Saturday, April 10, 2021

Novi “Batman” i nastavak “Suicide Squad” biće objavljeni 2021. godine

Studio Warner Bros. objavio je datume za nekoliko projekata odjednom. Tako će film “The Batman” redatelj Matt Reeves , novi solo film o Dark Knightu, biti objavljen 25. juna 2021. godine. “Suicide Squad 2” , scenarij na kojem trenutno radi James Gunn , sada se očekuje u kinima 6. augusta 2021. godine.
Odred otpisanih (Suicide Squad) (2016) Recenzije Filmova

Dana 9. oktobra postalo je poznato da će Gunn, koji je ranije otpušten s mjesta direktora “Čuvara galaksije 3” zbog starih tweetova, napisati scenarij “Suicide Squad 2“. Tada su se pojavile informacije da može uzeti sliku ravnateljske stolice. Prema THR-u, Gann sada razgovara s Warnerom, što još jednom potvrđuje da će biti angažiran u produkciji nastavka. Drugi film neće biti izravan nastavak, već meki restart s novim likovima.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ben Affleck kako se čini, se neće vratiti u obliku Dark Knighta, a solo film o Batmanu bit će objavljen bez njega. O tome je rekao izvorima Rok, ističući da će slika reći o mladom Bruceu Wayneu. Reeves sada traži prikladnog glumca.

Glumac je zapravo potvrdio ovu informaciju pisanjem na Twitteru: “Radujem se Batman -u u ljeto 2021. da vidim ideje Matta Reevesa na ekranu.”

Warner također radi na projekciji stripa DC Super Fighter . Prema novom rasporedu, crtani film o superherojima kućnih ljubimaca bit će objavljen 21. maj 2021. godine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Osim DC projekata, studio je izabrao novi dan premijere horrora Doctor Son . Nastavak “Shine” , čiji će junak biti odrasli Danny Torrance, preselio se od 24. januara 2020. do 8. novembra.

Ekranska inačica romana Roalda Dahla The Witches , u režiji Roberta Zemeckisa, bit će objavljena 16. listopada 2020. godine. Istoga dana, Paramount studio će u kinima objaviti fantastičan film “Micronauts” , temeljen na Hasbro igračkama.

Točan datum izlaska objavljen je u određenom bezimenom projektu – 16. juli 2021. godine.

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU