Tuesday, May 21, 2024

SNJEŽNA KRALJICA: SVET OGLEDALA – Snow Queen: Mirror lands (2018) Recenzija Filma

Share

SUMIRANJE

SNJEŽNA KRALJICA: SVET OGLEDALA Inače ima puno čarolija za mališane, i neke romantične zaplete za malu stariju djecu. U njemu ima mnogo likova, ali nitko ne izgleda nepotrebno, Gerda, Kay, Snježna kraljica, Alfida, Rollan, ili Orm, lijepo se nadopunjuju i formiraju pristojnu priču.
- Advertisement -

SNEŽNA KRALJICA: SVET OGLEDALA (2018)
Snow Queen: Mirror lands

Žanr: Animacija | Avantura | Komedija
Godina: 2018
Redatelj: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin
Producent: Andrey Korenkov, Robert Lence
Glavne uloge:–
Zemlja: Russia
Trajanje filma: 01:20:00
Datum izlaska: 31.10.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 03.01.2019.
Hrvatska 03.01.2019.
Srbija 03.01.2019.

SNJEŽNA KRALJICA: SVET OGLEDALA Filmske Recenzije

Snažni kralj Harald ima ljutnju na Snježnu kraljicu, koja ga je mnogo povrijedila u prošlosti i želi se riješiti svih čarobnjaka. Bijes ih sve šalje u Zemlju ogledala iza Snježne kraljice i ostavlja trolove iz njihove kuće. Gerdina djevojka, čija je obitelj čarobna, ostat će sama na svijetu jer se njezina čarolija još nije materijalizirala, što Gerdu čini vrlo zabrinutom. Zajedno s piratom Alfidouom, ona se sprema spasiti svoju obitelj i sve ostale čarobnjake. Ali neće biti nimalo lako, cijela flota kraljevskih letećih brodova i mnogih drugih kraljevskih mehaničkih izuma.

Po drugi put redatelj Robert Lence bio je zadužen za bajku, a na prvom dijelu radio je Aleksej Cicilin. Par je pripremio scenarij, au naraciji bi odmah shvatili da dobro nije dobra stvar i loše zlo. Vjerovanje da i loši ljudi se mogu ispraviti, čini Snježnu kraljicu svestranijom od drugih bajki. Iako će ponekad likovi u dobrom biti direktni.

Za djecu

Inače ima puno čarolija za mališane, i neke romantične zaplete za malu stariju djecu. Konkretno, film ne privlači priča, preplavljena nepotrebnim šalama i političkim znakovima, kao što je to bio posljednji put kad se animiraju. U njemu ima mnogo likova, ali nitko ne izgleda nepotrebno, Gerda, Kay, Snježna kraljica, Alfida, Rollan, ili Orm, lijepo se nadopunjuju i formiraju pristojnu priču s glavom i petom.

Dakle, činjenica da su Rusi učinili četvrti nastavak Snježne kraljice uopće nije tako loša. Kreatori još uvijek dolaze s nekim novim idejama, a Gerda je otišla u još jednu avanturu. Čak i ako netko nije vidio sve prethodne dijelove, lako možemo pogledati sliku i možemo pogoditi povremeni nagovještaj prošlih filmova. Naravno, legendarne animirane slike ne upušt. IMDB Ocjena Filma: 8.2/10

Titlovan Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

SNJEŽNA KRALJICA: SVET OGLEDALA Inače ima puno čarolija za mališane, i neke romantične zaplete za malu stariju djecu. U njemu ima mnogo likova, ali nitko ne izgleda nepotrebno, Gerda, Kay, Snježna kraljica, Alfida, Rollan, ili Orm, lijepo se nadopunjuju i formiraju pristojnu priču.SNJEŽNA KRALJICA: SVET OGLEDALA - Snow Queen: Mirror lands (2018) Recenzija Filma