Sunday, June 30, 2024

FATALNI ISHOD – Aftermath 2017 Recenzija Filma

Share

- Advertisement -
FATALNI ISHOD - Aftermath 2017 Radnja Filma
FATALNI ISHOD – Aftermath 2017
Opis  Filma

FATALNI ISHOD (2017)
Aftermath

Žanr: drama, triler
Godina 2017
Redatelj: Elliott Lester
Glavne uloge: Arnold Schwarzenegger, Maggie Grace, Scoot McNairy
Trajanje filma: 01:34:00
Datum izlaska:    6 April 2017
U kinima od :      
                    Srbija    11.05.2017.  

                      Film u kojem glumu Arnold Schwarzenegger obično me zanima. Bio je jedan od mojih najdražih akcijskih zvijezda 1980-ih i 1990ih, ali otkada je postao guverner Kalifornije, vrlo je malo njegovih filmova, a nažalost vise nije bilo akcijskih filmova. Pretpostavka filma bila je drama, pa nisam bio siguran hoču li to gledati ili ne.

Roman Melnyk (Arnold Schwarzenegger – Terminator series, Commando, True Lies i jos mnogi drugi) bio je građevinski radnik koji se veselio susretu sa suprugom i kćerkom koju su se vraćali s putovanja. Rano je napustio posao kako bi ih mogao pokupiti u zračnoj luci.

Međutim na njegovo veliko iznenađenje, Roman je obaviješten da je let odgođen. Zamoljen je da se sastane s predstavnikom iz zračne luke Eve Sanders (Mariana Klaveno – True Blood TV series). Bio je šokiran šta je otkrio, da je avion u kojem je bila njegova supruga i kći bio uključen u nesreću i vjerojatno nije bilo preživjelih. Roman je očito bio slomljen i na kraju je postao vrlo depresivan.

U međuvremenu, osoblje za kontrolu zračnog prometa pod nazivom Jacob Bonanos (Scoot McNairy – Sleepless, 12 Years a Slave etc) se pripremao za noćnu smjenu. Bio je oženjen s Christina (Maggie Grace – Taken trilogy, Lost TV series etc) i imao je jednog sina. Pokazano je kasnije da se avionska nesreće dogodila za vrijeme njegovog posla, Jacob se osjećao vrlo krivim zbog nesreće. Kasnije ce on imati problema sa svojom obitelji, a mnogi su ga također optužili za nesreću.

Tokom vremena, Roman se sastao s novinarom Tessa (Hannah Ware – Hitman: Agent 47) koja je pokušava pripremiti cjelovitu priču o nesreći. Nakon nekog vremena, Roman se očito ne može nositi sa situacijom, on je želio izvinjenje od ljudi za koje je vjerovao da su odgovorni za nesreću, bilo da je riječ o avionskoj kompaniji ili čak o Jacobu.

Da li je Roman mogao dobiti ono sto je htio? Da li se susretao s Jacobom? Kako je se Jacob nosio s nesretnim slučajem ?? Pronađite ih sve u ovom filmu??Pa, kako biste i očekivali, ovo je pravi film drame, iako je film bio kategoriziran kao dramski triler, ne vjerujem da ima bili kakvo uzbuđenje, ili da je bili kakvih misterija uopće. Tacka price bila je kako su Roman i Jackov imali isti incident koji im je zauvijek promijenio živote. Za mene ipak, moj problem je da je film trebao imati puno emocija, ali nisam se mogao osjećati emocionalno nakon sto sam ga gledao. Čak i jako tužan trenutak koji uključuje Romana u početku. Nisam siguran zašto, ali opet, znam da je moja zena bila prilično emocionalna gledajući te scene.

Sada me je zbunila činjenica da je film imao proračun >10 miliona dolara, koji je za drame bio skup (velik, ako se usporedim s ostalim filmovima s niskim proračunom). U ovom filmu nije bilo posebnih efekata.Film je također proizveden 2016 godini.

Usput ovaj film bio je inspiriran istinskim događajima. Lik se temelji na ruskoj osobi pod imenom Vitaly Kaloyev koji je imao sličan slučaj da je imao zenu i dvoje djece u avionu koji je bio uključen u nesreću. Dok je lik Jacob bio utemeljen na Peteru Nielsenu, švicarskom kontroloru zračnog prometa . Prica se promijenila malo, ali glavna ideja bila je ista.

Dakle, ako tražite drame inspirirane istinskim događajima onda možete pokušati gledati ovu, ali ako tražite film ili film s napetim scenama, bilo bi najbolje da se odlučite za druge filmove.

Ocjena: 6/10

 Aftermath (2017) on IMDb

Titlovan Trailer:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave