Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeAkcioni FilmoviOdmazda - Reprisal (2018) Recenzija

Odmazda – Reprisal (2018) Recenzija

Odmazda - Reprisal (2018) Sve u svemu, mislim da ovo nije vrijedan akcijski triler koji se može vidjeti u kazalištu. Pa baš kao što sam predvidio, bio je to film koji je imao nekoliko parcijalnih rupa i stvarno nerazvijenih likova.
- Advertisement -

Odmazda (2018)
Reprisal

Žanr: Akcija | Krimi | Triler
Godina: 2018
Redatelj: Brian A. Miller
Producent: Bryce Hammons
Glavne uloge: Bruce Willis, Frank Grillo, Johnathon Schaech, Olivia Culpo, Natali Yura, Uncle Murda, Natalia Sophie Butler, Tyler Jon Olson. Wass Stevens, Colin Egglesfield, Geoff Reeves, Shea Buckner, Christopher Rob Bowen, Ken Strunk, Tamara Belous
Zemlja: Kanada, SAD
Trajanje filma: 01:29:00
Datum izlaska: 30.08.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H –
Hrvatska –
Srbija 22.11.2018.

- Advertisement -

 

Jacob (Frank Grillo – Wolf Warrior 2 , Beyond Skyline itd.) bio je uobičajeni obiteljski čovjek sa suprugom Christinom (bivša Miss Universe 2012 Olivia Culpo) i mladom dijabetičnom kćerkom Sophia (Natlia Sophie Butler). Međutim, postao je traumatiziran kada se pljačka dogodila u banci u kojoj je radio, pa čak i ubio čuvara. Kako je postao opsjednut otkrivanjem razbojnika, radio je zajedno sa svojim susjedom i umirovljenim policajcem Jamesom (Bruce Willis – Death Wish , 12 Monkeys i sl.) kako bi istražio ovaj slučaj.

U međuvremenu, razbojnik koji je kasnije otkriven je Gabriel (Johnathon Schaech – Hercules: Legend Begins, Marauders i sl.) bio je vrlo iskusan u obavljanju ove vrste pljačke. Dok je planirao svoj sljedeći plijen, njega će put uskoro opet dovesti s Jakobom i Jamesom.

Kako je se završila priča za ta tri čovjeka? Pronađite ih sve u ovom akcijskom trileru.

Odmazda Filmske Recenzije

Pa baš kao što sam predvidio, bio je to film koji je imao nekoliko parcijalnih rupa i stvarno nerazvijenih likova. Budući da je film akcijskog trilera, trebao nam je dati uzbuđenje i neizvjesnost, ali nažalost to nije uspio isporučiti. Rani dio bio je posve zanimljiv, no tada je postalo malo drame s prizorima koji izgledaju kao da nemaju kontinuitet, plus lik Brucea Willisa koji zapravo nije bio zanimljiv i nije uvjerljiv kao pretpostavljen umirovljeni policajac. Doista mi je žao zbog njega jer nije izgledao sposoban da dobije sjajne uloge kao što je to bilo nekada u prethodnim godinama.

U svakom slučaju, kako je priča napredovala, bilo je nekih akcijskih sljedova koji su bili prilično pristojni s vrhuncem koji nažalost nije baš velik, unatoč teškim scenama snimanja. Johnathon Schaech bio je uvjerljiv kao loš čovjek, ali njegova pozadina lika nije bila podijeljena s publikom, ostavivši nas zbunjenima zašto bi počinio one zločine na prvom mjestu (ili možda nisam primijetio?). A ostali glumci bili su stvarno nevidljivi i nisu ostavljali nikakav dojam na sve.

Obično sam otvoren kad se radi o filmovima B, ali ovaj put me ipak nije zabavio ovaj film i, nažalost, nije bilo zabavno iskustvo. Šteta, međutim, s obzirom na 3 glavna glumca bili su zapravo prilično dobri glumci. Oh, film je imao lijep završetak koji uključuje Frank Grillo lik i nije imao srednju ili post-kraj kreditne scene.

Zaključak:

Sve u svemu, mislim da ovo nije vrijedan akcijski triler koji se može vidjeti u kazalištu. Svakako bih mogao shvatiti zašto su kritičari ometali ovaj film, pa čak i publika kao da je u skladu s kritikama. Dakle, ako imate više od jedne opcije za gledanje filma u kazalištu, preporučujem vam da isprobate ostale. IMDB Ocjena Filma: 4.2/10

 

Titlovan Trailer Filma:  

 

- Advertisement -
Odmazda - Reprisal (2018) Sve u svemu, mislim da ovo nije vrijedan akcijski triler koji se može vidjeti u kazalištu. Pa baš kao što sam predvidio, bio je to film koji je imao nekoliko parcijalnih rupa i stvarno nerazvijenih likova. Odmazda - Reprisal (2018) Recenzija