Saturday, April 10, 2021

Netflix je počeo raditi na seriji “Resident Evil”

Prema rokovima, stream-servisa Netflix planira objaviti seriju “Resident Evil”, temeljenu na istoimenoj akcijskoj franšizi. Studio Constantin Film, koji je producirao sve filmove iz serije, razvit će multiseries projekt. Sada traže scenarista i showrunnera.

Predstavnici Netflixa i Constantina filma nisu komentirali informacije, ali prema izvorima, serija je osmišljena kako bi proširila svijet “Resident Evil“. Projekt će sačuvati povijest filmova i pokazati kako je korporacija Umbrella kriva u stvaranju T-virusa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Serija je trenutno u ranoj fazi razvoja, ali producenti već planiraju uključiti u njega sve poznate elemente “Resident Evil”, od akcijskih scena do referenci na originalne igre.

Resident Evil je adaptacija Capcom serije horor igara istog imena, čiji su središnji motivi zombiji koje je kreirala Umbrella Corporation. Prva filmska adaptacija objavljena je 2002. godine i prikupila 102 milijuna dolara u blagajni s proračunom od 33 milijuna dolara. Nakon toga, Constantin Film objavio je nekoliko nastavaka, od kojih su mnogi postali uspješni. Na ove naknade cijela franšiza iznosi 1,2 milijarde dolara.

Šesti film “Resident Evil: The Last Chapter” objavljen je 2016. godine i postao je završetak franšize, nakon čega je Constantin Film počeo stvarati planove za ponovno pokretanje. Tada se prvi put pojavila informacija da bi Resident Evil mogao postati TV serija. Krajem 2018. godine studio je angažirao Johannesa Robertsa da radi na novom dugometražnom filmu .

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU