Saturday, April 10, 2021

SNJEŽNA KRALJICA: SVET OGLEDALA – Snow Queen: Mirror lands (2018) Recenzija Filma

SNEŽNA KRALJICA: SVET OGLEDALA (2018)
Snow Queen: Mirror lands

Žanr: Animacija | Avantura | Komedija
Godina: 2018
Redatelj: Robert Lence, Aleksey Tsitsilin
Producent: Andrey Korenkov, Robert Lence
Glavne uloge:–
Zemlja: Russia
Trajanje filma: 01:20:00
Datum izlaska: 31.10.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 03.01.2019.
Hrvatska 03.01.2019.
Srbija 03.01.2019.

SNJEŽNA KRALJICA: SVET OGLEDALA Filmske Recenzije

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Snažni kralj Harald ima ljutnju na Snježnu kraljicu, koja ga je mnogo povrijedila u prošlosti i želi se riješiti svih čarobnjaka. Bijes ih sve šalje u Zemlju ogledala iza Snježne kraljice i ostavlja trolove iz njihove kuće. Gerdina djevojka, čija je obitelj čarobna, ostat će sama na svijetu jer se njezina čarolija još nije materijalizirala, što Gerdu čini vrlo zabrinutom. Zajedno s piratom Alfidouom, ona se sprema spasiti svoju obitelj i sve ostale čarobnjake. Ali neće biti nimalo lako, cijela flota kraljevskih letećih brodova i mnogih drugih kraljevskih mehaničkih izuma.

Po drugi put redatelj Robert Lence bio je zadužen za bajku, a na prvom dijelu radio je Aleksej Cicilin. Par je pripremio scenarij, au naraciji bi odmah shvatili da dobro nije dobra stvar i loše zlo. Vjerovanje da i loši ljudi se mogu ispraviti, čini Snježnu kraljicu svestranijom od drugih bajki. Iako će ponekad likovi u dobrom biti direktni.

Za djecu

Inače ima puno čarolija za mališane, i neke romantične zaplete za malu stariju djecu. Konkretno, film ne privlači priča, preplavljena nepotrebnim šalama i političkim znakovima, kao što je to bio posljednji put kad se animiraju. U njemu ima mnogo likova, ali nitko ne izgleda nepotrebno, Gerda, Kay, Snježna kraljica, Alfida, Rollan, ili Orm, lijepo se nadopunjuju i formiraju pristojnu priču s glavom i petom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Dakle, činjenica da su Rusi učinili četvrti nastavak Snježne kraljice uopće nije tako loša. Kreatori još uvijek dolaze s nekim novim idejama, a Gerda je otišla u još jednu avanturu. Čak i ako netko nije vidio sve prethodne dijelove, lako možemo pogledati sliku i možemo pogoditi povremeni nagovještaj prošlih filmova. Naravno, legendarne animirane slike ne upušt. IMDB Ocjena Filma: 8.2/10

Titlovan Trailer Filma:

PRVI DOJAM

SNJEŽNA KRALJICA: SVET OGLEDALA Inače ima puno čarolija za mališane, i neke romantične zaplete za malu stariju djecu. U njemu ima mnogo likova, ali nitko ne izgleda nepotrebno, Gerda, Kay, Snježna kraljica, Alfida, Rollan, ili Orm, lijepo se nadopunjuju i formiraju pristojnu priču.

Godzilla vs Kong (2021) RECENZIJA Filma

Monsterverse koji je prvi put osnovan 2014. godine na Godzilli, od tada se proširio...

Deadly Illusions (2021) RECENZIJA Filma

Tijekom ovog vikenda nije bilo toliko filmova / serija kojima sam se zaista radovao...

Dan za DA – Yes Day (2021) RECENZIJA Filma

Allison (Jennifer Garner - Peppermint, 13 Going on 30 itd.) I njezin suprug Carlos...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU