Zanimljivosti Keanu Reeves izrazio je novog junaka u Toy Story...

Keanu Reeves izrazio je novog junaka u Toy Story 4

-

- Advertisement -
- Advertisement -

Zvijezda “The Matrix” i “John Wick” Keanu Reeves dao je svoj glas jednom od novih junaka “Toy Story 4” . Ovo je bilo tijekom snimanja programa “Night Show s Jimmyjem Fallonom”, rekao je Tim Allen , koji je izrazio Buzz Laiter.

“Došli su do nekoliko novih igračaka za nastavak, od kojih će vas mnogi zasigurno iznenaditi”, kaže Allen. – Poznati likovi će se vratiti, ali pridošlice su vrlo cool. Keanu Reeves ima veliku ulogu. “

Allen nije točno otkrio koga je Reeves izrazio. Samo je primijetio da je lik Reevesa – oštra osobnost, nešto poput Buzza. Čak je i Reeves priznao da su dvojica junaka vrlo slični. Stvoritelji slike morali su ispraviti lika i podsjetiti Allena da je junak Reevesa – samo igračka.

 

Sad sigurno znamo da će u četvrtom filmu biti tri nova karaktera: Fork, Pucking and Rabbit, kojima su glasove dali Tony Hale, Keegan-Michael Kee i Jordan Peale.

Woody, Buzz i ostali, nakon što su se oprostili Andyju, pronašli su novog vlasnika u licu djevojke Bonnie. Uživaju u novoj kući, ali jednog dana imaju novog suseda, Fork, napravljen od plastičnog pribora za jelo. Za razliku od ostalih, Fork je sasvim svijestan da on nije igračka i da nema mjesta u sobi male devojčice. On samo želi da bude obična vila i da ispuni svoju misiju, ali novi prijatelji ga redovno privlače u nove i nove avanture.

 

 

 

- Advertisement -
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Najnovije

Rumble (2020) Trailer Filma

Paramount Animation objavio je prvi službeni trailer za nadolazeći animirani čudovišni film "Rumble". Animirani...

Blithe Spirit (2020) Trailer Filma

Dan Stevens glumi holivudskog scenarista kojeg je progonio duh njegove bivše supruge u prvom službenom traileru za...

The Most Dangerous Animal of All Season 1 (2020) Trailer Serije

FX je objavio službeni trailer za "The Most Dangerous Animal of All", četverodijelnu dokumentarnu seriju o stvarnim...

Transformers: War for Cyberton Season 1 (2020) Trailer Serije

Pogledajte prvu službenu najavu za film "Transformers: War for Cybertron", Netflixovu nadolazeću anime seriju u tri poglavlja...

Dreamkatcher (2020) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Dreamkatcher", novi horor triler u kojem glumi Radha Mitchell (The Darkness), Lin Shaye...

The Postcard Killings (2020) Trailer Filma

Zvijezda "The Walking Dead" Jeffrey Dean Morgan prelazi od brutalnih zombi ubistava do groznih ubistava dok glumi...

Obavezno Pričitati

Fullmetal Alchemist (2017) Trailer

Datum izlaska: 01. prosinac 2017 (Japan) – 19. veljače...

Tragovi u snijegu – Wind River 2017 Recenzija Filma

Tragovi u snijegu - Wind River 2017 Radnja FilmaTragovi...

You might also likeRELATED
Recommended to you