Thursday, January 27, 2022
HomeBiographyKlub milijardera - Billionaire Boys Club 2018 Recenzija

Klub milijardera – Billionaire Boys Club 2018 Recenzija

-

Klub milijardera (2018)
Billionaire Boys Club

Žanr: Biografski | Triler | Drama
Godina: 2018
Redatelj: James Cox
Producent: James Cox, Captain Mauzner
Glavne uloge: Taron Egerton, Emma Roberts, Kevin Spacey, Suki Waterhouse, Ansel Elgort, Cary Elwes, Billie Lourd, Rosanna Arquette. Jeremy Irvine, Judd Nelson, Bokeem Woodbine, Alicia Sanz, Waleed Zuaiter, Thomas Cocquerel, Susan Gallagher
Zemlja: SAD
Trajanje filma: 01:45:00
Datum izlaska: 31.05.2018 (svjetska premijera)
U kinima od :
B i H —
Hrvatska 04.10.2018.
Srbija —

 

Klub milijardera Filmske Recenzije

Klub milijardera Jamesa Coxa govori o istinitoj priči o brzom usponu za slavu i bogatstvo Joea Huntova i njegovu bržem padu.

Ovo nije baš prvi put da je njegova priča postala predmetom filma. Godine 1987., slično pod nazivom miniserije u režiji Marvin Chomsky, bavili su se istim događajima.

Međutim, Coxova smisao se osjeća kao da je napravljena za sadašnjost, u doba u kojem ljudi žure da postanu bogati, podcjenjujući bilo koju shemu, bez obzira radi li se o kriptonim valutama ili drugim složenim financijskim instrumentima, sve dok su dobitci brzi i veliki ,

Stvarno nije mnogo kockanja za Coxa.

Priča je intrigantna, uključuje ambicije koje idu naopako, duboko se pretvaraju u teritorij koji istražuje koliko će muškarci voditi za ljubav novca. Postoji i društveni aspekt. Coxova borba s korakom sa životnim stilom koji je i sam izložio, koji ga potiče na prihvaćanje neumjerene pohlepe, sastavni je dio američkog života i ostao je nepromijenjen do danas.

Definitivno, Cox sve pakira u svoju verziju priče.

Na žalost i čudno, njegovo uzimanje priče, koju uljepšava s obje zvijezde u usponu i velikim performansama Kevina Spaceyja, zapravo ne znači ništa privlačno, nadahnuto ili uzbudljivo. Zanimljivo je, ali je čudno mlako. Nedostaje određena energija da ide za uzvišene teme za koje ima za cilj. Počinje obećavajući, ali završava kao radno smanjenje prinosa, gdje svaki korak koji je potreban za njegov predvidljiv ishod rezultira daljnjim nemarom i konfuzijom u motivu.

U stvari, najbolja stvar u vezi s Klub milijardera je Kevin Spacey, čiji je prikaz Conman Ron Levin jedina stvar koja ima neku boju i razliku. Sve ostalo osjeća se kao nedostatak. Ansel Elgort, koji igra Hunt, jednostavno je beznačajan i blag, odsutan u bilo kojoj od nijansi koji bi mogao podići lik. Taron Egerton, igrajući Huntovog partnera Deana Karnyja, a također je i sumnjičav pripovjedač filma, na sličan način isporučuje i uspješne performanse.

Karizma i dobar izgled

Cox se očigledno oslanja na karizmu i dobar izgled da nosi svoj film.

Usredotočuje se na snagu i nesmotrenost mladih. Ipak, Billionaire Boys Club je pompezan, usko nedostaje živosti i zanosa da uspije. Ima sve sastojke, ali sve je polu-pečeno. Prožet je tolikim smetnjama.

Postoje savjeti romantike, ali samo preusmjerava film iz svojih tamnijih smjerova. Cox ima problema u koncentraciji svojih ideja. Rezultat toga je nešto što iznimno nedostaje fokus, tako da nijedan od njegovih ciljeva nije ispunjen.

Gotovo se osjeća kao da Cox vrši previše napora da se film osjeća aktualno unatoč tome što je postavljen 80-ih godina.

To se očito opire jer je film prepun disonance. Billionaire Boys Club sigurno izgleda kao dio, a vizualni dizajn jasno je imao za cilj prikazati Kaliforniju desetljećima unazad, uz čak i iznenadnu pojavu lažnog Andy Warhol-a koji se družio s Levinom.

Međutim, izgled je divlji nedosljedan sa svime ostalim. Naracija je neobična i izvan mjesta, stavljajući događaje pod sumnjivo sentimentalan pogled.

Mediocre zbivati

Klub milijardera je samo osrednja stvar.
U svom najboljem slučaju, Billionaire Boys Club je drugorazredna verzija The Wolf of Wall Street , ali postoji jedna ključna razlika. Scorsese nikada nije očekivao da se empatiramo s Jordanom Belfortom, a nije se potrudio dok je prikazivao njegovo iskorištavanje. Cox, u međuvremenu, želi da se brinemo za Hunt i Karny čak i kad se uključe u ubojstvo, i to je gotovo nemoguće da nas dovede tamo. IMDB OCJENA: 5.6/10

 

Trailer Filma:
<

/strong>

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts