Tuesday, April 13, 2021

Chris Hemsworth glumi Hulk Hogan

Chris Hemsworth glumi Hulka Hogana

Zvijezda “Tore” i “Avengers” Chrisa Hemswortha odigrat će glavnu ulogu u bezimljenoj biografskoj slici života i karijere Terryja Bollee, hrvača poznatog pod pseudonimom Hulk Hogan . Todd Phillips će producirati film. Scott Silver i John Pollono će napisati projektnu skriptu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Phillips je također ko-producirao film s Bradleyjem Cooprom i Michaelom Sugarom . Prema izvorima, prava na biografiju planira otkupiti Netflix, koji je sada u razgovoru s autorima filma.

Hulk Hogan jedno je od najpoznatijih imena u povijesti hrvanja, bez kojega 1980-ih nijedna velika borba nije mogla učiniti. Krajem sedamdesetih godina, u početku karijere, djelovao je kao zlikovac, ali je kasnije promijenio uloge u herojstvo i postao lice Saveza za hrvanje. Hogan je svoju popularnost majstorski pretvorio u novac, objavivši mnoštvo srodnih proizvoda svojim imenom, pojavljujući se na naslovnicama časopisa, glumeći u filmovima i izražavajući crtiće.

S vremenom je njegova slava počela stajati, iako Hogan nije potpuno nestao. Nastavio je nastupati u ringu i pojavljivao se na ekranu u reality showu o svojoj obitelji. U 2010. su ponovno počeli govoriti o njemu: hrvač je tužio Gawker Media, vlasnike Gawker web stranice. On je optužio internetsko izdanje da je nezakonito objavio video u kojem ima seks s Heather Clam. Hogan je tvrdio da je Gawker, u svojstvu vlasnika i autora, prekršio njegova prava, napao privatnost i prouzročio moralnu štetu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Izvori tvrde da filmaši neće pokušati staviti u dva sata sve važne događaje u životu Hogana i zajedno planirati da se usredotoče na početak njegove karijere.

Osim biografije, postoje dva projekta o protivljenju Hogana i Gawkera – filma Francisa Lawrencea i serije Jasona Weinera .

Phillips sada završava radove na filmu “The Joker” , koji govori o podrijetlu slavnog Batmana.

U travnju Chris Hemsworth vratit će se na ekrane u slici Thora u blockbusteru “Osvetnici: Final” .

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU