Friday, May 14, 2021

Keanu Reeves izrazio je novog junaka u Toy Story 4

Zvijezda “The Matrix” i “John Wick” Keanu Reeves dao je svoj glas jednom od novih junaka “Toy Story 4” . Ovo je bilo tijekom snimanja programa “Night Show s Jimmyjem Fallonom”, rekao je Tim Allen , koji je izrazio Buzz Laiter.

“Došli su do nekoliko novih igračaka za nastavak, od kojih će vas mnogi zasigurno iznenaditi”, kaže Allen. – Poznati likovi će se vratiti, ali pridošlice su vrlo cool. Keanu Reeves ima veliku ulogu. “

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Allen nije točno otkrio koga je Reeves izrazio. Samo je primijetio da je lik Reevesa – oštra osobnost, nešto poput Buzza. Čak je i Reeves priznao da su dvojica junaka vrlo slični. Stvoritelji slike morali su ispraviti lika i podsjetiti Allena da je junak Reevesa – samo igračka.

 

Sad sigurno znamo da će u četvrtom filmu biti tri nova karaktera: Fork, Pucking and Rabbit, kojima su glasove dali Tony Hale, Keegan-Michael Kee i Jordan Peale.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Woody, Buzz i ostali, nakon što su se oprostili Andyju, pronašli su novog vlasnika u licu djevojke Bonnie. Uživaju u novoj kući, ali jednog dana imaju novog suseda, Fork, napravljen od plastičnog pribora za jelo. Za razliku od ostalih, Fork je sasvim svijestan da on nije igračka i da nema mjesta u sobi male devojčice. On samo želi da bude obična vila i da ispuni svoju misiju, ali novi prijatelji ga redovno privlače u nove i nove avanture.

 

 

 

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU