Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeAkcioni FilmoviPlan za Bijeg 2 Pakao (Escape Plan 2: Hades) 2018 Recenzija

Plan za Bijeg 2 Pakao (Escape Plan 2: Hades) 2018 Recenzija

- Advertisement -

Plan za bijeg 2: Pakao (2018)
Escape Plan 2: Hades

Žanr: Akcija | Triler | Filmovi 2018
Godina: 2018
Redatelj: Steven C. Miller
Producent: Miles Chapman
Glavne uloge: Dave Bautista, Sylvester Stallone, Jaime King, Wes Chatham, 50 Cent, Jesse Metcalfe, Baylee Curran. Lydia Hull, Ashley Cusato, Vincent Young, Xiaoming Huang, Alphonso A’Qen-Aten Jackson, Zeeko Zaki, Chen Tang, Tyler Jon Olson
Zemlja: Kina, SAD
Trajanje filma: 01:36:00
Datum izlaska: 13.06.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 12.07.2018.
Hrvatska 12.07.2018.
Srbija 12.07.2018.

- Advertisement -

 

Ray Breslin (Sylvester Stallone – Rambo series, Rocky filmovi itd.) I njegov tim koji se sastojao od Hush hakera (Rapper 50 Cent), Abigaila (Jaime King – Sin City: A Dame to Kill For, (Jesse Metcalfe -John Tucker Must Die, Desperate Housewives TV series i sl.) Bili su poznati po izlasku iz naizgled visoko osiguranih zatvora. Često su primali razne “zadatke” ili posao za testiranje zatvorske sigurnosti ili razbijanje ljudi iz zatvora.

Kada je Breslinov štićenik Shu (Huang Xiaoming – Hollywood Adventures, The Return of Condor Heroes 2006 TV series itd.) bio zarobljen i postavljen unutar vrlo sofisticiranog zatvora, Breslin je morao iskoristiti sve svoje iskustvo i stručnost kako bi mu pomogao. Također je zatražio pomoć svog poznanika Trent DeRose (Dave Bautista – Blade Runner 2049 , The Warriors Gate itd.) za ovu misiju.

U međuvremenu, Shu je zarobljen zajedno sa svojim rođakom Yusheng (Chen Tang) i Kimbralom (Wes Chatham – The Hunger Games: Mockingjay , The Expand TV i sl.). Svi su pokušali pobjeći sami, pogotovo jer je zatvorski upravitelj koji je sebe nazivao Zookeeper (Titus Welliver – Bosch TV serije i sl.) bio vrlo strog za sve zatvorenike, uključujući i redovitu borbu između zatvorenika.

Može li Shu i ostali pobjeći iz ovog posebno teškog zatvora? Ili bi stvarno trebali pomoć od Breslin? I zašto je on zarobljen na prvom mjestu? Pronađite ih sve u ovom filmu.

Plan za Bijeg 2 Pakao Filmske Recenzije

Hmmm, ovaj je film bio razočaravajući. Imao sam velike nade kad sam primijetio da je ovo nastavak iz 2013. godine s Stallonom i Schwarzeneggerom kao glavnim ulogama. Film je imao auru pametnih, punih zapleta i iznenađenja, a “PLAN ZA BIJEG” bio je prilično sofisticiran. To me zapravo podsjetilo na sezonu Prison Break TV serije 1 i 3. Ali, nažalost, ovaj nastavak bio je daleko ispod mojih očekivanja. Prije svega, film se osjećao kao donji dio filma B klase, pogotovo s vrlo lošim specijalnim efektima (eksplozivni efekti su bili najgori, jer je to učinjeno vrlo loše.) To biste mogli primijetiti na sceni eksplozije u ranom dijelu filma). Nemam nikakvih prigovora s B filmom, ako je barem učinjeno profesionalno, ali to se nije osjećalo.

Zatim priča, osobito rani dio filma, nije imalo jednostavnost koju je prethodni film imao. Da, u konačnici je postojala zavjera u zatvoru, ali je pretpostavka sofisticiranosti zatvora bila previše čudna, pa čak i prilično smiješna (znali biste šta mislim ako primijetite zatvorskog liječnika). Samo od sredine kad je Stalloneov lik bio više uključen, film se osjećao malo bolje. No, stvarno ne shvaćam Bautistin karakter jer on nije bio koristan, osim ako nije dodan da bi 3. film zanimljiviji ili da koristi njegovo dobro poznato ime. (Da, biće treći film koji se u ovom trenutku osećao previše). U sredini je bilo zanimljivo 1, ali ako ste vidjeli mnoge filmove, ionako biste to mogli pogoditi.

Likovi iz originalnog filma ovdje nisu dobili previše uloga

Likovi iz originalnog filma ovdje nisu dobili previše uloga. Zapravo, ovo se osjećalo kao glavna uloga Huang Xiaoming. Ja zapravo nemam prigovor za njega da postane vodeća uloga, jer je bio takav u mnogim kineskim filmovima. Zapravo, jedino što sam mogao da kažem bio je interesantan u tome što je njegova borilačkih vještina koja je bila izuzetno dobra, a brzina bi mogla vjerovatno odgovarati Donnie Yen. I njegov je engleski bio mnogo bolji u usporedbi s njegovim filmom Hollywood Adventures. Mislim da nije baš pošteno kad je ispunio većinu vremena na ekranu, ali njegovo ime nije bilo ni u filmskom posteru. Usput, u slučaju da se pitate, u ovom filmu nije bilo krajnje kreditne scene.

Sve u svemu, nije bilo dobro iskustvo gledati ovaj film. Stvarno je šteta imati takav nastavak kada je original bio prilično zabavan i uzbudljiv. Vjerojatno bi krivica trebala biti stavljena na redatelja Stevena C. Millera, čiji su kredit uglavnom mrzili kritičari filmova poput triju loših filmova Bruce Willisa: Marauders, Extraction & First Kill . Ja nemam osobne probleme s njim, ali ako njegovi zapisi nisu bili toliko dobri, ne znam zašto je još uvijek dobio izravne filmove. U svakom slučaju, s takvom vrstom kvalitete, sumnjam da bih želio gledati 3. film. Osim ako je verovatno besplatan streaming na mreži.

Dakle, ako imate izbor da biste vidjeli ostale filmove u kinima, preporučio bih da ih vidite, a ne ovaj.

Ocjena Filma: 2/5

- Advertisement -