Friday, April 16, 2021

Gremlin će postati animirana serija

Gremlin će postati animirana serija

Warner i Amblin planiraju seriju crtanih filmova temeljenu na Gremlinima Joea Dantea . Warner TV i Amblin TV proizvest će projekt koji će se odvijati prije događaja prvog dijela.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tse Chun , koji je radio na TV seriji “Jednom u bajci” i “Gotham” , napisat će nastavak scenarija i preuzeti mjesto izvršnog producenta. Animirana serija trebala bi biti objavljena na Warnerovoj vlastitoj platformi za streaming, koja će početi raditi 2019. godine.

Prema izvorima, junak animirane serije bit će gospodin Wing, koji je u “Gremlinima” imao dućan čuda. Natavak govori o tome kako je mladi Ving putovao svijetom u društvu prijatelja Magwaya.

Predstavnici Warnera i Amblina još nisu komentirali te informacije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Gremlin“, snimljeni po scenariju Chrisa Columbusa , pojavili su se u kinima 1984. godine i postali hit hit. S proračunom od 11 milijuna dolara, film je prikupio 153 milijuna dolara. Godine 1990. Dante je nastavio nastavak Gremlinsa 2: The New Batch . Nastavak nije mogao ponoviti uspjeh izvornika i propao je na blagajni – 41 milijun naknada s proširenim proračunom od 50 milijuna dolara.

U kolovozu 2017. Kolumbo nam je rekao da je spreman za treću filmsku skriptu, gdje ljudi pokušavaju ubiti Gizmo – glavni izvor gremlina. Međutim, od tog vremena nije bilo novih informacija o nastavku.

Izdanje animirane serije “Gremlins” održat će se u najboljem slučaju 2020. godine.

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU