Sunday, October 24, 2021
HomeAkcioni FilmoviLovac ili lovina? - The Hunters Prayer 2017 Recenzija Filma

Lovac ili lovina? – The Hunters Prayer 2017 Recenzija Filma

-

Lovac ili lovina? (2017)
The Hunters Prayer Opis Filma

Lovac ili lovina? (2017)
The Hunters Prayer

Žanr: Akcija, Triler
Godina: 2017
Redatelj: Jonathan Mostow
Glavne uloge: Martin Compston, Tina Maskell, Eben Young
Trajanje filma: 01:31:00
Datum izlaska:   01.06.2017 (svjetska premijera)

Ubojica s imenom Lucas (Sam Worthington – Avatar, Terminator Salvation, Hacksaw Ridge etc) dobio je zadatak ubiti djevojku lla Hatto (Odeya Rush – The Giver, Goosebumps etc). Međutim, Lucas se nije mogao prisiliti da je ubije, jer ga je Ella podsjetila na svoju kćer u istoj dobi. Zbog ove odluke, Lucas je uhvaćen u krijestu, štiteći Ellu od drugih ubojica koji bi je ubili. U međuvremenu se i Ella jako bojala Lucasa i bila je zabrinuta za svoj život.

Osoba koja je angažovao Lucasa bio je Richard Addison (Allen Leech – Tom Branson in Downton Abbey TV series) bogati čovjek koji je svoje bogatstvo pretvorio u prljave poslove. Kasnije će se otkriti razlog njegovog zadatka Lucasu. Richard je dobio pomoć od Banks (Amy Landecker – Transparent TV series) koja ga hrani raznim informacijama.

Tokom bijega od ubojica koji pokušavaju ubiti oboje, Lucas je morao zatražiti pomoć od svoje stare prijateljice Dani (Verónica Echegui). Bila je svjesna Lucasove ovisnosti i vjerojatno izvora njegovih narkotika u prošlosti što je kompliciralo svari tako da je Lucas morao biti uvijek oprezan, pogotovo s najboljim ubojicom kojeg je angažovao Addison.

Filmske RecenzijeKao film koji nije bio kategoriziran kao ljetni blockbuster holivudski film, dobili smo po što smo došli. Film nije imao velike specijalne efekte, no slijed akcije, uključujući auto-potjeru i borbu, zapravo su bili prilično uzbudljivi. Volio sam uživati kako su zvučni efekti dobro iskorišteni. Ti razni zvučni efekti bili su najbolji dijelovi filma.

Čini se da je priča prilično standardna za ovu vrstu filma. U njemu se nalazio anti-heroj, gdje je naš protagonista zapravo ubojica / ubojica i također je imao odnos “otac/kćer”, unatoč tome što zapravo nisu bili otac i kćer. Razumijem da je ovaj film prilagođen romanu ” For the Dogs” kojeg je napisao Kevin Wignall, koji mnogi kritičari smatraju vrlo dobrim. Ovo je obično slučaj da se roman prilagodi u film. Ipak, čini se da filmska prilagodba nije skupila iste poglede mnogih kritičara.

Kao akcijski triler, to je zapravo bilo dobru u smisli akcija. Međutim, za mene mislim da je akcije moglo biti dodano još malo. Bilo je trenutaka kada su bili u dramatičnim trenutcima, brzina bi postala spora (što je zapravo bilo u suprotnosti s romanom koji je prema kritičarima bio brz tempom). Ipak, zbog dobrih postupaka, bio sam prilično zadovoljan filmom. Samo podsjetnik da su ubojstva bila prilično brutalna, pa je najbolje da ih djeca ne vide. Nisam mogao reći da je ovo bio loš film, ali nisam mogao niti reći da je ovo vrlo dobar film. Sve u svemu film je bio prilično standardan.

O karakterizaciji, mislim da je Odey Rush prilično dobro igrala djevojku u nevolji (moja djevojka i ja smo mislili da izgleda kao mlađa Mila Kunis.) Ovaj put Sam Worthington (osim dijela akcije) nije bio previše dobar. Još gori je bio Allen Leech koji se činio kao da je izvan mjesta kao glavni negativac. Mislim da je Jonathan Mostow kao redatelj bio u mogućnosti izvesti najbolje od glumaca, pa čak i prije nego što je došlo do vrhunca.

Dakle, ako ste ljubitelj Sam Worthingtona i htjeli biste ga vidjeti kao vodećeg lika u akcijskom filmu, onda bi to moglo da vam se svidi. Sada ako želite vidjeti ne tako brz tempom akcijski film i samo dovoljno akcijske sekvence kroz film, s “otac/ kći” odnos, onda bi ovo vjerojatno bio dobar izbor, ali ako tražite puni akcijski film, ili čak vrlo smisleni akcijski triler, onda bi bilo bolje da pogledate nešto drugo.

Sretno gledajući !!!

Ocjena: 3/5

 The Hunter's Prayer (2017) on IMDb

Titlovan Trailer:

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Ostanite Povezani

210FansLike
6,479FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest posts