Monday, March 8, 2021

Uzbuna na Zelenom Vrhu 2017 Recenzija Filma

Uzbuna na Zelenom Vrhu (2017)
Uzbuna na Zelenom Vrhu (2017)

Uzbuna na Zelenom Vrhu (2017)

Žanr: Avantura
Godina: 2017
Redatelj: Čejen Černić
Glavne uloge:   Marko Tocilj,Alex Rakos,Jan
Pentek,Tin Gregoric,Jakov Piljek,Lucija Philips
Trajanje filma: 01:20:00

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Da li je Koko i družina uspjeli riješiti nove slučajeve misteriozne pljačke koje su narušile ljetni odmor i idilu na Zelenom vrhu.

Uzbuna na Zelenom Vrhu prati uzbudljive događaje u životu Ratka Milića – Koka prije nego što se preseli u Zagreb i vraća gledaoce na sam početak njegovih avantura. Film otkriva kako je Koko postao detektiv i da su on i njegova družina uspjeli riješiti prve slučajeve misterioznih pljački koje su narušile ljetni odmor i idilu na Zelenom vrhu.  

Nove avanture Koka dolaze na veliki ekran 26. januara, a radnja se odvija u vrijeme prije Koka i duhova. Uzbuna na Zelenom Vrhu je svojevrstan prednastavak popularnog serijala djecijih detektivskih filmova o Koku (Koko i duhovi, Zagonetni dječak i Ljubav ili smrt), nastalo prema romanima Ivana Kušana. Ovo je prvi dječiji filmski serijal u Hrvatskoj i filmove o Koku u domaćim kino blagajnama do sada je videlo više od 200.000 gledatelja.  

Režiju novog nastavka serijala potpisuje redateljica Čejen Černić, scenarij je napisala Hana Jušić. Umjetnički supervizor projekta je Daniel Kušan, direktor fotografije Danko Vučinović, urednik Slaven Zečević, kompozitor Dinko Appelt, dizajner zvuka Dubravka Premar, scenograf Ivan Veljača, kostimografkinja Emina Kušan, majstor maske Martina Novaković. Producenti su Ankica Jurić Tilić i Hrvoje Pervan.  

Koka glumi Mark Tocilj, a uz njega se u filmo jos pojavljuju Alex Rakoš (Tomo), Jan Pentek (žohar), Tin Gregorić (Božo), Jacob Piljek (Crni), Lucija Philips (Emica), Sara Čolaković (Marica), Tom Serdarević (Ivo), Dora Bilić (Nina), Diana Vidušin (Kok majka) i Ozren Grabarić (Kok tata).

Sjedinjene Države Protiv Billie Holiday (2021) Recenzija Filma

Adaptirano iz knjige pod naslovom Chasing the Scream: First and Last Days of the...

Djevojka koja obećava – Promising Young Woman (2020) Recenzija Filma

Naslov Djevojka koja obećava u filmu koji je napisala i režirala redatelj Emerald Fennell...

Raya i Posljednji zmaj (2021) Recenzija Filma

Disney's Raya i Posljednji zmaj pomalo se spotakne da krene, ali uspijeva prikazivanje iskrenog...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU