Tuesday, May 21, 2024

Bullet Head 2017 Recenzija Filma

Share

SUMIRANJE

Bullet Head 2017 Sve u svemu, moje lično mišljenje o filmu bilo je da nije bilo jasnog smjera u kojem je film krenuo. Terorističke scene životinjskog napada bile su premale, dok su dramatični trenutci, unatoč tome što nisu bili loši, uzimali previše vremena na ekranu.
- Advertisement -

Bullet Head (2017)

Žanr: Krimi | Triler | Drama
Godina: 2017
Redatelj: Paul Solet
Producent: Paul Solet
Glavne uloge: Adrien Brody, Antonio Banderas, Rory Culkin, John Malkovich, Ori Pfeffer, Alexandra Dinu. Cristina Segovia, Owen Davis, Velizar Binev, Keith D. Evans, Jason Fenton, Clive Sawyer
Zemlja: Bulgaria | USA
Trajanje filma: 01:32:00
Datum izlaska: 08.12.2017 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H –
Hrvatska –
Srbija –

 

SINOPSIS

U Bullet Head tri pljačkaša koji su upravo završili pljačkanje nekog mjesta morali su se skrivati ​​u naizgled napuštenom komunalnom skladištu dok su čekali pomoć za pomicanje velikog sefa. Razbojnici su bili Stacy (Adrien Brody – The Pianist, The Grand Budapest Hotel itd.) koji je bio kao njihov vođa, Walker (ohn Malkovich – Being John Malkovich, In the Line of Fire itd.) koji je bio najiskusniji i zadnji ali ne najmanje bitan Gage (Rory Culkin – Scream 4, Gage i sl.), narkoman i najmlađi od svih njih.

Bez obzira na to, postojao je pas koji je ranije korišten za ilegalne borbe pasa i ostao je u tom skladištu. Pas je bio vrlo opasan i napadao ljude s kojima nije bio upoznat. U međuvremenu, vlasnik psa (Antonio Banderas – The Mask of Zorro, Evita i sl.) Također je planirao da se vrati na mesto noću.

Da li su ovi pljačkaši sigurno izašli iz skladišta i bili sugurni od napada ovog divljeg psa i njegovog vlasnika i da li su pobjegli od policije? Sve odgovore pronađite u ovom filmu zločinačkog trilera.

Kritika Bullet Head

Kad sam pročitao sinopsis filma i vidio trailer, dalo je dojam da će film biti ispunjen napadom psa na ove 3 osobe dok pokušavaju pobjeći od vlasnika psa. No, pokazalo se da je film bio više poput trilera s dodirom drame. Film je trajao 1,5 sata, ali napad je započeo tek nakon gotovo sat vremena. Raniji dio bio je više uvođenje likova preko vlastite priče.

U početku se činilo lijepom kratkom pričom (onaj koji je uključivao lik Johna Malkovicha bio prilično nevjerojatan, ali tužan), tada sam shvatio da će svatko imati svoj udio u pripovijedanju svoje priče. Zbog čega je film osjetio gubitak zamaha. Svaki put kada se film počeo osjećati da je zadržao tempo, onda je iznenada usporio s tom pričom. Zbog čega sam razočaran načinom na koji je to film rekao.

Čak i kad je pas terorizirao ove razbojnike, nije bilo tako intenzivno koliko sam očekivao, jer scene nisu bile toliko česte. Na kraju film bi mogao biti dobar u smislu priče i razvoja likova. Međutim, bilo je nekih prizora za koje mislim da su bili posve jedinstveni kada su pokazivali stajalište psa. Što se tiče zvučnih efekata, bilo je prilično dobro. Vrlo su uvjerljivi glasovi psa koji su bili vjerodostojni. Nemojte očekivati ​​da ćete vidjeti nevjerojatne specijalne efekte ili brutalne scene borbe. Neki od njih nisu bili prikazani, a mi smo ih morali zamisliti od zvukova / glasova u pozadini (poput rastrganog mesa i kože).

Zaključak:

Sve u svemu, moje lično mišljenje o filmu bilo je da nije bilo jasnog smjera u kojem je film krenuo. Terorističke scene životinjskog napada bile su premale, dok su dramatični trenutci, unatoč tome što nisu bili loši, uzimali previše vremena na ekranu. Možda bi, ako bi film imao malo duže vrijeme ili imao više takvih terorističkih scena, bio bih zadovoljan. Dakle, ako očekujete da biste vidjeli film pun onih terorističkih scena ili filma o drami za preživljavanje, najvjerojatnije biste bili razočarani kao i ja. Ako mislite gledati film u kinu, bolje razmislite dvaput. Možda to možete gledati putem online streaminga (Psst, već je dostupan na internetu). Izbor je ipak vaš.  IMDB OCJENA: 5.3/10

 

Trailer Filma: 

 

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Bullet Head 2017 Sve u svemu, moje lično mišljenje o filmu bilo je da nije bilo jasnog smjera u kojem je film krenuo. Terorističke scene životinjskog napada bile su premale, dok su dramatični trenutci, unatoč tome što nisu bili loši, uzimali previše vremena na ekranu. Bullet Head 2017 Recenzija Filma