Tuesday, April 13, 2021

Filmovi Online Besplatno Legalno

Filmovi Online Besplatno Legalno Slobodni i legitimni filmovi na internetu obično su dva koncepta koji ne idu zajedno. Problem je u tome što besplatne filmove najčesće stavljaju pod piratske filmove i serije kojima se lako pristupa kroz veliki broj torrent usluga. S druge strane, moramo platiti legalne filmove. Na raspolaganju su i razni servisi za strimovanje (Netflix, Amazon Prime, Pickbox …) koji vam omogućavaju neograničeno uživanje u njihovoj ponudi koja se naravno plaća.

Međutim, možemo gledati filmove apsolutno besplatno i legalno na stranicama koje slijede.

01. Sony Crackle

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sony Crackle je na vrhu popisa za najbolje mjesto za gledanje besplatnih filmova na mreži jer je u vlasništvu tvrtke Sony Pictures, što znači da imaju stotine besplatnih filmova pune duljine koje možete gledati. To su velika imena filmova sa zvijezdama koje poznajete.
To su visokokvalitetni filmovi koji izgledaju spektakularno na bilo kojoj veličini ekrana ili ekrana na kojem ih gledate. Morat ćete proći kroz nekoliko reklama jednom u neko vrijeme, ali one su kratke i ima samo nekoliko komercijalnih pauze tijekom dugometražnog filma.

02. Popcornflix

Popcornflix je još jedno sjajno mjesto za gledanje besplatnih filmova na mreži. Njihov stalni tok novih filmova iz programa Screen Media Ventures znači da imaju puno novih filmova koji se stalno dodaju. Popcornflix ima više od 1.500 filmova koji uključuju komediju, dramu, horor, akciju, romantiku, obitelj, dokumentarne filmove i strane filmove. Također imaju izvornike za web i filmsku školu. Nijedan račun nije potreban u Popcornflixu, jednostavno pritisnite Play na odabranom filmu i uživajte.

03. Viewster

Viewster ima prilično veliku zbirku besplatnih filmova na mreži. Uz filmove, postoji i nekoliko TV emisija koje se besplatno prikazuju.
Ti besplatni filmovi su mješavina filmova koje ste imali ili niste čuli, a možda ćete morati gledati neke oglase tijekom filma kako biste besplatno mogli uživati.
Neki od besplatnih filmova koje sam našao zadnji put kad sam posjetio Viewster uključuju Fist of the North Star, Lily CAT, Jin Roh: Wolf Brigade, i Night On Galactic Railroad.

04. Yidio

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Yidio je web stranica s nekoliko kategorija koja vam pokazuje gdje možete gledati filmove. Jedna takva kategorija posebno je dizajnirana za besplatne online filmove.
Vrlo je jednostavno sortirati besplatne filmove na Yidio po ocjeni, poput R, PG-13 i G, kao i po žanru. Neki primjeri žanrova uključuju animaciju, klasike, glazbene, TV film i zapadne. Neki besplatni i novi filmovi koje sam uočio posljednji put kad sam posjetio Yidio bili su Dragi glupi dnevnik, Lav Jude, White Rush, Medvjed, White Lion, slučaj 39 i Duh šume.

05. YouTube

YouTube nije samo mjesto za gledanje videozapisa o psima, skateboard ili najnovijim filmskim trailerima. Sada imamo filmove koji možete unajmiti, ali još važnije, filmove koje možete besplatno gledati.
Novi i popularni filmovi lako su dostupni iz odjeljka Filmovi na usluzi YouTube. Također možete pregledavati različite žanrove i, naravno, besplatne filmove koje možete odmah gledati bez ikakvih troškova.
Na mojem zadnjem posjetu YouTubeu bio sam u mogućnosti gledati besplatne online filmove poput Just Keep Talking, ponekad ljubavne potrebe za malim pritiskom, Prison break, Čovjek u crnom, Human Gorilla i Djeca kukuruza.

06. SnagFilms

SnagFilms je jedno od mojih omiljenih mjesta za gledanje besplatnih filmova na mreži. Ima katalog od preko 10.000 filmova koje možete pretraživati ​​prema žanru, novim dodacima, najcjenjenijim i najpopularnijima.
Iako se često mijenjaju, jedna od mojih najdražih značajki SnagFilmsa je urednica i kolekcije koje će vam korisnici pronaći, poput “Before They Were Stars,” “Youth & Education,” “History Lessons,” “Refugee & Immigrant Stories,” i “Veterans & The Military.”

07.  Top Documentary Films

Ako ste dokumentaristički navijač onda ćete želite provjeriti vrhunske dokumentarne filmove na kojima možete besplatno gledati dokumentarce za javno upravljanje.
Dokumentarci su organizirani u kategorijama koje se lako pregledavaju, kao što su tehnologija, društvo, znanost, politika, priroda, misterij, povijest, zavjera, okoliš i još mnogo toga. Neki od besplatnih filmova koje možete vidjeti ovdje uključuju djecu pun života, zadovoljstvo pronalaženja stvari, stanje nadzora, besmrtnici, Tashi i redovnik, Hubble: Svemir u pokretu, i Planet Ocean .

08.  Classic Cinema Online

Klasični kino online sadrži samo nekoliko slobodnih filmova u isto vrijeme, ali imaju i prekrasnu zbirku tihih filmova ako ste zainteresirani za one.
Postoje prekrasni klasični filmovi dostupni za streaming na Classic Cinema Online, sa zvijezdama kao što su Rock Hudson, Elizabeth Taylor, John Wayne, Richard Burton i Lucille Ball.

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU