Tuesday, May 17, 2022
HomeZanimljivostiCall of Duty u planu snimanje filma

Call of Duty u planu snimanje filma

-

Warcraft, Resident Evil, Tomb Raider, samo su neki od filmova nastalih prema popularnim igrama, a čini se da će im se pridružiti i jedan od najpopularnijih serijala – Call of Duty

Call of Duty se u posljednjem nastavku vratio provjerenoj formuli i igračima dao da se opet bore u Drugom svjetskom ratu, no pustolovine iz ovog slavnog serijala uskoro bi mogle dobiti i filmsku verziju.

Kako doznaje Variety, trenutno se pregovara sa Stefanom Sollimom oko režiranja filmske adaptacije igre, a radi se o redatelju Sicarija 2 koji stiže ovog ljeta.

Naravno, iz Activisiona nisu komentirali ove navode, a nisu poznati i nikakvi detalji o radnji filmske verzije.

Hoće li igra biti smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata, Modern Warfarea ili će se poslužiti ne baš slavnim odmakom u budućnost, tek treba vidjeti, no 15 igara zasigurno daje dovoljno materijala i da se stvori cijeli filmski serijal koji bi mogao konkurirati Marvelu.

O tome su Stacey Sher i Nick van Dyk iz Activisiona pričali još lani za Guardian.

Tada su spomenuli kako rade na razvoju filmskog svemira koji će inspiraciju povlačiti iz različitih faza igre, ali ne nužno i same radnje.

Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts