Friday, July 19, 2024

Sing – Pjevajte s nama 2016 Recenzija filma

Share

- Advertisement -

Pjevajte s nama (2016)
Sing

Žanr: Animirani, Komedija, Drama
Godina 2016
Redatelj: Garth Jennings, Christophe Lourdelet
Glavne uloge: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane
Trajanje filma: 01:48:00
Datum izlaska:    25 December 2016 (USA)Imati dobru priču za film je danas teško, a upravo glavni element ovog muzičkog crtanog filma je njegova priča. Illumination Entertainment koji je napravio još dosta dobrih crtanih animacija kao “Minionse” i “Despicable Me” shvatili su da dobar film mora početi dobrom pričom. Novi muzički crtani je u stvari priča o koali Buster Moon (Matthew McConaughey) koji pokušava da spasi svoje kino od propadanja. U ovom filmu će te se povezati sa svakim njegovim likom te će te se jako brzo uživiti u priču.

Film ima dosta jako zanimljivih likova koji je svaki interesantan na svoj način i koji uspijevaju da privuku vašu pažnju. Rosita (Reese Witherspoon) je majka nekoliko malih svinjica kojoj je jako teško da nadje vremena da bi mogla nastupiti na audiciji i ona mora da mehanizuje svoje kućanstvo. Tu je slonica Meena (Tori Kelly) koja ima veliki problem da nastupa u javnosti radi toga sto je stidna, ali ima nevjerovane pjevačke mogućnosti. Jako zanimljiv lik Mikea (Seth McFarlane) to je jedan uglađen mis koji je jako dobar sa kartaškim igrama. Johnny(Taarona Egertona) je gorila koji ima dobrih problema s obitelji jer mu ne daju da nastupa i da se glupira. Glasovi likova su odlično odabrani, s glumcima koji se u potpunosti predaju svojim ulogama. Svaki od ovih navedenih likova ima svoju super priču koja ce vam biti zanimljiva.

S humorom su pogodili šale su napravljene za različite generacije publike: za odrasle, neke za djecu a tu su sale i za sviju. Animacije i pjesme u kojima se miješa staro i novo u filmu su jako dobre kvalitete sto danas možemo očekivati u animiranim crtanim filmovima. Kao i najbolji animirani filmovi ove godine – “Zootopia” i “Kubo and the Two Strings” – i ovo je film kojeg odrasli mogu gledati zajedno sa svojom djecom i uistinu uživati u njemu. Nikada nećete imati osjećaj da je film ubacio neku scenu koja je tu samo zato da roditelji ne bi zaspali. Ovaj film jednostavno morate pogledati !!!

Ocjena: 8/10

 Sing (2016) on IMDb

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave