Monday, July 1, 2024

Afterparti – Afterparty 2017 Recenzija Filma

Share

- Advertisement -
Afterparti - Afterparty 2017 Opis Filma
Afterparti – Afterparty 2017 Recenzija Filma

Afterparti (2017)
Afterparty

Žanr: Drama, Komedija
Godina 2017
Redatelj: Luka Bursac
Glavne uloge: Rade Cosic, Dragan Jovanovic, Nikola Surbanovic
Trajanje filma: 01:40:00
Datum izlaska:    5 March 2017
U kinima od :    
                    Srbija    06.04.2017.

Tok vremena u filmu je skroz nejasan. Neki smjer vremena cine dani u nedelje koji su obilježeni raznim tematskim večerama u klubu Lajn, oko kojeg se vrti priča, al ova odrednica nekako i nema neku svrhu, jer nam ubrzo postaje jasno da film pokriva duže razdoblje od tih sedam dana.

Atmosfera je izgrađena na osnovi neoriginalnih i dosadnih scena Maretovog ležanja u krevetu i ustajanjem i slabih dijaloga s roditeljima koje glume Slobodan Beštić i Lidija Vukićević, koji su uistinu odlični, no nažalost njihovi likovi nisu nešto duboko razvijeni.

Film je nekako pravljen bez prave parcele, te je jako puno oslanja na niz nekih epizoda, koje zajedno više ili manje korespondiraju s dvodimenzionalnim likovima čiji razvoj se bazira na nedovoljno jasnim primjesama. Glavni junak Mare (Rade Čosić) koji je potpisao kao i producent filma, ne uspostavlja vezu s publikom, niti je njegov lik dovoljno razvijen. Prica uključuje lude zabave u klubu Lajn, pričanje s prijateljima koji su mu ujedno i kolege, povremeno interakcija s roditeljima i davanje s prijateljima iz kraja. No, gotovo svaka scena u klubu izgleda jednako, kao da gledate srpske muzičke spotove.

Likovi su skroz slabi, neuvjerljivi sto mi mogla da bude posljedica jako lošeg scenarija i režije prije nego glume, iako glumci se ne razlikuju od tipičnih već viđenih uloga. Drugi problem je dinamika filma i puno praznog hoda, kao i nedostatka motivacije među likovima i njihovim akcijama.

Afterparty film bi mogao proći kao jedan vrlo čudan film. Vremenom ono postaje vrlo gadan film za većinu gledalaca. Naravno, sve ovisi o vašem ukusu, tako da je nekako najbolje da mu dam priliku da stvorite svoje mišljenje, ali nemojte da očekujete nešto spektakularno.

Ocjena 5/10

 Afterparty (2017) on IMDb

Trailer:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave