Tuesday, July 2, 2024

Špijunaža i kamuflaža – Spies in Disguise (2019) Recenzija Filma

Share

SUMIRANJE

Sve u svemu, film je bio samo za zabavu. S druge strane komedije, mislim da je ovaj film dovoljno dobar i bilo je nekoliko akcijskih postupaka što je bilo u redu. Osim dva glavna lika, bila su i druga prilično poznata imena kao sporedne uloge,. Animacija ovog filma bila je prilično standardna. To nije bila vrsta u kojoj su svi likovi majstorski crtani kao u Disneyevim / Pixarinim filmovima.
- Advertisement -

Špijunaža i kamuflaža (2019)
Spies in Disguise

Žanr: Akcija | Animacija | Avantura
Godina: 2019
Redatelj: Nick Bruno, Troy Quane
Producent: Brad Copeland, Lloyd Taylor
Glavne uloge: Karen Gillan, Will Smith, Tom Holland, Rashida Jones
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:42:00
Datum izlaska: 24.12.2019 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 26.12.2019.
Hrvatska 26.12.2019.
Srbija 26.12.2019.

Lance Sterling (Will Smith – Gemini Man, Suicide Squad itd.) bio je vrlo inteligentan špijun i uvijek je posao obavljao sam i radio u agenciji HTUV. Kao i svim drugim špijunima, tako je i tim znanstvenika osigurao opremu / uređaje tijekom njegove misije. Walter Beckett (Tom Holland – Spider-man: Homecoming , The Current War itd.) bio je jedan od onih znanstvenika koji ne vole korištenje nasilja i uvijek pokušavaju stvoriti ne-smrtonosne uređaje, a umalo da Lance nije uspio u jednoj od svojih misija.

Zbog neočekivanog nesretnog slučaja, Lance se transformirao u goluba i nije imao drugog izbora nego surađivati ​​s Walterom kako bi uhvatio nemilosrdnog terorista Killiana (Ben Mendelsohn – Ready Player One , Captain Marvel itd.). Stvari su se zakomplicirale kada su u ovaj slučaj bili uključeni i HTUV agenti pod vodstvom Marcy (Rashida Jones – animirana verzija Grincha itd.).

Pa što se dogodilo s Lanceom i Walterom? Pronađite ih sve u ovom zabavnom animiranom filmu komedije.

Špijunaža i kamuflaža Filmske Recenzije

Pa, film je bio prilično zabavan. Nakon 2 tjedna ne viđenja bilo kakvih filmova u kinima, mislim da bi bilo zabavno to učiniti s filmom komedije. I u smislu toga, bio je prilično uspješan u tome jer smo se moja djevojka i ja nekoliko puta nasmijali. Bilo je nekih scena zbog kojih sam se uspio nasmiješiti i jednom ili dva puta baš nasmijati. Međutim, jedno što sam primijetio, da su se ti smiješni trenuci poprilično prikazali tijekom trailera. Što je značilo da je trailer filma pokvario dosta tih scena i više nije postojalo iznenađenje za nas.

I govoreći o iznenađenjima, jedino što je to moglo učiniti je scena u kojoj je bila agentica Marcy kad se prvi put pojavila, što je za mene bio dobro obavljen posao jer je promijenio način na koji sam gledao cijelu zavjeru filma, ali nažalost ostalo je vrlo predvidljivo. Doslovno ništa nas nije moglo iznenaditi, čak ni kraj. Oh, nije bilo sredine kreditne scene, ali postojala je jedna vrlo kratka kreditna scena koja je postajala samo za zabavu.

Animacija, likovi…

Animacija ovog filma bila je prilično standardna. To nije bila vrsta u kojoj su svi likovi majstorski crtani kao u Disneyevim / Pixarinim filmovima. Iako je bilo malo sličnosti na Lanceu Sterlingu s Willom Smithom kao glasom glumcem. Film je producirao Blue Sky (podružnica 20th Century Fox) koji nam je donio i druge animirane filmove poput Ice Age, Rio i Ferdinand . Ali otkad je 2019. Disney kupio Foxa, bilo bi intrigantno vidjeti smjer kojim ovaj odjel ide u budućnosti.

S druge strane komedije, mislim da je ovaj film dovoljno dobar i bilo je nekoliko akcijskih postupaka što je bilo u redu. Prijateljska kemija između Williama Smitha i Toma Hollanda bila mi je dosta dobra i zabavna. I sam sam se zabavljao gledajući ovo dvoje i film je bio smiješan, pogotovo u vrijeme kada je Lance postao golub (oh, druge su ptice također dodale malo zabave). Međutim, moja je djevojka smatrala da filmu nedostaje malo iskre. Pretpostavljam da nije bilo dirljivih trenutaka koji bi joj obično stvarali emocije u ovakvim filmovima.

Osim dva glavna lika, bila su i druga prilično poznata imena kao sporedne uloge. Poput Karen Gillan ( Jumanji: Dobrodošli u džunglu itd.), Masi Oka (TV serija Heroes ), Rachel Brosnahan ( Čudesna TV serija ” Gospođa Maisel ” itd. ) i country pjevačica Reba McEntire. Osim lika Masi Oka, ostali nisu ostavili previše dojma. Samo da je Rachel Brosnahan koja je igrala Walterovu mamu dobila malo više vremena na ekranu. Možda bi to ostavilo jaču emocionalnu povezanost s Walterom.

Špijunaža i kamuflaža Zaključak:

Sve u svemu, film je bio samo za zabavu. Film koji je bio dovoljno zabavan za gledanje tijekom božićnih praznika. Ali ne očekujte originalnost od ovog filma. Jer uglavnom bismo mogli pogoditi cijeli zaplet, ali ako zaobiđemo sve to i samo se usredotočimo na zabavu, onda bi to bilo ugodno. IMDB Ocjena Filma: 6.8/10

Titlovan Trailer filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Sve u svemu, film je bio samo za zabavu. S druge strane komedije, mislim da je ovaj film dovoljno dobar i bilo je nekoliko akcijskih postupaka što je bilo u redu. Osim dva glavna lika, bila su i druga prilično poznata imena kao sporedne uloge,. Animacija ovog filma bila je prilično standardna. To nije bila vrsta u kojoj su svi likovi majstorski crtani kao u Disneyevim / Pixarinim filmovima.Špijunaža i kamuflaža - Spies in Disguise (2019) Recenzija Filma