Monday, April 12, 2021

Avatar 2 2020 Detalji o filmu

U razgovoru s Empireom James Cameron otkrio je nekoliko pojedinosti o nastavku “Avatar” . Prema njegovim riječima, rad drugog filma odvijat će se nekoliko godina nakon događaja izvornika. Jake ( Sam Worthington ) i Neytiri ( Zoe Saldana ) još uvijek su zajedno, a imaju i osmogodišnju kćer. Cameron je napomenuo da je jedna od najvažnijih scena nastavka – svađa između likova, prikazana očima djeteta.

“Postoji prizor trostranačke rasprave između Jakea i Neytirija, bračne svađe koja je vrlo, vrlo važna za zavjeru”, kaže Cameron. – Kao rezultat toga, uzeo sam sve sa stajališta osmogodišnje djevojčice koja se skrivala i virila iza skloništa. Nakon rada sa Samom na Avataru, shvatio sam kako nastaviti pisati Jakea, koji neće biti lako u sljedeća četiri filma. Bit će mu teško. Istodobno je nastupio u dva filma, jer smo istovremeno snimali drugi i treći dio. Morao je puno pokušati.

AVATAR 2

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Cameron je također pojasnio da je rad na nastavcima u punom jeku. Grafika je ostala važna komponenta franšize, ali uskoro će morati početi snimati elemente igre, za što će, prema riječima direktora, trebati još pet mjeseci.

Prisjećajući se rada na prvom filmu, Cameron je rekao da je prije nego što je izabrao Worthington, razmotrio nekoliko drugih kandidata – Chrisa Evansa i Channinga Tatuma .

“Chris Evans, Sam i Channing Tatum – to je bio moj izbor”, kaže redatelj. – Stvarno mi se svidjela Channingova karizma. Kao i Chrisova karizma. Obojica su super momci. Ali Sam je u svom glasu imao određenu kvalitetu, zanimljivu energiju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Na kraju, Jakeov govor, koji junak izgovara u finalu filma, pomogao mu je da igra ulogu u filmu Worthington.

„Igrali su gotovo jednako sve scene iz scenarija, osim završnog govora, gdje je ustao i rekao:“ Ovo je naša zemlja. Naprijed, letite na krilima vjetra, «- nastavlja Cameron. – Potpuno. Išao bih se boriti s njim. Ne bih slijedio druge.

Cameron je siguran da je učinio pravu stvar odabirom Worthingtona: “Od tada su napravili fantastičnu karijeru za sebe, ali Sam je bio spreman. Bio je spreman.

Avatar 2” s mogućim podnaslovom “Put vode” pojavit će se u kinima 18. decembra 2020. Premijera trećeg filma (“Seed Carrier”) održat će se 17. decembra 2021. godine. Osim toga, još su dva nastavka u razvoju. IMDB Avatar 2

Otrkiveni naslovi za avatar filmove

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU