Tuesday, May 21, 2024

Instinkt – Instinct (Sezona 1) 2018 (TV SERIES) Recenzija Serije

Share

SUMIRANJE

Instinkt - Instinct (Sezona 1) 2018 (TV SERIES) Sve u svemu, ako tražite novu policijsku proceduralnu dramsku seriju, s glavnim likom koji je bio prilično šarmantan, u partnerstvu s mladim detektivom za ubojstva žena, ali bez glavnog golemog luka koji bi se riješio u višestrukim godišnjim dobima, onda biste sigurno mogli dati ovo probati.
- Advertisement -

Instinkt TV Series (2018– )
Instinct

Žanr: Krimi | Mistarija | Drama | Recenzije Serija
Godina: 2018
Kreator: Michael Rauch
Glavne uloge: Alan Cumming, Bojana Novakovic, Daniel Ings
Zemlja: SAD
Trajanje Epizode: 01:00:00
Datum izlaska: 18.03.2018 (svjetska premijera)

 

Dr. Dylan Reinhart (Alan Cumming – Son of the Mask, The Good Wife TV series itd.) bio je profesor na koledžu koji je proučavao abnormalno ponašanje, a i uspješan autor novog romana. Vodio je jednostavan život sa suprugom Andvjem Wilsonom (Daniel Ings – Lovesick TV serije i sl.). Međutim, ono što je izgledalo kao miran život Dylanu uskoro će se promijeniti jer mu se približio detektiv NYPD Lizzie Needham (Bojana Novaković – Beyond Skyline , vrag i sl.) kako bi pomogao u istrazi ubojstava koja su izgledala kao da su inspirisana njegovim romanom.

Lizziejev šef i najbolja prijateljica Jasmine (Sharon Leal – Why Did I Get Married, Boston Public TV series itd.), koja je pod pritiskom gradonačelnika, insistirala je Lizzieju da uskoro riješi slučaj. I uz pomoć tajanstvenog prijatelja iz Dylanove prošlosti, nazvanog Julian (Naveen Andrews – The Brave One, Lost TV serije i sl.) koji bi mogli pružiti neke informacije koje NYPD nije mogao pronaći, Dylan i Lizzie bi mogli da razbiju ovaj slučaj.

To bi bio početak prekrasnog partnerstva između Lizzie i Dylana za rješavanje različitih slučajeva.

Instinkt Recenzija Serije

U redu, suočimo se. Ako ste gledali vrlo popularnu seriju pod nazivom Castle, gdje se romano pisac udružio s detektivom za ubojstva, onda biste se definitivno složili s mojim mišljenjem da ima toliko sličnosti. U ovoj seriji, glavni glumac bio je romano pisac i mladi detektiv za ubojstva, koji su slučajeve rješavali zajedno. U međuvremenu Castle je glavni glumac koji je bio pisac misterioznih romana koji je surađivao s mladim detektivom za ubojstva. Zanimljivo je da je ova serija bila utemeljena na romanima pod nazivom Murder Games koju je napisao poznati James Patterson, koji je puno pomenut u emisiji Castle TV.

Međutim, dok nastavljam s daljnjim epizodama, otkrio sam da postoje značajne razlike, osobito u Dylanovu liku, koji je imao drugačiju prošlost i bio je homoseksualac, što ne znači romantičnost sa ženom. To možete vidjeti kao pozitivno ili negativno, budući da moramo priznati da bi ponekad moguća ljubav između muškog i ženskog vodstva bila dobar podsticaj i intrigantna da se vidi što slijedi. Ali to bi također moglo biti antiklimatski kada je odnos postignut. S druge strane, nemanja romantike bi mogla biti dobro jer ne bi smetalo dijelom “odnosa” i usredotočeno je samo na istrage. Dobar primjer ovoga bi bio Elementary koji ima Sherlocka Holmesa i ženu Watsona kao vodstvo.

Serija Zabavna

U svakom slučaju, osim tih elemenata, Instinkt serija bila je vrlo zabavna. Alan Cumming bio je prilično šarmantan kao malo društveno neugodan lik, veliki profesor. Dok je Bojana Novaković bila prilično pristojna u njezinu liku, iako, ako moram reći, osobno sam mislio da je ponekad izgledala malo pokriveno Cummingovom prisutnošću na ekranu. Nisam siguran zašto, ali se osjećalo kao da su malo neuravnoteženi. Međutim, njihova je hemija bila prilično dobra, a njihovi su banteri bili zanimljivi. Zapravo, lik koji sam osjećao bio izvrstan bio je Julian koji je lijepo prikazao Naveen Andrews. Bio je tajanstven, a njegove zabavne primjedbe bile su prilično tačne. Jedino što mi se nije svidjelo bilo je iznenađenje u epizodi 12 za koju sam osobno pomislio da je upropastila priču.

Imajući samo 13 epizoda u prvoj sezoni bila je dobra jer sam lako mogao završiti seriju. I pošto je bilo prilično lagano s povremenim zabavnim trenucima, bio je dobar ubojica. Slučajevi koji su ovdje uključeni ponekad su bili jedinstveni s mojim omiljenim slučajem epizoda 10 i 11. Volim slučaj pilot epizode o ubojstvu inspiriranom Dylanovom knjigom. Cijela epizoda se osjećala nedostajalo, a hemija između dva traga zapravo nije uspostavljena još. Bilo je i dijelova koji bi otkrili više Dylanove povijesti. Julianove tajne, pa čak i Lizziejeve prošlosti, za koje sam mislio da je dobar način da nas zanima. O finale sezone bilo je u redu, ali to nije dokazalo uzbuđenje ili osjećaj za “ne mogu čekati sljedeću sezonu”.

Zaključak:

Sve u svemu, ako tražite novu policijsku proceduralnu dramsku seriju, s glavnim likom koji je bio prilično šarmantan, u partnerstvu s mladim detektivom za ubojstva žena, ali bez glavnog golemog luka koji bi se riješio u višestrukim godišnjim dobima, onda biste sigurno mogli dati ovo probati. Definitivno je dobio potencijal. Međutim, ja osobno vjerujem da nije dosegla razinu vrlo smiješne, šarmantne, uzbudljive i intrigantne Castle serije još. Tvoj izbor. IMDB Ocjena Serije: 6.4/10

 

Trailer Serije: 

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Instinkt - Instinct (Sezona 1) 2018 (TV SERIES) Sve u svemu, ako tražite novu policijsku proceduralnu dramsku seriju, s glavnim likom koji je bio prilično šarmantan, u partnerstvu s mladim detektivom za ubojstva žena, ali bez glavnog golemog luka koji bi se riješio u višestrukim godišnjim dobima, onda biste sigurno mogli dati ovo probati.Instinkt - Instinct (Sezona 1) 2018 (TV SERIES) Recenzija Serije