Wednesday, May 29, 2024

Sentinelle (2021) Recenzija Filma

Share

SUMIRANJE

Prije svega, kretanje je bilo presporo. U ranom dijelu nije bilo uzbuđenja ili neizvjesnosti (osim scene na početku). Olga Kurylenko ovdje je ponovno pokazala svoje dobre borbene vještine. Dakle, ako tražite akcijski film o osveti, mislim da postoji puno više boljih filmova.
- Advertisement -

U petak je na Netflixu objavljen Sentinelle film za koji sam nekoliko puta ranije vidio trailer i činilo mi se prilično interesantnim jer se činilo da premisa obećava puno akcije. Dakle, pogledao sam ga sinoć.

Klara (Olga Kurylenko) vojnica koja je bila dio Operacije Sentinelle vraćena je u svoj rodni grad u Parizu nakon velikog incidenta na mjestu gdje je bila smještena. Pate od PTSP-a, Klara je počela razvijati lošu naviku koja bi utjecala na njezin posao.

Kad je njezina mlađi sestra Tania (Marilyn Lima – Bang Gang (Moderna ljubavna priča, TV serija Skam France itd.) napadnuta od strane nekog Rusa koji ima veze s bogatim poslovnim čovjekom, Klara je odlučila uzeti stvar u svoje ruke.

Pa kako se priča zaključila? Možete pronaći u ovom filmu.

Sentinelle Filmske Recenzije

OK, to je bilo prilično razočaravajuće. Kao što sam gore rekao, očekivao sam dobru akciju, posebno s idejom da gledam Olgu Kurylenko kako se bori protiv nekih negativaca. Smatrao sam da je njezina akcijska vještina u The Courieru fantastična, čak i ako nisam zadovoljan pričom. Nažalost, iako je i ovaj bio jednako uznemirujući.

Prije svega, kretanje je bilo presporo. U ranom dijelu nije bilo uzbuđenja ili neizvjesnosti (osim scene na početku) i da budem iskren, osjećao sam san nekoliko puta dok nisam odlučio prestati gledati film. Prvo sam pomislio da je to možda zbog toga što sam se sinoć osjećao umorno. Pa sam ga pogledao danas popodne, ali nekako sam opet zadrijemao dva puta. Tek kad je doseglo pola sata, priča se počela pomalo razvijati. A čak sam i tada morao pričekati pola puta da bih došao do uzbudljivog dijela. Da stvar bude gora, sam film traje samo 80 minuta, uključujući zatvaranje kredita, što je značilo da nije bilo mnogo akcije kojoj sam se mogao nadati.

Olga Kurylenko ovdje je ponovno pokazala svoje dobre borbene vještine, ali bilo bi tužno kad bi bila ograničena na ovu vrstu nekvalitetnog akcijskog filma jer joj to ne bi poboljšalo karijeru. Uspoređujući ovaj film s Kurirom, ovaj bi možda mogao imati bolju priču, ali ja više volim onaj u smislu akcije. Btw, mislio sam da će film biti neka vrsta počasti vojnicima raspoređenim u Opération Sentinelle, ali oni su bili samo neka vrsta pozadine zbog koje sam osjetio da ima zavaravajući naslov. Možda bi bilo uvredljivo za te momke (po mom osobnom mišljenju), a možda bi bilo bolje imati drugačiji naslov.

Unatoč svim tim minusima, barem sam bio zadovoljan zaključkom, čak i ako je postojao mali detalj koji nije bio prikazan i za mene je postavio upitnik. Prije nego što sam zaboravio, ovaj je film bio kategoriziran za starije od 18 godina zbog neke golotinje i nasilja. Dakle, ako tražite akcijski film o osveti, mislim da postoji puno više boljih filmova. Ali ako ste ljubitelj Olge, možda ćete moći uživati u njoj samo zbog užitka dok gledate njezinu akciju. Tvoj izbor. IMDB ocjena filma: 4.7/10

Sentinelle (2021)

Žanr: Akcija, Drama, Triler, Filmovi 2021
Godina: 2021
Redatelj: Julien Leclercq
Producent: Julien Leclercq, Matthieu Serveau
Glavne Uloge Glumci: Olga Kurylenko, Andrey Gorlenko, Carole Weyers, Marilyn Lima, Michel Nabokoff, Julian De Backer, Michel Biel
Zemlja: France
Trajanje filma: 80 min
Datum izlaska: 05.03.2021 (svjetska premijera)
U kinima od : //

Trailer Filma Sentinelle:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Prije svega, kretanje je bilo presporo. U ranom dijelu nije bilo uzbuđenja ili neizvjesnosti (osim scene na početku). Olga Kurylenko ovdje je ponovno pokazala svoje dobre borbene vještine. Dakle, ako tražite akcijski film o osveti, mislim da postoji puno više boljih filmova.Sentinelle (2021) Recenzija Filma