Friday, May 14, 2021

Kin (2018) Recenzija

Kin (2018)

Žanr: Akcija | Sci-Fi
Godina: 2018
Redatelj: Jonathan Baker, Josh Baker
Producent: Jonathan Baker, Josh Baker
Glavne uloge: Carrie Coon, James Franco, Zoë Kravitz, Dennis Quaid, Jack Reynor, Jonathan Cherry, Myles Truitt, Bree Wasylenko, Romano Orzari, Lily Gao, Gavin Fox, Ian Matthews, Shawn J. Hamilton, Ivan Wanis-Ruiz, Khalid Klein
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:42:00
Datum izlaska: 29.08.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 20.09.2018.
Hrvatska 20.09.2018.
Srbija 20.09.2018.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

 

KIN Filmska Recenzija

Kin je značajni debi braće Jonathana i Josha Bakera, temeljenog na kratkom filmu Bag Man . Slijedi nedavno pušteni ex-con i njegov mlađi brat koji se bori i u posjedu je tajanstvenog oružja, progonjenog opasnim zločincem i grupom izvanzemaljskih vojnika. Iz nekog razloga, za ovaj film sam bio zainteresiran, usprkos sramotnom zvuku i užasnim kritikama. To je bila velika pogreška s moje strane.

Vrlo sam mrzio ovaj film. Zaista ne znam kako je moglo biti gore. Film se činio poput niza loših odluka, od početka do kraja. Dijalog je strašan. Postoji toliko mnogo linija koje su smiješne i sirove, pa čak i neke koje jednostavno nemaju smisla. U filmu je bilo više trenutaka u kojima sam se počeo smijati glasno i nekontrolirano zbog lošeg filma. Primjer takvog trenutka je kada navodno bezobzirni kriminalac (James Franco) kažnjava jednog od svojih neprijatelja s “time-out”, vikajući mu: “Stavite nos u taj kutak!” Pokušao sam sve da ublažim svoje reakcije, ali sam je s vremenom izgubio.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Srećom, je malo drugih ljudi u publici, tako da nisam bio toliko uznemiren. Čini se da film ima legitimni nedostatak razumijevanja onoga što želi biti. Film je previše zagađen za odrasle, ali i previše zreo za malu djecu. Čini se da su prekomjerni i neobični elementi usmjereni na porodičnu publiku, ali postoje neobjašnjivi trenuci koji se previše odvijaju, kao što je proširena scena postavljena u egzotičnom plesnom baru. Nema prave golotinje, ali još uvijek postoji obilje promiskuitetnih plesova i žena s malom odjećom. Čini se da film ne može ni odlučiti o svom žanru. Prebacuje se iz obiteljske drame na film na putovanju do sci-fi akcije. To je stvarno previše.

Glumci

Film ima nekoliko pohvalnih vrijednosti proizvodnje. Neke od sci-fi slika su prilično cool, uključujući i dizajn oružja. Jack Reynor također vrlo teško pokušava dati pristojnu izvedbu, a dio njegove karizme sjaji, no skripta mu ne pomaže. U suprotnom, skoro jednako nisam volio film. Većina snimanja i uređivanja je gruba. Rezultat i zvučni zapis su generički. Ostatak nastupa prilično je užasan. Myles Truitt je trebao više vodstva sa svojom ulogom. Zoë Kravitz je također mogao nazvati njezin nastup. Dennis Quaid definitivno pretjeruje. Ipak, nedvojbeno najgori dio ovog filma je James Franco. On donosi jednu od najslabijih izvedbi u njegovoj tipično over-the-top karijeri. On ima najgore crte u najgorim scenama filma, a njegovi su dostavi to. Ovo mora biti novi nivo za njega.

Sve u svemu, apsolutno sam mrzio Kin . Ovo je vrsta filma koja zaslužuje RiffTrax – zaista je tako loša da je smiješan na više mjesta. Jedini razlog zbog kojeg ovo nije najgori film godine jest da sam uživao u tome da ga udarim. IMDB OCJENA FILMA: 5.7/10

 

Titlovan Trailer Filma: 

Mortal Kombat (2021) Recenzija Filma

Prvo izdanje Midway Games 1992. godine, Mortal Kombat je odmah stekao popularnost među ljubiteljima...

Godzilla vs Kong (2021) RECENZIJA Filma

Monsterverse koji je prvi put osnovan 2014. godine na Godzilli, od tada se proširio...

Deadly Illusions (2021) RECENZIJA Filma

Tijekom ovog vikenda nije bilo toliko filmova / serija kojima sam se zaista radovao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU