Sunday, October 24, 2021
HomeZanimljivostiKeanu Reeves izrazio je novog junaka u Toy Story 4

Keanu Reeves izrazio je novog junaka u Toy Story 4

-

Zvijezda “The Matrix” i “John Wick” Keanu Reeves dao je svoj glas jednom od novih junaka “Toy Story 4” . Ovo je bilo tijekom snimanja programa “Night Show s Jimmyjem Fallonom”, rekao je Tim Allen , koji je izrazio Buzz Laiter.

“Došli su do nekoliko novih igračaka za nastavak, od kojih će vas mnogi zasigurno iznenaditi”, kaže Allen. – Poznati likovi će se vratiti, ali pridošlice su vrlo cool. Keanu Reeves ima veliku ulogu. “

Allen nije točno otkrio koga je Reeves izrazio. Samo je primijetio da je lik Reevesa – oštra osobnost, nešto poput Buzza. Čak je i Reeves priznao da su dvojica junaka vrlo slični. Stvoritelji slike morali su ispraviti lika i podsjetiti Allena da je junak Reevesa – samo igračka.

 

Sad sigurno znamo da će u četvrtom filmu biti tri nova karaktera: Fork, Pucking and Rabbit, kojima su glasove dali Tony Hale, Keegan-Michael Kee i Jordan Peale.

Woody, Buzz i ostali, nakon što su se oprostili Andyju, pronašli su novog vlasnika u licu djevojke Bonnie. Uživaju u novoj kući, ali jednog dana imaju novog suseda, Fork, napravljen od plastičnog pribora za jelo. Za razliku od ostalih, Fork je sasvim svijestan da on nije igračka i da nema mjesta u sobi male devojčice. On samo želi da bude obična vila i da ispuni svoju misiju, ali novi prijatelji ga redovno privlače u nove i nove avanture.

 

 

 

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Ostanite Povezani

210FansLike
6,479FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest posts