Thursday, July 11, 2024

Terminator: Mračna sudbina – Terminator: Dark Fate (2019) Recenzija

Share

SUMIRANJE

Terminator Sve u svemu, po mom mišljenju ovo je bio zaista fantastičan akcijski film. Imali su zaista predivne specijalne efekte. Mislim da je i ovaj film zabavan zbog predstava Arnolda Schwarzeneggera i Linde Hamilton koji su reprizirali svoje originalne uloge i zajedno se udružili nakon 28 godina.
- Advertisement -

Terminator: Mračna sudbina (2019)
Terminator: Dark Fate

Žanr: Akcija | Avantura | Sci-Fi
Godina: 2019
Redatelj: Tim Miller
Producent: James Cameron, Charles H. Eglee, Josh Friedman, David S. Goyer, Justin Rhodes, David S. Goyer, Justin Rhodes, Billy Ray
Glavne uloge Glumci: Mackenzie Davis, Linda Hamilton, Brett Azar, Arnold Schwarzenegger
Zemlja: Kina, SAD
Trajanje filma: 02:08:00
Datum izlaska: 23.10.2019 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 31.10.2019.
Hrvatska 31.10.2019.
Srbija 31.10.2019.

Postavljen u trenutnoj godini, nova vrsta Terminatora pod nazivom Rev-9 (Diego Luna – Marvel Agenti SHIELD TV serije itd.) poslana je iz budućnosti kako bi uklonuli naizgled normalnu mladu ženu po imenu Dani Ramos (Natalia Reyes – TV serija Cumbia Ninja itd). U isto vrijeme, iz budućnosti je poslana i ženska pojačana humka zvana Grace (Mackenzie Davis – Tully, Halt i Catch Fire TV serija itd.) da zaštiti Dani.

Stvari su izgledale vrlo mračno za Grace i Dani, jer je Rev-9 bio previše sofisticiran i imao je ogromnu snagu, sve dok nisu dobili neočekivanu pomoć od Sarah Connor (Linda Hamilton – Dante’s Peak, Beauty and the Beast TV series itd.), a kasnije i „umirovljenika „Terminator T-800 modela koji se sada nazivao Carlom (Arnold Schwarzenegger – Commando, Istinske laži itd.). Oni su nevoljno udružili snage usprkos neprijateljstvu između Sarah i Carla da pokušaju zaustaviti Rev-9 prije nego što uspije ubiti Dani i promijeniti budućnost.

Pa što bi se dogodilo s ovom skupinom? Pronađite ih sve u ovom doista nevjerojatnom znanstveno-fantastičnom akcijskom filmu.

Terminator Filmske Recenzije

Wow! Ovo je bio jedan nevjerojatan akcijski film. Sadrži sve sjajne elemente iz prva dva filma Terminator koji su se savršeno kombinirali sa svježim novim ljudima i nadograđenim neizrecivim terminatorom iz budućnosti. Ono što me zaista oduševilo u ovom filmu su nevjerojatni posebni efekti koji su vratili toliko sjećanja na Terminator 2: Sudnji dan 1991. godine. Tada sam gledao film s nekim prijateljima i svi smo bili toliko zaokupljeni njime i u strahu zbog zastrašujuće stvarnog terminatora na bazi tekućine koji je Arnoldov model zastario u to vrijeme. I ovaj je imao sličnu formulu za koju sam mislio da je pravi uspjeh.

Ovaj je film imao nekoliko najluđih intenzivnih radnji koje sam ikad vidio. Moja djevojka i ja smo bili prikovani za svoja mjesta i tijekom onog pravog ležernog dijela i gotovo neprekidne potjere, u ranom dijelu. Bilo je i nekoliko kratkih akcijskih sekvenci, ali za mene je to bilo uistinu zadovoljavajuće jer je vrhunac bio spektakularan s nekim iznenađenjima na putu. Bilo je to jedno od najupečatljivijih iskustava koje sam imao dok sam gledao film u kinu, ne samo zbog njegove fantastičnosti, već i zbog nostalgičnog osjećaja koji sam imao.

Efekti priča..

Za film koji je trajao 128 minuta nije se osjećao predugo. Bilo je nekoliko kratkih trenutaka za koje se osjećalo kao da pokušavaju donijeti emotivan osjećaj, posebno tijekom scena u kojem su se spojile glavne ženske vodilje, ali osobno sam smatrao da je veza bila zanimljivija kad je Carl bio na slici. Na moje iznenađenje, donio je neki kratki šaljivi smisao za nas gdje bismo se mogli malo nasmijati zbog njega. Također sam čekao vrlo duge kredite za zatvaranje gdje su prikazali mnoge ljude koji su uključeni u stvaranje prekrasnih specijalnih efekata, ali nije imao nikakvu kreditnu scenu sredinom ili poslije završetka.

Osim sjajnih specijalnih efekata, mislim da je i ovaj film zabavan zbog predstava Arnolda Schwarzeneggera i Linde Hamilton. Koji su reprizirali svoje originalne uloge i zajedno se udružili nakon 28 godina. Mackenzie Davis i Diego Luna savršeno su prikazali svoje uloge i pokazali svoju sposobnost djelovanja. Oh, prije nego što sam zaboravio. Ovaj se film nije smatrao kao Terminator 3-5 i smatrao se izravnim nastavkom Sudnjeg dana . Osobno mi je to imalo više smisla iako za druge ljude to nisam mogao reći. Ova vrsta tretmana bila je slična onoj Halloween 2018. godine. Koja je bio izravan nastavak filma iz 1978. godine i zanemarivanje svih filmova između. Ovaj film je režirao Tim Miller ( Deadpool ) s jednim od producenta Jamesa Camerona ( Titanic, Avatar itd.), koji je stvorio prve filmove o Terminatoru . Stoga ne bi trebalo biti iznenađenje što je ovaj film imao tako snažan izvorni termin za Terminator.

Terminator Zaključak:

Sve u svemu, po mom mišljenju ovo je bio zaista fantastičan akcijski film. Budući da je imao zaista sjajan akcijski niz s epskim klimaks scenama. Imali su zaista predivne specijalne efekte u kombinaciji s hladnim Dolby Atmos zvučnim efektima. Plus ne previše složenu priču da bi je apsorbirali, malo humora i kratki emotivni trenutak. Bili smo stvarno zadovoljni nakon što smo pogledali ovaj film i osobno mi ne bi smetalo da ga ponovno gledam samo da bih iskusio sve radnje. Dakle, ako ste ljubitelji filmova Terminator (posebno prvog i drugog filma), ovaj bi vas definitivno zadovoljio. Samo nemojte razmišljati o zbunjujućoj vremenskoj traci i zanemarite ostale filmove o Terminatoru i trebali biste biti u redu. Sretno gledanje! IMDB Ocjena Filma: 6/10

Titlovan Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Terminator Sve u svemu, po mom mišljenju ovo je bio zaista fantastičan akcijski film. Imali su zaista predivne specijalne efekte. Mislim da je i ovaj film zabavan zbog predstava Arnolda Schwarzeneggera i Linde Hamilton koji su reprizirali svoje originalne uloge i zajedno se udružili nakon 28 godina.Terminator: Mračna sudbina - Terminator: Dark Fate (2019) Recenzija