Pjevajte s nama 2 Recenzija & Trailer (2021) Sing 2

Buster Moon (Matthew McConaughey – The Gentlemen, Dallas Buyers Club itd.), koji je sada imao skroman uspjeh sa svojim kazalištem na lokalnoj razini, želio je doći u veliku ligu u Redshore Cityju. Zajedno s talentima koje je angažirao u prvom filmu, odnosno Rosita (Reese Witherspoon – Walk the Line, Big Little Lies TV serija itd.), Johnny (Taron Egerton – Kingsman: The Golden Circle, Billionaire Boys Club itd.), Meena (pjevačica Tori Kelly), Gunter (Nick Kroll – Obitelj Addams itd.) i Ash (Scarlett Johansson – Ghost in the Shell, The Jungle Book) otišli su u grad na audiciju u filmu Pjevajte s nama 2.

- Advertisement -

Buster je nekako uspio uvjeriti velikog producenta Jimmyja Crystala (Bobby Cannavale – Superinteligence, Thunder Force itd.) da producira svoju emisiju. Međutim, morao je dovesti veliku rock zvijezdu po imenu Clay Calloway (pjevač Bono iz U2) koji je vodio povučeni život u posljednjih 15 godina i nitko nije znao gdje se nalazi, uključujući Bustera.

Dakle, kako bi se priča završila? Pronađite sve u ovom zabavnom glazbenom filmu o dramskoj komediji.

Pjevajte s nama 2 Film Recenzija

U početku sam pomalo sumnjao hoće li ovaj film biti ugodan kao i njegov prethodnik. Ali nakon što sam saznao da se ljudima ovaj više sviđa od originala, malo me je uzbuđivalo vidjeti ga. I iskreno, nakon što sam pogledao film, zavolio sam ga i dobro sam se proveo. Bilo je ispunjeno mnoštvom scena koje su nas grijale u srcu, ali i nekim oživljavajućim trenucima, a u nekim trenucima je bilo toliko uzbudljivo da publika nije mogla a da ne pljesne malo rukama.

Za razliku od prvog filma u kojem se priča usredotočila na osobnu borbu svakog lika da uđe u Busterovu produkcijsku emisiju, ovoga puta nije bilo puno takvih jer se fokus pomaknuo na to kako bi ga mogli učiniti velikim. Način na koji je Buster pokušao sve što je mogao čak i dobiti publiku s Jimmyjem Crystalom bio je vrlo zanimljiv i očito smo navijali za njih. Bilo je dosta smiješnih trenutaka koji su obično uključivali Busterovu pomoćnicu gospođicu Crawly (Garth Jennings) koja je ovdje bila omiljeni lik moje djevojke. Btw, Garth Jennings je bio redatelj i scenarist ovog filma i originala.

Dio koji mi se svidio u ovom filmu je kako lik mora biti bolji u ovoj novoj emisiji. Posebno za mene bilo je ono s čime se Johnny morao suočiti, što je bilo stvarno inspirativno (posebno tijekom njegovog dijela u showu koji je bio stvarno fantastičan). Osim likova koje sam spomenuo gore, pojavila se nova glumačka postava koja je pružila više boja, kao što je tragač za talentima Suki (Chelsea Peretti – Brooklyn Nine Nine TV serija itd.), Jimmyjeva kćer Porscha (pjevačica Halsey), ulični izvođač Nooshy (Letitia Wright – Black Panther itd.), Meenin partner Darius (Eric Andre – The Mitchells vs. the Machines itd.), pjevač Pharrell Williams i mnogi drugi.

Tijekom cijelog “Pjevajte s nama 2” zabavljat će nas mnogo lijepih pjesama koje su bile spoj novog i pomalo starog. S uključenim Bonom sigurno bi bilo nekoliko pjesama U2 koje su bile iznimno popularne. Unatoč tome što ovdje ima tona pjesama, smatrao sam da ovaj film nije mjuzikl u kojem se pjevanje često koristi za komunikaciju između likova. Ovdje se pjevalo samo tijekom nastupa, a neke pjesme su se u određeno vrijeme koristile samo kao pozadinska glazba. I sama predstava je bila zaista prekrasna, s mnogo nevjerojatnih izvedbi glumačke ekipe.

Osim zabave i uzbuđenja koje smo osjetili prije emisije, plus zanimljive priče likova, publiku i mene cijeli film je zaista zabavio. Zvučni efekti u studiju gdje smo to vidjeli bili su fantastični čak i sa standardnim Dolby 7.1 surround sustavom. Smatram da je gledanje u kinu bilo veće zadovoljstvo jer se osjećalo stvarno veličanstveno, kao da smo i sami bili u predstavi. Bilo bi to potpuno drugačije iskustvo da smo ga vidjeli na malom ekranu našeg TV-a putem streaminga.

Općenito, ovo je bio zanimljiv i zabavan film. Definitivno smatram da je ovaj nastavak veličanstveniji od originala zbog veće glumačke ekipe i još više poznatih pjevača iz stvarnog života uključujući legendarnog Bona. Mislim da je Garth Jennings sjajan što je smislio kako ovo učiniti većim. Btw, trajanje od 110 minuta bilo je stvarno savršeno jer nije bilo teško i bilo je stvarno zabavno. Nije bilo srednje ili post end kreditne scene, iako je rani dio završnog kredita pokazao nekoliko smiješnih scena u kojima ste mogli uživati. Dakle, ako vam se sviđa prvi film, onda ćete sigurno uživati u ovom nastavku kao publika i ja. IMDB Ocjena Filma: 7.6/10

Pjevajte s nama 2 Trailer Filma

Film Credits

“Pjevakte s nama 2” film (Sing 2) 2021

Žanr

Animacija, Avantura, Komedija, Filmovi 2021

Redatelj

Garth Jennings

Producent

Garth Jennings

Zemlja: United States

Trajanje filma

1h 50min

Datum izlaska 01.12.2021 (svjetska premijera)

U kinima od /

Glavne Uloge i Glumci

Tori Kelly kao Meena (voice)
Reese Witherspoon kao Rosita (voice)
Taron Egerton kao Johnny (voice)
Nick Kroll kao Gunter (voice)
Matthew McConaughey kao Buster Moon (voice)
Garth Jennings kao Miss Crawly (voice)
Jennifer Saunders kao Nana (voice)
Chelsea Peretti kao Suki (voice)
Scarlett Johansson kao Ash (voice)
Bobby Cannavale kao Mr. Crystal (voice)
Nick Offerman kao Norman (voice)
Adam Buxton kao Klaus Kickenklober (voice)
Eric André kao Darius (voice)
Halsey Halsey kao Porsha Crystal (voice)
Letitia Wright kao Nooshy (voice)
Bono kao Clay Calloway (voice)
Pharrell Williams kao Alfonso (voice)

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...