Friday, May 24, 2024

Uglydolls (2019) Recenzije Filmova

Share

SUMIRANJE

Sve u svemu, mislio sam da bi film trebao biti divan jer je imao lijepu premisu. Nažalost zbog nekih pisanja koja su ostavila puno želje, priča nije ostavila puno dojmova. Bilo je i pomalo dosadno s gotovo neprestanim pjesmama većinom pjevača. Ako uspoređujem s drugim animiranim filmom Trolls.
- Advertisement -

Uglydolls (2019)

Žanr: Animacija | Avantura | Komedija
Godina: 2019
Redatelj: Kelly Asbury
Producent: David Horvath, Sun-min Kim, Erica Rivinoja, Vivian Wang
Glavne uloge: Emma Roberts, Janelle Monáe, Nick Jonas, Gabriel Iglesias
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:27:00
Datum izlaska: 01.05.2019 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H 05.05.2019.
Hrvatska 05.05.2019.
Srbija 05.05.2019.

U svijetu u kojem su lutke pod nazivom Uglydolls “bačene” u mjesto zvano Uglyville, stanovnici su sretno živjeli u miru sa svojim gradonačelnikom Oxom (Blake Shelton). Moxy (Kelly Clarkson – od Justina do Kellyja ) bio je jedan od njih koji je uvijek sanjao o odlasku u vanjski svijet i biti usvojen od djeteta, ali njezina želja nikada se nije ostvarila. Sve dok jednog dana nije odlučila pronaći način da ispuni svoje snove. Zajedno sa svojim prijateljima mudri Lucky Bat (Wang Leehom -), Veliki i ima mnogo stvari u svom džepu Babo (Gabriel Iglesias), cool Ugly Dog (Singer Pittbull) i sarkastični Wage (Wanda Sykes – Ice) Age: Collision Course itd.), Krenuli su na put kako bi pronašli put do vanjskog svijeta.

Nekako su pronašli put do Instituta za savršenstvo kako bi se lutke pripremile za djecu. Njihov vođa je savršeno izgledao Lou (Nick Jonas) koji je uvijek naglašavao savršenstvo i prezirao ružnoću. Budući da su Moxy i njezini prijatelji pokušavali da budu “savršeni”, smatrali su da njihovu želju nije lako postići. Također su se susreli s drugim lutkama koje nisu bile toliko prijemljive s njima, kao što su tri srednje djevojke i još jedna lutka po imenu Mandy (Janelle Monae).

Može li Moxy i prijatelji ostvariti svoje snove? Pronađite ih sve u ovom glazbenom animiranom filmu.

Uglydolls Filmske Recenzije

OK, pa kad je film počeo otprilike minutu, već smo dobili pjesmu koju je otpjevala Kelly Clarkson i ostali stanovnici Uglyvillea. Koja je nažalost trajala mnogo duže nego što smo očekivali. Bila je to kao pjesma koja je naizgled bila beskrajna. Baš kad smo mislili da je gotovo, pjesma se nastavila ponovno. To nije bio početak koji bismo željeli, ali smo i dalje držali naše misli otvorenima. No, ispostavilo se da je gotovo cijeli film bio ispunjen pjesmama nakon pjesama, gdje smo samo u srednjem dijelu mogli uživati ​​u mnogo više razgovora bez da ih umiješamo s pjesmama.

Sada, oni koji su pročitali moje postove, pogotovo kad je riječ o mjuziklu, već ste znali da nisam veliki obožavatelj glazbenih filmova, ali bih mogao uživati ​​ako se ponekad pjeva nekoliko pjesama. Moja djevojka je ipak bila ljubiteljica takvog žanra, ali čak ni ona nije smatrala da je to zanimljivo, vjerojatno zbog toga što joj nije bilo dovoljno pamćenja.

Priča

Da budem iskren, film je zapravo imao pravu ideju da nas podsjeti da savršenstvo možda nije ono što su svi tražili. Ponekad je to nesavršenost koja ih je učinila pravim izborom. Međutim, radnja je bila prilično loše izvedena, a mnoge scene koje su se mogle lijepo snimiti su pale. Osim kratke scene na kraju koja je bila vrlo emocionalna. Imali smo teško vrijeme da se osjećamo vezani uz likove.

Bilo je i nekih komedijskih scena koje nisu bile loše s jednim određenim likom koji mi se jako sviđao, sarkastičnom Wageom koju su izrazili Wanda Sykes, čiji nam je glas bio vrlo poznat, kao da se čini da je u mnogim filmovima komedije. Ostatak Moxyjevih prijatelja, unatoč tome što sam imao puno vremena na ekranu, bio je toliko važan. A te tri zrele djevojke (koje su izgovorili pjevači Bebe Rexha, Charlie XCX i Lizzo) ostavili su nam dojam kao da su uspjeli pružiti nezaboravne zabavne trenutke. Oh, ali Nick Jonas mislim da je uspješno prikazao najgorivnijeg lika Loua. Btw, kraj kreditne scene je imao neke smiješne animacije Uglydolls, plus vrlo zabavna kratka scena odmah nakon posljednjeg trenutka kreditne scene.

Zaključak:

Sve u svemu, mislio sam da bi film trebao biti divan jer je imao lijepu premisu. Nažalost zbog nekih pisanja koja su ostavila puno želje, priča nije ostavila puno dojmova. Bilo je i pomalo dosadno s gotovo neprestanim pjesmama većinom pjevača. Ako uspoređujem s drugim animiranim filmom Trolls. Koji je bio baziran na različitim vrstama lutaka i također dobio neke pjesme. Ali ne i mjuzikl, to je bilo mnogo ugodnije i uspješnije je isporučilo njihovu poruku. Plus jedna od njihovih pjesama bila je glavni hit koji je promoviran prije premijere filma, dok ovaj nažalost nije imao takav hit. Bila je to šteta, jer je to trebao biti veliki film za gubitnike. Vjerojatno bi u najboljem slučaju mogla zabavljati djevojke, dok bi odraslima vjerojatno bilo teže uživati ​​u njoj.

Dakle, ako ste u potrazi za nevjerojatnim animiranim filmom koji se temelji na komercijalnim lutkama. Bilo bi zabavnije vidjeti drugi film koji sam ranije spomenuo. Možete pokušati, ali nemojte očekivati ​​da ćete imati visoku kvalitetu koja će vas ostaviti s najljepšim osjećajem nakon što ste je vidjeli. IMDB Ocjena Filma: 4.5/10

Titlovan Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Sve u svemu, mislio sam da bi film trebao biti divan jer je imao lijepu premisu. Nažalost zbog nekih pisanja koja su ostavila puno želje, priča nije ostavila puno dojmova. Bilo je i pomalo dosadno s gotovo neprestanim pjesmama većinom pjevača. Ako uspoređujem s drugim animiranim filmom Trolls.Uglydolls (2019) Recenzije Filmova