Novi “The Invisible Man” u izradi

Redateljica trilera “Upgrade” Lee Wannell će preuzeti redateljsku stolicu nove verzije “The Invisible Man”. Jason Bloom ( “Off” ) proizvodi projekt za Universal Studios. Wannell će napisati scenarij.

- Advertisement -

Novi “The Invisible Man” je još jedan pokušaj Universal-a da vrati klasična čudovišta na ekrane. Ranije, studio ih je planirao oživjeti u okviru “Dark Universe”, gdje je Nevidljivog čovjeka trebao glumiti Johnny Depp.

Sada, producenti se namjeravaju odmaknuti od ideje zajedničke franšize i usredotočiti se na nezavisne projekte – bez ograničenja na budžet i ton, jači od onih bliskih izvornom hororu, koji je napravio čudovišta popularna.

Na temelju romana HG Wellsa “The Invisible Man” priča priču o engleskom medicinaru i fizičaru Griffinu, koji je izumio uređaj koji čovjeka čini nevidljivim. Rad je prikazivan nekoliko puta. Najpoznatija adaptacija ostaje film iz 1933. godine , gdje je Claude Raines glumio nevidljivog čovjeka.

“Upgrade”, drugi film Wannella, objavljen je u ožujku 2018. godine. Junak dobiva novu priliku zahvaljujući posebnom čipu ugrađenom u kralježnicu. Kritičari i gledatelji toplo su prihvatili sliku, koja je na blagajnama pokazala vrlo dobre rezultate (14 milijuna dolara), ali nije mogla postati pravi hit.

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...