Zanimljivosti Chris Hemsworth glumi Hulk Hogan

Chris Hemsworth glumi Hulk Hogan

-

- Advertisement -

Chris Hemsworth glumi Hulka Hogana

Zvijezda “Tore” i “Avengers” Chrisa Hemswortha odigrat će glavnu ulogu u bezimljenoj biografskoj slici života i karijere Terryja Bollee, hrvača poznatog pod pseudonimom Hulk Hogan . Todd Phillips će producirati film. Scott Silver i John Pollono će napisati projektnu skriptu.

- Advertisement -

Phillips je također ko-producirao film s Bradleyjem Cooprom i Michaelom Sugarom . Prema izvorima, prava na biografiju planira otkupiti Netflix, koji je sada u razgovoru s autorima filma.

Hulk Hogan jedno je od najpoznatijih imena u povijesti hrvanja, bez kojega 1980-ih nijedna velika borba nije mogla učiniti. Krajem sedamdesetih godina, u početku karijere, djelovao je kao zlikovac, ali je kasnije promijenio uloge u herojstvo i postao lice Saveza za hrvanje. Hogan je svoju popularnost majstorski pretvorio u novac, objavivši mnoštvo srodnih proizvoda svojim imenom, pojavljujući se na naslovnicama časopisa, glumeći u filmovima i izražavajući crtiće.

S vremenom je njegova slava počela stajati, iako Hogan nije potpuno nestao. Nastavio je nastupati u ringu i pojavljivao se na ekranu u reality showu o svojoj obitelji. U 2010. su ponovno počeli govoriti o njemu: hrvač je tužio Gawker Media, vlasnike Gawker web stranice. On je optužio internetsko izdanje da je nezakonito objavio video u kojem ima seks s Heather Clam. Hogan je tvrdio da je Gawker, u svojstvu vlasnika i autora, prekršio njegova prava, napao privatnost i prouzročio moralnu štetu.

Izvori tvrde da filmaši neće pokušati staviti u dva sata sve važne događaje u životu Hogana i zajedno planirati da se usredotoče na početak njegove karijere.

Osim biografije, postoje dva projekta o protivljenju Hogana i Gawkera – filma Francisa Lawrencea i serije Jasona Weinera .

Phillips sada završava radove na filmu “The Joker” , koji govori o podrijetlu slavnog Batmana.

U travnju Chris Hemsworth vratit će se na ekrane u slici Thora u blockbusteru “Osvetnici: Final” .

- Advertisement -
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

NAJNOVIJE

Last Christmas (2019) Trailer Filma

U kinima od Novembra 2019. Godine Naziv: Last Christmas (2019) Žanr Filma: Komedija,...

Dolemite Is My Name (2019) Trailer Filma

U kinima od 2019. Godine Naziv: Dolemite Is My Name (2019) Žanr...

10 Minutes Gone (2019) Trailer Filma

U kinima od Septembra 2019. Godine Naziv: 10 Minutes Gone (2019) Žanr...

The Kill Team (2019) Trailer Filma

U kinima od Oktobra 2019. Godine Naziv: The Kill Team (2019) Žanr...

Low Tide (2019) Trailer Filma

U kinima od Oktobra 2019. Godine Naziv: Low Tide (2019) Žanr Filma: Drama,...

Running with the Devil (2019) Trailer Filma

U kinima od Septembra 2019. Godine Naziv: Running with the Devil (2019)

Obavezno Pročitati

Do posljednjeg daha – Dah života – Breathe (I) 2017 Recenzija Filma

  Do posljednjeg daha 2017 Dah života 2017 Breathe (I) 2017 Žanr: Biografski,...

Exists (2014) Recenzije Filmova

Exists (2014)Žanr: Action, Adventure, HorrorGodina 2014Redatelj:...

Pogledajte i ovoRELATED
Recommended to you