Saturday, June 15, 2024

Kako je Gru postao dobar – Despicable Me 3 2017 Recenzija Filma

Share

- Advertisement -
Kako je Gru postao dobar –
Despicable Me 3 2017 Radnja Filma

Kako je Gru postao dobar (2017)
Despicable Me 3

Žanr: Animirani, Avantura, Komedija
Godina: 2017
Redatelj: Kyle Balda, Pierre Coffin, Eric Guillon
Glavne uloge: Jenny Slate, Kristen Wiig, Steve Carell
Trajanje filma: 01:55:00
Datum izlaska:    28.06.2017 (svjetska premijera)
U kinima od :    30 June 2017 (USA)
                    B i H   20.07.2017.
                    Hrvatska 29.06.2017.  
                    Srbija    29.06.2017

Potvrđujući svoju reputaciju kao trenutno najbolji animirani film, Despicable Me 3 se temelji na snažnoj bazi živopisnih slika i slapstick humora s nezaboravnim novim likovima i većim učestovanjem Grua i njegove ćaknute obitelji. Zato je, kada je najavljen Despicable Me 3 mnogi njegovi obožavatelji nadali su se da bi mogao biti dovoljno dobar da ih zadovolji. Na neki način, uvjeravam vas da će puno onih ljudi koji vole ove tipove animiranih filmova uživati u onome što dobivaju.

Postoji previše stvari koje se događaju u filmu, i niko od njih nema nikakvu težinu da bi priča bila nezaboravna. Gru susreće svog brata blizanca za kojeg nije ni znao da ga ima koji se zove Dru. Tu je još jedan zlikovac po imenu Balthazar Bratt, koji još živi u 80tim i on je razlog zbog kojeg je Crane otpušten sa svog posla kao agent protiv zločinaca. Također imamo nekoliko podvrsta, uključujući Gruovu novu ženu, Lucy koja pokušava biti dobra mama, tu je i njihova najmlađa kći Agnes, koja pokušava pronaći jednoroga.

Polovica sadržaja u ovom film ne radi ništa, a čini se da je tamo samo kako bi popunio da traje dovoljno dugo, a druga polovica mogla je biti emocionalno rezonantna, ali je puna isto glupog humora. Ako bih imao djecu, vjerojatno bih bio neodlučan da ima pokažem ovaj film. Šale su iznenađujuće sirove i neprikladne za dječji film.

Gru je bio nevjerojatno zabavan i simpatičan lik u prvom Despicable Me, pa čak i u nastavku, koji mi se nije sviđao. Naglasak Stevea Carella je smiješan, a uživam gledati kako lik provodi zle planove. Sada je dobar momak, što je dobro u konceptu, ali iz nekog razloga više nije smiješan. Tu je i pokušaj stvaranja emocionalne napetosti između njega i njegovog brata, koji također igra Carell.

Gledajući unazad, mislim da sam se jedanput nasmiješio dok sam promatrao Despicable Me 3, a ne sjećam se ni zasto. Poslanice su više dosadne nego što su ikad bile (osim Minions), a oni čak ne radi ništa u filmu. Barem su bili dio Gruovih misija i zlih planova u prva dva, ali sad su ih odvojili od njega, a film se svakako često svodi na njih kako bi mogli pokazati svoju smiješnu stranu. Nisam se veselio gledanju ovog filma, ali sam mogao vidjeti potencijal u priči koja nažalost nije istorištena. Siguran sam da ćemo vidjeti još jedan nastavak…

Ocjena: 3/5

 Despicable Me 3 (2017) on IMDb

Titlovan Trailer:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave