Monday, June 21, 2021

Ozzy (2017) Recenzija Filma

Ozzy (2017) Opis Filma

Ozzy (2017)
Ozzy

Žanr: Animirani, Avantura, Komedija
Godina 2017
Redatelj: Alberto Rodríguez, Nacho La Casa
Glavne uloge: Guillermo Romero, Dani Rovira, José Mota
Trajanje filma: 01:55:00
Datum izlaska:    14 October 2016

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Obitelj ide na godisnji odmor, a odrediste je Japan. Ali oni ne mogu ponijeti svog psa, on mora u uzgajvacnicu. Uzgajivacnice su izdvojene i izgleda da su na lijepom mjestu, a cijena je visoka, ali to ne treje predugo prije nego se pas Ozzy premjesti na posve drugo mjesto. Tu on postaje rob zajedno s drugim psima, on je zavrsio u zatvoru za pse i njegova obitelj vjeruje da je mrtav. Hoce li on ikada uspjeti izaci i opet vidjeti svoju obitelj??

Film nekako dobiva malo jeftini osjecaj animiranh filmova kao sto je ovaj, animacija je vrlo jednostavna kada se uspoređuje s filmovima kao sto je ovaj s vecim animiranim filmovima s vecim buđetom.

Film ima za cilj malđu djecu koja vole pse, zato je u filmu prikazano mnogo razlicitih slatkih pasa. Formula je jednostavna, film nikada ne daje neka velika iznenađenja. Mlađa djeca ce sigurno biti ocarana nekim od pasa, ali za nas odrasle, sigurno se vidjeli ovo sto puta prije. Ovo je jednostavno animirani film za najmlađe.

Ozzy ce zavrsiti u nekoj vrsti zatvora za pse zajedno s mnogim drugim psima, ali to ne pomaze mnogo Ozzyju jer on je mali pas, a strazari su veliku i jaki. Ozzy tu pronalazi nove prijatelje u ovom zatvoru za pse i zajedno pokusavaju smisliti plan kako da oni pobjegnu od ove nocne more.

Putovanje ce otici tako daleko da ce koristiti sve kliseje koji su u djecijoj knjizi. Dakle, ovo je samo film za malđu djecu koji i nisu toliko zahtjevna za nekim extra animacijama. Film nikada ne daje potpuni mrak, ali u jednom trenutku daje najmlađim šamar u lice kada nada umire, a cini se kao da ce Ozzy provesti ostatak svog zivota u ovom zatvoru za pse.

Jednostavno Ozzy je pristojan film za najmlađer, ali to nije film za nas koji smo stariji.

Ocjena 5.5/10

 Ozzy (2016) on IMDb

Titlovan Trailer:

Mortal Kombat (2021) Recenzija Filma

Prvo izdanje Midway Games 1992. godine, Mortal Kombat je odmah stekao popularnost među ljubiteljima...

Godzilla vs Kong (2021) RECENZIJA Filma

Monsterverse koji je prvi put osnovan 2014. godine na Godzilli, od tada se proširio...

Deadly Illusions (2021) RECENZIJA Filma

Tijekom ovog vikenda nije bilo toliko filmova / serija kojima sam se zaista radovao...