Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeZanimljivostiNovi "Batman" i nastavak "Suicide Squad" biće objavljeni 2021. godine

Novi “Batman” i nastavak “Suicide Squad” biće objavljeni 2021. godine

- Advertisement -

Studio Warner Bros. objavio je datume za nekoliko projekata odjednom. Tako će film “The Batman” redatelj Matt Reeves , novi solo film o Dark Knightu, biti objavljen 25. juna 2021. godine. “Suicide Squad 2” , scenarij na kojem trenutno radi James Gunn , sada se očekuje u kinima 6. augusta 2021. godine.
Odred otpisanih (Suicide Squad) (2016) Recenzije Filmova

Dana 9. oktobra postalo je poznato da će Gunn, koji je ranije otpušten s mjesta direktora “Čuvara galaksije 3” zbog starih tweetova, napisati scenarij “Suicide Squad 2“. Tada su se pojavile informacije da može uzeti sliku ravnateljske stolice. Prema THR-u, Gann sada razgovara s Warnerom, što još jednom potvrđuje da će biti angažiran u produkciji nastavka. Drugi film neće biti izravan nastavak, već meki restart s novim likovima.

- Advertisement -

Ben Affleck kako se čini, se neće vratiti u obliku Dark Knighta, a solo film o Batmanu bit će objavljen bez njega. O tome je rekao izvorima Rok, ističući da će slika reći o mladom Bruceu Wayneu. Reeves sada traži prikladnog glumca.

Glumac je zapravo potvrdio ovu informaciju pisanjem na Twitteru: “Radujem se Batman -u u ljeto 2021. da vidim ideje Matta Reevesa na ekranu.”

Warner također radi na projekciji stripa DC Super Fighter . Prema novom rasporedu, crtani film o superherojima kućnih ljubimaca bit će objavljen 21. maj 2021. godine.

Osim DC projekata, studio je izabrao novi dan premijere horrora Doctor Son . Nastavak “Shine” , čiji će junak biti odrasli Danny Torrance, preselio se od 24. januara 2020. do 8. novembra.

Ekranska inačica romana Roalda Dahla The Witches , u režiji Roberta Zemeckisa, bit će objavljena 16. listopada 2020. godine. Istoga dana, Paramount studio će u kinima objaviti fantastičan film “Micronauts” , temeljen na Hasbro igračkama.

Točan datum izlaska objavljen je u određenom bezimenom projektu – 16. juli 2021. godine.

- Advertisement -