Saturday, April 10, 2021

Avengers: Endgame moguće trajanje od tri sata

O blockbusteru “Avengers: Endgame” gotovo ništa se ne zna. S povjerenjem možemo reći samo jedno: Joe i Anthony Russo pripremaju epsko poglavlje popularne franšize. Sada su redatelji zauzeti uređivanjem slike, čije je trajanje gotovo tri sata.

Rousseau požuruje uvjeriti publiku: rad još nije završen, a konačna verzija može biti kraća. No, u isto vrijeme, dodali su da, ako je potrebno, Disneyjev studio pristaje objaviti tri sata verziju filma u bioskopu. Glavno je da su svi zadovoljni kvalitetom gotovog proizvoda.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Što se mene tiče, studio samo želi objaviti najbolju priču”, kaže Joe Rousseau. – Čini nam se da film sada dobro funkcionira, a mi smo dobili odlične povratne informacije o testnim pogledima, svima se sviđa. Ali posao se nastavlja. Nismo gotovi. Opet, ova slika – završetak je 22 filma, to je vrlo velika priča za borbu. A emocije su nam uvijek bile važan dio povijesti. Kada se priča priča tako složena, važno je da likovi imaju jake emocionalne trenutke, a za to je potrebna kvalitetna osnova. U ovom slučaju, čini se da imamo tri sata kvalitetne podloge. “

Sada je “War of Infinity” najduži film Marvel svemira s vremenskom dimenzijom od 149 minuta. Rousseau je ranije priznao da “endgame” može biti i dulje. Ali istodobno su sigurni: publika će moći mirno gledati film od početka do kraja.

“The Avengers: Endgame” – izravni nastavak “rata beskonačnosti”. Tony Stark i Nebula odletjeli su s Titana, ali su bili zaglavljeni u svemiru bez goriva. Barton, koji je izgubio obitelj, napustio je svoje stare navike i postao nemilosrdni osvetnik Ronin. Kapetan Amerika i Crna udovica razmišljaju kako oživjeti žrtve ludog titana. Možda je ključ pobjede Ant-Man, koji je došao iz kvantnog svijeta, ili kapetan Marvel, neustrašivi ratnik iz dubina svemira.

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU