Friday, May 24, 2024

Johnny English: Ponovno na zadatku – Johnny English Strikes Again 2018 Recenzija

Share

SUMIRANJE

Johnny English: Ponovno na zadatku - Johnny English Strikes Again 2018 Sve u svemu, to je bilo ugodno iskustvo gledajući ovaj film špijunske komedije i vjerujem da se publika zabavljala. Mogli smo se smijati tijekom cijelog filma i osjetili smo sreću nakon što smo vidjeli film.
- Advertisement -

Johnny English: Ponovno na zadatku (2018)
Johnny English Strikes Again

Žanr: Akcija | Avantura | Komedija
Godina: 2018
Redatelj: David Kerr
Producent: Neal Purvis, Robert Wade
Glavne uloge: Olga Kurylenko, Rowan Atkinson, Jake Lacy, Ben Miller, Miranda Hennessy, David Mumeni, Samantha Russell, Eddie O’Connell. Nick Owenford, Tuncay Gunes, Junichi Kajioka, Pino Maiello, Gary Kiely, Ryan Wiseman, Dan March
Zemlja: Francuska, Engleska, SAD
Trajanje filma: 01:28:00
Datum izlaska: 13.09.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 11.10.2018.
Hrvatska 20.09.2018.
Srbija 20.09.2018.

 

Film Johnny English: Ponovno na zadatku počinje kada je britanska tajna služba MI7 imala cyber napad koji je izložio identitet svih tajnih agenata, nisu imali drugog izbora nego tražiti pomoć jedinom živućem agentu koji je bio u mirovini, Johnny English (Rowan Atkinson – g. Bean TV serije, Keeping Mum itd.). Unatoč nevoljkosti britanskog premijera (Emma Thompson – Beauty and the Beast, Harry Potter and the Order of Phoenix itd.), nisu imali izbora nego dopustiti mu da vodi ovaj zadatak.

Uz pomoć svog bivšeg asistenta Bougha (Ben Miller – Paddington 2, Death in Paradise TV serije i sl.), Johnny English započeo je istragu koja bi ih dovela do sumnjive žene pod imenom Ophelia (Olga Kurylenko -Hold Your Breath, The November Man ). U međuvremenu, premijer je razmišljao o suradnji s američkim tech milijarderom Jasonom Volta (Jake Lacy – Rampage , The Office TV serije i sl.) o povećanju sigurnosti tehnologije.

Mogu li Johnny i Bough da završe svoju misiju sa svojom tehnološkom opremom niske razine protiv cyber napada i spasiti Englesku? Pronađite ih sve u ovom smiješnom špijunskom filmu.

Johnny English: Ponovno na zadatku Filmske Recenzije

Pa ovaj je film bio upravo ono što sam očekivao. Bio je pun smiješnih trenutaka od početka do kraja. Nije nam trebalo dugo vremena da se susretnemo s našim voljenim Rowanom Atkinsonom. Koji nas je odmah nasmijao nekoliko minuta nakon njegova nastupa. Ono što slijedi bilo je konstantno smijanje komičnim situacijama koje su nastale zbog vlastite nepažnje i gluposti Johnny Englisha. Očigledno su mu izrazi bili uglavnom neprocjenjivi.

Sada, ako ste vidjeli njegovu izvedbu kao gospodin Bean i voljeli ga kao moja djevojka i ja, onda biste zasigurno bili zadovoljni gledajući ga da radi slične stvari. Njegovo hladno i čvrsto djelovanje stvarno je u suprotnosti s njegovim stvarnim akcijama koje su bile daleko od toga. Njegova interakcija s njegovim pomoćnikom Boughom (koji je ponovno preuzeo ulogu s prvog filma Johnny Englisha iz 2003.) bilo je lijepo za vidjeti, budući da je dosta vremena bio Bough taj koji je mogao izvesti Johnnyja iz nevolja. Svi su se gledatelji uglavnom smijali na mnogim scenama i zabavili se.

Budući da je bio špijunski komični film koji je bio poput parodije serijala Jamesa Bonda, ovaj se film morao promatrati kao ne-ozbiljan film. Naravno da ga ne biste trebali usporediti sa stvarnim ozbiljnim špijunskim filmom i da samo trebate uživat ​​u filmu kako biste se dobro nasmijali. Stoga ne biste trebali očekivati ​​savršeni scenarij i zaplet, budući da smo već mogli pogađati kako će se priča nastaviti i za nas ne bi bilo iznenađujućih obrta (ionako to nije trebala biti namjera jer to nije takav film).

Glumci

Osim Rowana Atkinsona i Ben Millera mogli bismo uživati ​​u Emma Thompsonu u manje ozbiljnoj ulozi premijera. Olge Kurylenke koja igra tajanstveni “ljubavni interes” kao u bilo kojem drugom špijunskom filmu. No, budući da je to bio komični film PG13 ocjena, nisam pronašao nikakve uznemirujuće ili nasilne scene. Film je također ispunjen nekim lijepim pjesmama 80-ih kao što su I’m Your Man od Wham !, ili Venera iz Bananarama i još nekoliko. Bilo je vrlo malo akcijskih scena, a neki od špijunskih djela koje su radili prikazani su komičnim putem. Tako da se u filmu može uživati ​​iu kinima bez vrhunskog zvučnog sustava.

Sve u svemu, to je bilo ugodno iskustvo gledajući ovaj film špijunske komedije i vjerujem da se publika zabavljala. Mogli smo se smijati tijekom cijelog filma i osjetili smo sreću nakon što smo vidjeli film. Moja je djevojka također je bila zadovoljna gledanjem Rowana Atkinsona ponovno u komičnom filmu nakon nekoliko godina samo gledanja serije g. Beana prikazane na TV-u. Ako ste ljubitelj njegovih radova i čežnje da ponovno vidite Rowana Atkinsona), tada bi ovaj film zasigurno zadovoljio. Ali ako tražite ozbiljne špijunske filmove ili inteligentni komedijski film s najboljim scenarijima, onda ne mislim da biste mogli uživati ​​u ovom. Tvoj izbor. IMDB OCJENA: 6.7/10

 

Titlovan Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Johnny English: Ponovno na zadatku - Johnny English Strikes Again 2018 Sve u svemu, to je bilo ugodno iskustvo gledajući ovaj film špijunske komedije i vjerujem da se publika zabavljala. Mogli smo se smijati tijekom cijelog filma i osjetili smo sreću nakon što smo vidjeli film.Johnny English: Ponovno na zadatku - Johnny English Strikes Again 2018 Recenzija