Tuesday, May 21, 2024

ŠPIJUN KOJI ME NAPUCAO (2018) (The Spy Who Dumped Me) Recenzija Filma

Share

SUMIRANJE

ŠPIJUN KOJI ME NAPUCAO (2018) S trajanjem od gotovo 2 sata, film se nije osjećao previše dugim. Sve u svemu ovaj film je zaista bio zabavan za gledanje i uživanje. Film se ne bi trebao uspoređivati ​​s ozbiljnim špijunskim filmom kao što je James Bond.
- Advertisement -

ŠPIJUN KOJI ME NAPUCAO (2018)
The Spy Who Dumped Me 2018

Žanr: Akcija | Komedija | Filmovi 2018
Godina: 2018
Redatelj: Susanna Fogel
Producent: Susanna Fogel, David Iserson
Glavne uloge: Mila Kunis, Justin Theroux, Kate McKinnon, Sam Heughan, Gillian Anderson, Ólafur Darri Ólafsson, Fred Melamed, Ivanna Sakhno. Justine Wachsberger, Hasan Minhaj, Attila C. Arpa, Kev Adams, Lolly Adefope, Dustin Demri-Burns, Nick Vorsselman
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:57:00
Datum izlaska: 01.08.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 09.07.2018.
Hrvatska 09.07.2018.
Srbija 09.07.2018.

 

ŠPIJUN KOJI ME NAPUCAO (2018) Audrey (Mila Kunis – Bad Moms, Oz the Great and Powerful itd.) bila je normalna žena koja se osjećala loše nakon što je odbacio njezin dečko Drew (Justin Theroux – Lego Ninjago Movie , Mulholland Drive i sl.). Audreyjev najbolji prijatelj Morgan (Kate McKinnon – Ghostbusters , Ferdinand i sl.) koja je bila bezbrižna, a ipak glumica, uvijek je pokušavala razveseliti. Njihov se normalan život odjednom mijenjao kad su ih obavijestili agenti CIA-e Sebastian (Sam Heughan – Outlander TV serije) i Duffer (komičar Hasan Minhaj) da je Drew zapravo bio špijun.

Stvari su se stvarno raspadale kad se činilo da postoje loši momci, a sama CIA traži Drewa i mislili su da će im Audrey biti ona koja ih vodi do njega. Nakon velikog incidenta, Audrey i Morgan bile su uhvaćene u unakrsnoj vatri svih stranaka koji su tražili Drew. Morale su koristiti svu svoju pamet i krenuti diljem Europe kako bi izbjegli potjeru i saznali što je točno bila namjera CIA-e i negativaca.

Znači li da ove dvije žene mogu pobjeći i spasiti se? Pronađite ih sve u ovom smiješnom filmu komedije akcije.

ŠPIJUN KOJI ME NAPUCAO (2018) Filmske Recenzije

Pa ovaj je film bio puno zabavniji nego što sam očekivao. Najprije sam pomislio da je komedija bila samo tako ili samo toliko da bi ih vidjeli. No očigledno je film bio ispunjen tolikim smiješnim trenucima. Komične i prilično apsurdne situacije u kojima su bile, a ponekad i zbog sebe uvijek su bile zabavne za gledati. Ponekad su i zabavne stvari došle iz razgovora koji su imali ili komentare koje je Morgan davala Audreyu, što je zaista bilo na mjestu. U filmu je bilo puno smiješnih prizora, ali moj najomiljeniji bio je na ulicama Beča, kao i scena u biblioteci. Većina publike u kinu je doista uživala dok smo se smijali cijelim filmom.

Film je također imao neočekivano dobru akciju, pogotovo borbene i automobilske scene, za koje mislim da su učinjene lijepo i profesionalno. Redateljica Susanna Fogel prethodno je režirala film komedije i drame, tako da je lijepo da je ona uspjela napraviti akcijske scene vrlo dobrim. Film je bio prilično stara škola u akcijskom dijelu i nije koristio previše računala za svoje posebne efekte. Dok su zvučni efekti bili prilično pristojni za takav film.

Glavna atrakcija ovog filma definitivno su bile dvije vodeće zvijezde Mila Kunis i Kate McKinnon koje su imale dobru hemiju i bile su prilično uvjerljive kao dva najbolja prijatelja. Dok je Milin lik Audrey bio ono što si mogao očekivati ​​od nje, ali mislim da je Kate zaista bila odlična u svojoj ulozi. Izgledala je stvarno prirodno kao osoba koja izgleda ne razmišlja naprijed i samo ide sa srcem. Bilo je i nekoliko potpornih castova koji su film učinili kompletnijim, kao što je Gillian Anderson (agent Scully iz X-Files TV serije) kao šef CIA-e, Paul Reiser ( My Two Dads & Mad About You ) i Jane Curtin Iz serije The Sun TV) kao Morganovi roditelji.

Film zabavan za gledanje

Sve u svemu ovaj film je zaista bio zabavan za gledanje i uživanje. Film se ne bi trebao uspoređivati ​​s ozbiljnim špijunskim filmom kao što je James Bond (iako je naslov bio pomalo poput jednog od njegovih filmova: The Spy Who Loved Me ) ili novije poput Misije: Impossible. Zapravo sam osjetio da je film imao sličnosti s još jednim vrlo smiješnim akcijskim filmom iz 2015. godine, pod nazivom Spy, glumi Melissa McCarthy. Ovaj film ne mora imati najoriginalniju priču / plot. Sigurno dao dosta smijeha, što je učinilo da se osjećamo sretnim nakon što smo napustili kino.

S trajanjem od gotovo 2 sata, film se nije osjećao previše dugim. Zapravo mislim da je to lijepo jer priča se nije osjećala nužnom da završi. Dobili smo puno smiješnih prizora s nekim lijepim akcijskim slijedom. Tijekom krajnje kreditne scene, bilo je nekoliko smiješnih scena u kojima možete uživati. Dakle, ako tražite samo čistu zabavu bez preispitivanja parcele, onda će ovo lijepo raditi. Ali ako tražite neke ozbiljne špijunske stvari ili želite puni akcijski film. Onda bolje pronađite neke druge filmove kako biste ispunili svoje vrijeme. Vaš izbor.

 

Titlovan Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

ŠPIJUN KOJI ME NAPUCAO (2018) S trajanjem od gotovo 2 sata, film se nije osjećao previše dugim. Sve u svemu ovaj film je zaista bio zabavan za gledanje i uživanje. Film se ne bi trebao uspoređivati ​​s ozbiljnim špijunskim filmom kao što je James Bond.ŠPIJUN KOJI ME NAPUCAO (2018) (The Spy Who Dumped Me) Recenzija Filma