Wild Oats – Slučajne bogatašice 2016 Recenzija Filma

Slučajne bogatašice (2016)
Wild Oats

- Advertisement -

Žanr: Avantura, Komedija
Godina: 2016
Redatelj: Andy Tennant
Glavne uloge: Shirley MacLaine, Jessica Lange, Demi Moore
Trajanje filma: 01:26:00
Datum izlaska:   16 September 2016 (USA)
U kinima od : 05.01.2017.

Djevojke samo žele da se zabave, ali ova rečenica nema starosne granice. Stanovnici Illinoisa Eva i Maddie su najbolji prijateljice već 40 godina. Kada Evin muž umre, njegova osiguravajuća kompanija Evi greškom izda ček na 5.000.000 $ umjesto $ 50,000. Nakon što Maddie uvjeri Evu da zadrži novac, dvije dame idu po Kanarskim otocima, gdje uživaju u skupim hotelima, kockarnicama i kupovini. Evi je prišao šarmantan Škotski biznismen, a Maddie uživa u pažnji mlađeg dečka Chipa. U međuvremenu, agent osiguranja Vespucci, neposredno pred odlazak u penziju, dobiva zadatak da vrati novac plaćen greškom. U pratnji Evine kćerke Crystal , on ide na Kanarske otoke kako bi se našao s Eva i Maddie. Ali, s vremenom osiguravajuće društvo će biti najmanji problem Eve i Maddie.

Postoje mnogi filmovi koji imaju zanimljivu pozadinsku priču od one koju govore na ekranu. I ovo je jedan od njih. Film je pušten u 2012. godini, ali u ovoj verziji, glavni likovi su trebali putovati u Los Angeles umjesto Kanarima. Iako izgleda kao tipična Indija film, “Wild Oats” je imao zapravo velike komplikacije tijekom proizvodnje, što je dovelo do toga da su se glavne glumice odrekle dijela plate. Rađeni su mnogi ustupci kako bi film mogao biti snimljen do samog kraja , zato je mnogo toga u filmu prilično nespretno učinjeno.

Da li se sve to isplati? Krajnji rezultat je prilično zabavan, ali ni u kom slučaju ne bismo ga zvali rimejkom. On nije toliko lijep kao “Las Vegas”, ali i dalje je dosta šarmantan zahvaljujući interakciji između MacLaine i Lange. Karakterizacija likova nikada ne ide dublje od površine, a mnogi od njih su tipični stereotipi. Tu je i mnoštvo predvidivih šala na račun starijih osoba, uključujući i dug niz u kojem Eva i Maddie su frustrirani govornim automatom pri pokušaju da pozovu osiguranje.

“Wild Oats” je previše pretjeran i glup da bismo ga nazvali realnom komedijom, ali nije ni potpuna farsa. Zahvaljujući glavnim glumicama, koje jednostavno ne mogu pružiti slab učinak, ovaj film uspijeva da bude dovoljno smiješan da zabavi.

Ocjena 5/10

 Wild Oats (2016) on IMDb

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...