Keanu Reeves izrazio je novog junaka u Toy Story 4

Zvijezda “The Matrix” i “John Wick” Keanu Reeves dao je svoj glas jednom od novih junaka “Toy Story 4” . Ovo je bilo tijekom snimanja programa “Night Show s Jimmyjem Fallonom”, rekao je Tim Allen , koji je izrazio Buzz Laiter.

“Došli su do nekoliko novih igračaka za nastavak, od kojih će vas mnogi zasigurno iznenaditi”, kaže Allen. – Poznati likovi će se vratiti, ali pridošlice su vrlo cool. Keanu Reeves ima veliku ulogu. “

Allen nije točno otkrio koga je Reeves izrazio. Samo je primijetio da je lik Reevesa – oštra osobnost, nešto poput Buzza. Čak je i Reeves priznao da su dvojica junaka vrlo slični. Stvoritelji slike morali su ispraviti lika i podsjetiti Allena da je junak Reevesa – samo igračka.

 

Sad sigurno znamo da će u četvrtom filmu biti tri nova karaktera: Fork, Pucking and Rabbit, kojima su glasove dali Tony Hale, Keegan-Michael Kee i Jordan Peale.

Woody, Buzz i ostali, nakon što su se oprostili Andyju, pronašli su novog vlasnika u licu djevojke Bonnie. Uživaju u novoj kući, ali jednog dana imaju novog suseda, Fork, napravljen od plastičnog pribora za jelo. Za razliku od ostalih, Fork je sasvim svijestan da on nije igračka i da nema mjesta u sobi male devojčice. On samo želi da bude obična vila i da ispuni svoju misiju, ali novi prijatelji ga redovno privlače u nove i nove avanture.