Tuesday, May 21, 2024

Avengers: Endgame moguće trajanje od tri sata

Share

- Advertisement -

O blockbusteru “Avengers: Endgame” gotovo ništa se ne zna. S povjerenjem možemo reći samo jedno: Joe i Anthony Russo pripremaju epsko poglavlje popularne franšize. Sada su redatelji zauzeti uređivanjem slike, čije je trajanje gotovo tri sata.

Rousseau požuruje uvjeriti publiku: rad još nije završen, a konačna verzija može biti kraća. No, u isto vrijeme, dodali su da, ako je potrebno, Disneyjev studio pristaje objaviti tri sata verziju filma u bioskopu. Glavno je da su svi zadovoljni kvalitetom gotovog proizvoda.

“Što se mene tiče, studio samo želi objaviti najbolju priču”, kaže Joe Rousseau. – Čini nam se da film sada dobro funkcionira, a mi smo dobili odlične povratne informacije o testnim pogledima, svima se sviđa. Ali posao se nastavlja. Nismo gotovi. Opet, ova slika – završetak je 22 filma, to je vrlo velika priča za borbu. A emocije su nam uvijek bile važan dio povijesti. Kada se priča priča tako složena, važno je da likovi imaju jake emocionalne trenutke, a za to je potrebna kvalitetna osnova. U ovom slučaju, čini se da imamo tri sata kvalitetne podloge. “

Sada je “War of Infinity” najduži film Marvel svemira s vremenskom dimenzijom od 149 minuta. Rousseau je ranije priznao da “endgame” može biti i dulje. Ali istodobno su sigurni: publika će moći mirno gledati film od početka do kraja.

“The Avengers: Endgame” – izravni nastavak “rata beskonačnosti”. Tony Stark i Nebula odletjeli su s Titana, ali su bili zaglavljeni u svemiru bez goriva. Barton, koji je izgubio obitelj, napustio je svoje stare navike i postao nemilosrdni osvetnik Ronin. Kapetan Amerika i Crna udovica razmišljaju kako oživjeti žrtve ludog titana. Možda je ključ pobjede Ant-Man, koji je došao iz kvantnog svijeta, ili kapetan Marvel, neustrašivi ratnik iz dubina svemira.

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave