Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeBiographyIzvan Granica Realnosti - Beyond the edge 2018 Recenzija Filma

Izvan Granica Realnosti – Beyond the edge 2018 Recenzija Filma

- Advertisement -

IZVAN GRANICA REALNOSTI 2018
Beyond the edge 2018
Za granyu realnosti 2018

Žanr: Biografski, Drama, Komedija
Godina: 2018
Redatelj: Aleksandr Boguslavskiy, Francesco Cinquemani
Producent: Aleksandr Boguslavskiy (participation), Francesco Cinquemani
Glavne uloge: Lyubov Aksyonova, Anastasiya Anikhovskaya, Sergey Astakhov
Zemlja: Rusija, SAD
Trajanje filma: 01:41:00
Datum izlaska: 01.03.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H –
Hrvatska –
Srbija 03.05.2018.

 

- Advertisement -

SADRŽAJ
Michael (Milos Bikoviš) je skitnica koji iskorištava sustave kasina kako bi zaradio veliki novac. Njegov najnoviji, pomno pripremljen šou se održava u luksuznom kasinu u srcu Europe. Sve izgleda da ide prema planu dok ne upozna Gordona (Antonio Banderas): Michaelsovi pametni trikovi nemaju šanse protiv njega, jer on zapravo čini da radi s pravom magijom! Uz laganu ruku, nadmudrio je Michaela i privukao ga oko plijena. Ovo je dvostruko glupo za prevaranta, jer je šef kazina došao do njega i želi svoj novac natrag u roku od sedam dana; inače je prijetio velikim – vrlo velikim bolovima. Michael ide u potragu za svojim tajanstvenim protivnikom i susreće se s mnogo više natprirodno talentovanih autsajdera. Uz njenu pomoć, Majk želi da “ukrade” svoj novac od Gordona prije nego što bude prekasno.

Izvan Granica Realnosti Filmske Recenzije(Kritika)

Ruska kinematografija snažno je pod utjecajem fantazi filmova koji vizualno vole da rastu. Kao izvan stvarnosti – Beyond the Edge (OT: Za granyu realnosti ), snimljenog od strane Aleksandra Boguslavskija ( Abigail ) i Francesca Cinquemani ( Andron ), apsolutno nikakav izuzetni dar. Njihov film Heist je orijentiran na američke uloge i dolazi zajedno kao šareni spoj Ocean’s Eleven, Incredible – Now You See Me i X-Men. Zapravo, ovo dobro funkcionira u smislu prezentacijske tehnologije, ali slabi u svojoj namjeri, ali i na razini sadržaja.

Ako na početku upoznamo glavnog glumca Maykl ( Milos Biković , koma ), koji izvodi veliki broj raznih prljavih trikova u kasinu, to radi ugodno opušteno, filmski vrlo razigrano. Kao malo arogantno obraćanje, posvećuje nam s neizvjesnim komentarom svoj plan, a redatelji snimaju svoj prvi udar s dobro postavljenim rezovima i hladnim snimcima. Naravno, plan u konačnici ide naopako i protivnik ulazi na scenu, djelujući u ime tajnovitog Gordona ( Antonio Banderas , Automata ) i dovodi glavnog lažnjaka u tešku poziciju. Beyond the Edge čini uspješan početak u prvih nekoliko minuta, što znači da želite više.

Izvan Granica Realnosti

U srednjem dijelu se radi o regrutovanju tima i izradi plana, ali ovdje Beyond the Edge već počinje propadati na nekoliko tačaka. Za gledatelja, motivacija svakog saučesnika ostaje nerazumljiva, barem ne može biti novac, jer svaki od njih, poput X-muškaraca , ima nadnaravne sposobnosti (kontrolu elektronike, hipnoze, telekineze, kontrole uma), s tim što svi se lako mogu obogatiti. Makyl, koji se ovdje predstavio kao pomagač, još uvijek donosi sve na brodu zbog nekog nepoznatog razloga, kao gledatelj morate lako prihvatiti.

Plan stvarnog puča za kojeg se tim priprema nije ništa drugo nego pametan ili spektakularan. Ocean’s Eleven , koji je bio relativno dobro osmišljen, šarmantan i pametniji, za Beyond the Edge ni na koji način nije dovoljno. Osim toga, on se ne brine za logičke praznine vezane uz sadržaj i pokušava ih duplicirati na isti način kao i The Incredible – Now You See Me je već učinio: Sve što se ne može smišljeno objasniti jednostavno se naziva s puno magije.

Prema kraju, fantastični elementi se povećavaju, Beyond the Edge ga pretjeruje. Može izgledati prilično uredno, ali sve više zanemaruje svoju priču. To u svakom slučaju ima vrlo zbunjeni izlaz. Pokušava iznenaditi gledatelja s nekim okretajima stvorenim iz rukava, bez da je razvoj stvarno razumljiv. Najgore od svega, to se vjerojatno odnosi na lik kojeg je igrao Antonio Banderas. Čiju priču ste mogli izostaviti odmah, jer autori nikada zapravo ne znaju što bi s njim trebali raditi.

ZAKLJUČAK
Vizualno lijepo uređen Izvan Granica Realnosti iz Rusije. Koji dolazi na ugodno opušteni način, ali sadržaj ostaje u velikoj mjeri šupalj. Propušta dati svojim likovima dubinu, šarm i tragabilnu motivaciju na putu.

Ocjena Filma: 3/5

IMDB OCjena Filma:  Beyond the Edge
(2018) on IMDb

Titlovan Trailer Filma:

- Advertisement -