Friday, May 24, 2024

Gremlin će postati animirana serija

Share

- Advertisement -

Gremlin će postati animirana serija

Warner i Amblin planiraju seriju crtanih filmova temeljenu na Gremlinima Joea Dantea . Warner TV i Amblin TV proizvest će projekt koji će se odvijati prije događaja prvog dijela.

Tse Chun , koji je radio na TV seriji “Jednom u bajci” i “Gotham” , napisat će nastavak scenarija i preuzeti mjesto izvršnog producenta. Animirana serija trebala bi biti objavljena na Warnerovoj vlastitoj platformi za streaming, koja će početi raditi 2019. godine.

Prema izvorima, junak animirane serije bit će gospodin Wing, koji je u “Gremlinima” imao dućan čuda. Natavak govori o tome kako je mladi Ving putovao svijetom u društvu prijatelja Magwaya.

Predstavnici Warnera i Amblina još nisu komentirali te informacije.

Gremlin“, snimljeni po scenariju Chrisa Columbusa , pojavili su se u kinima 1984. godine i postali hit hit. S proračunom od 11 milijuna dolara, film je prikupio 153 milijuna dolara. Godine 1990. Dante je nastavio nastavak Gremlinsa 2: The New Batch . Nastavak nije mogao ponoviti uspjeh izvornika i propao je na blagajni – 41 milijun naknada s proširenim proračunom od 50 milijuna dolara.

U kolovozu 2017. Kolumbo nam je rekao da je spreman za treću filmsku skriptu, gdje ljudi pokušavaju ubiti Gizmo – glavni izvor gremlina. Međutim, od tog vremena nije bilo novih informacija o nastavku.

Izdanje animirane serije “Gremlins” održat će se u najboljem slučaju 2020. godine.

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave