Friday, May 24, 2024

Ralph ruši Internet: Krš i lom 2 – Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 (2018) Recenzija

Share

SUMIRANJE

Sve u svemu, unatoč nekom misterioznom početku, Ralph ruši Internet: Krš i lom 2 se završava kao jedan od najsmjernijih porodičnih filmova godine. Postoji više točaka koje su apsolutno smiješne. Jedan posebno smiješni segment, prikazan djelomično u nekim trailerima.
- Advertisement -

Ralph ruši Internet: Krš i lom 2 (2018)
Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2

Žanr: Animirani | Avantura | Komedija
Godina: 2018
Redatelj: Phil Johnston, Rich Moore
Producent: Phil Johnston, Jim Reardon
Glavne uloge: Kristen Bell, Kelly Macdonald, Auli’i Cravalho, Mandy Moore, Taraji P. Henson, Alan Tudyk, Idina Menzel. Anthony Daniels, James Corden, Sarah Silverman, John C. Reilly, Ming-Na Wen, Jane Lynch, Anika Noni Rose, Jack McBrayer
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:52:00
Datum izlaska: 21.11.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 22.11.2018.
Hrvatska 22.11.2018.
Srbija 03.01.2019.

 

Ralph ruši Internet: Krš i lom 2 Filmske Recenzije

Ralph Breaks the Internet (neobjašnjivo ne nazvan “Ralph WRECKS Internet”) je dugo očekivani nastavak Disneyovog iznenađujućeg hita Wreck-It Ralph iz 2012 godine. Film prati našeg omiljenog lošeg momka i njegovog najboljeg prijatelja, princezu Vanellope, dok otkrivaju wi-fi ruter u arkadi i koriste ga za pristup svijetu interneta.

Traileri za ovaj film nisu bili toliko impresivni, što je izgledalo kao korporativni proizvod koji je napunjen sinergijom marke. Do određene mjere, to je baš ono što jeste. Ali to radi. Da, ovaj film uspijeva koristiti plasman proizvoda na način koji je duhovit i ironičan. To je sve što je Emoji Movie želio biti.

Prvih dvadeset do trideset minuta filma bile su donekle slabe. One služe za ponovno uvođenje publike na likove i njihov svijet, i sasvim iskreno, mogli su biti isječeni u pet ili deset minuta otvaranja. Srećom, početak nije reprezentativan za kvalitetu filma u cjelini. Ostatak filma je preplavljen smijehom i akcijom – čarolijom koju je original iznenađujuće zarobio.

Zaplet filma je sekundaran za humoristične likove. Postoji općenita parcela – Ralph i Vanellope moraju prikupiti dovoljno novca za kupnju dijela kako bi popravili Vanellopeovu igru ​​- iako je s vremena na vrijeme to lako zaboraviti. Umjesto toga, film se osjeća kao niz interakcija koje likovi imaju na internetu. To će sigurno privući pažnju mlađih gledatelja (unatoč tome što je vrijeme izvođenja bilo dosta dugo za dječji film) i zabavit će roditelje ili one koji vide film koji je mlad u srcu.

Smiješni segment

Postoji više točaka koje su apsolutno smiješne. Jedan posebno smiješni segment, prikazan djelomično u nekim trailerima, uključuje Disney princeze. Ova scena imala je svu publiku – mladu i staru – koji su se smijali na svojim mjestima. Ima mnogo drugih viceva koje mogu uhvatiti vaše oči. Ovo je definitivno film koji je vrijedan gledanja više od jednog puta, jer je tako prepun referenci koje ćete bez sumnje uhvatiti svaki put.

Priča također ima puno više dubine nego što biste očekivali. Ovaj unos se udvostručuje na nekim od egzistencijalnih tema predstavljenih u prvom filmu. Mogao bi biti lijep način da se tema smrti upozna s djecom koja su u toj tački gdje je neophodno imati taj razgovor. Film također sadrži poruke o prijateljstvu, snovima i osjećaju svrhe.

Glasovna uloga je apsolutno ogromna. Naravno, postoje povratni glavni likovi, koje su izrazili John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer i Jane Lynch. Svi rade sjajno i izgledaju vrlo sretni što se vraćaju u svoje uloge. Međutim, pravi standouts su neki od novih dodataka. Gal Gadot, Taraji P. Henson, Alfred Molina i Bill Hader imaju vrlo smiješne uloge. Alan Tudyk također preuzima drugu ulogu u filmu (bio je antagonist izvornika), što je prilično smiješno. Osim toga, postoji vrlo poseban (i očigledan) video koji želite promatrati.

Sve u svemu, unatoč nekom misterioznom početku, Ralph ruši Internet: Krš i lom 2 se završava kao jedan od najsmjernijih porodičnih filmova godine. Ovo moraju pogledati svi: obitelj, obožavatelji Disney i još mnogo toga. Svakako pogledajte ovo. IMDB Ocjena Filma: 7.8/10

 

Titlovan Trailer Filma  Ralph ruši Internet: Krš i lom 2 :

 

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Sve u svemu, unatoč nekom misterioznom početku, Ralph ruši Internet: Krš i lom 2 se završava kao jedan od najsmjernijih porodičnih filmova godine. Postoji više točaka koje su apsolutno smiješne. Jedan posebno smiješni segment, prikazan djelomično u nekim trailerima.Ralph ruši Internet: Krš i lom 2 - Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 (2018) Recenzija