Fighting with My Family (2019) Recenzija Filma

Sve u svemu, Fighting with my family bio je ugodan i dobro napravljen film. Možda nema najoriginalnijeg scenarija, ali dobro se zabavlja.

Fighting with My Family (2019)

- Advertisement -

Žanr: Biografski | Komedija | Drama
Godina: 2019
Redatelj: Stephen Merchant
Producent: Stephen Merchant
Glavne uloge Glumci: Dwayne Johnson, Lena Headey, Kim Matula, Nick Frost, Vince Vaughn, Stephen Merchant, Florence Pugh, Jack Lowden, Stephen Farrelly, Hannah Rae, Aqueela Zoll. Chloe Csengery, Eli Jane, Josh Myers, Carlo Sciortino
Zemlja: Engleska, SAD
Trajanje filma: 01:48:00
Datum izlaska: 14.09.2019 (svjetska premijera

Fighting with My Family je novi sportski komedijski film koji je producirao Dwayne “The Rock” Johnson (bivši WWE superstar) i napisao i režirao Stephen Merchant (jedan od tvoraca The Office ). Temeljen na istinitoj priči, film prati tinejdžera u malom gradu Engleske koji sanja da postane rvač u WWE-u.

Osnovna priča je prilično standardna priča o gubitku. Protagonist je gubitnik. Suočava se s raznim izazovima i kušnjama, gotovo odustaje i na kraju se vraća. To je priča o gotovo svakom sportskom filmu ikad napravljenom. Je li originalan?Ne. Ali radi li? Apsolutno. Iako priča možda nije najupečatljivija, radi na način koji je još uvijek ugodan zbog uskog tempa.

Fighting with my family Filmske Recenzije

Velik dio onoga što film čini tako uspješnim su njegovi likovi. Raya je poznati protagonist. Iskustva kroz koja prolazi sa svojom obitelji su definitivno povezana, a ona su da je gubitnik. Teško je ne uhvatiti se za gubitnika. Njezin brat, Zak, također je uvjerljiv karakter. Dodaje još jedan sloj emocija filmu i dobro nadopunjuje Rayin razvoj.

Nekoliko trenutaka u filmu je baš smiješno. Postoji mnogo raznolikosti u stilovima humora ugrađenim u scenarij, tako da svatko ima nešto za sebe. Merchantov duhoviti situacijski humor definitivno sjaji na mnogim mjestima, pružajući neke od najboljih scena. Tu i tamo postoji i neki šaljiv humor, ali to nije bilo tako često. Najzabavniji trenutci dolaze iz samo referentnog humora, pogotovo kad Johnson igra pretjeranu verziju sebe.

Glumci

Osim toga, film ima koristi od obilja srca. Da, ponekad može da bude jeftino, ali djeluje bez obzira na to što su priča i likovi toliko rezonantni. Film ne štedi sentimentalnost, pogotovo u priči s Rayom i Zakom. Interakcije između braće i sestara spadaju među najučinkovitije trenutke u filmu, zagrijavaju i razbijaju vaše srce u različito vrijeme.

Svi glumci izvrsno rade u svojim ulogama. Florence Pugh je izvrsna kao protagonistica, zabijajući komediju i dramatične trenutke s lakoćom. Teško je povjerovati da je ona ista glumica koja je glumila u Lady Macbeth , jer su te dvije uloge toliko različite. Jack Lowden nadopunjuje je kao njezin brat, osobito tijekom emocionalno orijentiranih scena. Vince Vaughn i Nick Frost imaju smiješne pomoćne uloge, a Johnson i Merchant imaju smiješne trenutke.

Fighting with my family Zaključak:

Film je stvarno dobro snimljen. Ne drži se konvencionalnog načina snimanja sportskog filma, ali taj stil funkcionira. Kinematografija i montaža su izvrsne. Hrvačke scene i trening montaže su intenzivne i zabavne za gledanje. Zapravo, one su napravljene tako dobro da se gotovo možete uvući u njih.

Sve u svemu, Fighting with my family bio je ugodan i dobro napravljen film. Možda nema najoriginalnijeg scenarija, ali dobro se zabavlja. IMDB ocjena Filma: 7/10

Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...

Sve u svemu, Fighting with my family bio je ugodan i dobro napravljen film. Možda nema najoriginalnijeg scenarija, ali dobro se zabavlja.Fighting with My Family (2019) Recenzija Filma