadnji put viđen na velikom ekranu 2019. godine. Prvi je bio The Mitchells Against the Machines, koji je objavljen na Netflixu u proljeće. Također, The Wishing Dragon i Vivo – Full of Life prodani su lideru u zabavi video na zahtjev. Ipak, bilo je pomalo iznenađenje kada je objavljeno da će Hotel Transylvania 4 – The Metamorphosis of Monsters također biti odbijen za izlazak u kino. Ne samo da je ovaj put pucao konkurent Amazon Prime Video. Serija je također jedna od Sonyjevih velikih zarađivača novca. Hotel Transylvania 3 – A Monster Holiday zaradio je više od 500 milijuna američkih dolara.

Neki sumnjaju da prodaja nije povezana isključivo s pand…., već je i loša kvaliteta filma utjecala na odluku. Barem je vidljivo da je došlo do nekih promjena u momčadi. Po prvi put Genndy Tartakovski, koji je režirao prva tri filma, nije bio redatelj. Umjesto toga, dvojac Jennifer Kluska i Derek Drymon može isprobati svoj prvi dugometražni film. A bilo je i promjena u glasovnom sastavu, barem na engleskom. Bio je veliki udarac što Adam Sandler, koji je izrazio Drakulu u originalu, više nije na brodu. Pogotovo jer bi Hotel Transylvania 4 – A Monster Metamorphosis trebao biti posljednji dio serije. Ne ponijeti ovo više sa sobom, kao svojevrsni oproštajni dar, ne sluti na dobro.

Dok je slavio 125. godišnjicu Hotela Transylvania, Drac (Brian Hull), njegova kći Mavis (Selena Gomez – Samo ubojstva u zgradi TV serija, Još jedna priča o Pepeljugi itd.), njezin suprug Johnny (Andy Samberg – I Love You Man, Brooklyn Nine Devet TV serija itd.), a ostatak bande je uživao u vremenu svog života.

Sve dok se nekako Johnny nije pretvorio u čudovište dok je Drac postao čovjek. Zajedno su oboje učinili sve što su mogli da se preobraze u svoj izvorni oblik prije nego što postane trajan.

Pa što bi se dogodilo s njima? To možete saznati u ovoj kompjuterskoj animiranoj komediji.

Hotel Transylvania: Transformation Film Recenzija

Sad je to bilo zabavno. Moja djevojka ja smo se dobro zabavljali gledajući ovaj film jer se nismo mogli prestati smijati od početka do kraja zbog raznih urnebesnih scena koje uključuju gotovo sve likove. Komedija proizlazi ne samo iz situacije u kojoj je dobrodušni Johnny postao čudovište koje je još uvijek imalo istu osobnost, već i iz Drača koji se morao prilagoditi kao čovjek. Toliko bismo se puta nasmijali na sav glas zbog njih.

A da stvari budu još smiješnije, morali smo vidjeti i druge likove kako pokazuju svoju ludost. Pored Dracove stare bande poput vukodlaka Waynea (Steve Buscemi – Reservoir Dogs itd.) i njegove supruge Wande (Molly Shannon – Noć u Roxburyju itd.), Murray mumije (Keegan-Michael Key – Igranje s vatrom itd.), Griffin nevidljivi čovjek (David Spade – The Wrong Missy itd.), Frankenstein (Brad Abrell) i njegova supruga Eunice (Fran Drescher – The Dadilja TV serija itd.), pojavili su se i Ericka (Kathryn Hahn – Bad Moms itd.) i Van Helsing (Jim Gaffigan – Luca itd.) ponavlja svoje uloge iz 3. filma Hotel Transylvania 3: Summer Vacation.

Sve interakcije likova također su većinu vremena pružale smiješne trenutke. Moja omiljena scena bila bi ona koja uključuje promjenu izgleda, posebice Frankensteina, Griffina i Blobbyja. Btw, Adam Sandler više nije dao glas Dracu u ovom četvrtom filmu, ali mislim da je i Brian Hull uspio to lijepo izvesti. Priča je ovdje bila vrlo jednostavna i samo se fokusirala na iskustvo koje su Drac i Johnny imali dok su putovali svijetom kako bi pronašli način da ih ponovno preobraze. Došlo je i do poznate “borbe” Draca i Mavis u kojoj je sudjelovao Johnny. Oh, nije bilo scena na sredini ili nakon završetka kredita, ali je bilo nekoliko smiješnih animacija tijekom završnih kredita.

Kao što sam rekao u svom postu prethodnog filma, originalni Hotel Transylvania i dalje ima najbolju priču, dok su se nastavci uglavnom fokusirali na komičnu stranu. Kao iu prethodnim filmovima, u pozadini je bilo i nekoliko lijepih pjesama i uistinu šarena animacija smiješnih čudovišta koja bi se djeci trebala dopasti. Kratko trajanje od samo 87 minuta bilo je savršeno. Mislim da bi ste uživali gledajući ovaj film, jer nije zahtijevao puno razmišljanja i mogli smo se samo glupo zabaviti. To je definitivno film za oslobađanje od stresa. Dakle, ako tražite takvu zabavu, onda bi vam ovaj pružio upravo to. IMDB Ocjena Filma: 6,1/10

Hotel Transylvania: Transformation Trailer Filma

Film Credits

“Hotel Transylvania: Transformation” film 2021

Žanr

Animacija, Avantura, Komedija, Filmovi 2022

Redatelj

Derek Drymon, Jennifer Kluska

Producent

Amos Vernon, Nunzio Randazzo, Genndy Tartakovsky

Zemlja: United States

Trajanje filma

1h 27min

Datum izlaska 14.01.2022 (svjetska premijera)

U kinima od /

Glavne Uloge i Glumci

Andy Samberg kao Jonathan (glas)
Selena Gomez kao Mavis (glas)
Kathryn Hahn kao Ericka (glas)
Jim Gaffigan kao Van Helsing (glas)
Steve Buscemi kao Wayne (glas)
Molly Shannon kao Wanda (glas)
David Spade kao Griffin (glas)
Keegan-Michael Key kao Murray (glas)
Brian Hull kao Dracula (glas)
Fran Drescher kao Eunice (glas)
Brad Abrell kao Frankenstein (glas)

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Kao što sam rekao u svom postu prethodnog filma, originalni Hotel Transylvania i dalje ima najbolju priču. Sve interakcije likova također su većinu vremena pružale smiješne trenutke. Komedija proizlazi ne samo iz situacije u kojoj je dobrodušni Johnny postao čudovište. Hotel Transylvania: Transformation Recenzija & Info Filma (2022)