Saturday, April 10, 2021

Novi “The Invisible Man” u izradi

Redateljica trilera “Upgrade” Lee Wannell će preuzeti redateljsku stolicu nove verzije “The Invisible Man”. Jason Bloom ( “Off” ) proizvodi projekt za Universal Studios. Wannell će napisati scenarij.

Novi “The Invisible Man” je još jedan pokušaj Universal-a da vrati klasična čudovišta na ekrane. Ranije, studio ih je planirao oživjeti u okviru “Dark Universe”, gdje je Nevidljivog čovjeka trebao glumiti Johnny Depp.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sada, producenti se namjeravaju odmaknuti od ideje zajedničke franšize i usredotočiti se na nezavisne projekte – bez ograničenja na budžet i ton, jači od onih bliskih izvornom hororu, koji je napravio čudovišta popularna.

Na temelju romana HG Wellsa “The Invisible Man” priča priču o engleskom medicinaru i fizičaru Griffinu, koji je izumio uređaj koji čovjeka čini nevidljivim. Rad je prikazivan nekoliko puta. Najpoznatija adaptacija ostaje film iz 1933. godine , gdje je Claude Raines glumio nevidljivog čovjeka.

“Upgrade”, drugi film Wannella, objavljen je u ožujku 2018. godine. Junak dobiva novu priliku zahvaljujući posebnom čipu ugrađenom u kralježnicu. Kritičari i gledatelji toplo su prihvatili sliku, koja je na blagajnama pokazala vrlo dobre rezultate (14 milijuna dolara), ali nije mogla postati pravi hit.

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU