Zanimljivosti Objavljen datum izlaska Aquaman 2

Objavljen datum izlaska Aquaman 2

-

- Advertisement -
- Advertisement -

Studio Warner izabrao je datum premijere za nastavak blockbustera Aquamana . Drugi film će se pojaviti na filmskim platnima 16. decembra 2022. godine. David Leslie Johnson će pisati scenarij za nastavak. U ovom trenutku nije poznato hoće li James Van preuzeti redateljsku stolicu projekta – sve ovisi o tekstu Johnsona.

Aquaman je objavljen u prosincu 2018. i na kraju je postao najuspješniji film na DC stripovima. Sa budžetom od 160 milijuna dolara, film je prikupio 1,13 milijarde dolara u svjetskim kinima. Warner Studios je ubrzo dao nastavaku zeleno svjetlo, ali dugo se ništa nije znalo o nastavku.

Osim što je nastavio, studio je počeo raditi na spin-offu , koji govori o dubokim morskim čudovištima koja su se pojavila u prvom filmu. Noah Gardner i Aidan Fitzgerald će pisati scenarij.

Aquaman se prvi put pojavio na stranicama stripova u decembru 1941. Sin kraljice Atlantide i čuvar svjetioničara, naslijedio je od svoje majke supersile i sposobnosti da kontrolira ribu, a od oca – suosjećanja i čovječnosti. U pop kulturi, Aquaman je dugo bio glavni izvor šala superheroja.

U 2014. Zack Snyder i Warner Studios izabrali su Jasona Momou za tu ulogu, napuštajući tipičnu plavušu. U izvođenju Momoe, Aquaman je debitirao na velikom platnu u blockbusteru “Batman vs. Superman” , i pojavio se u potpunosti u Ligi pravde . Aquaman je prvi samostalni film o podvodnom superheroju.

- Advertisement -
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Najnovije

Spelling the Dream (2020) Trailer Filma

Netflix je objavio službeni trailer za nadolazeći pravopisni dokumentarac o pčelama "Spelling the Dream".

Secret Society of Second-Born Royals (2020) Trailer Filma

Kad pet tinejdžerskih "drugorođenih kraljeva" otkrije da svi posjeduju poseban gen koji im daje izvanredne sposobnosti, oni...

We Are Freestyle Love Supreme (2020) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za nadolazeći originalni dokumentarac o Huluu "We Are Freestyle Love Supreme."

I May Destroy You Season 1 (2020) Trailer Serije

HBO je objavio službeni trailer za novu britansku seriju "I May Destroy You." Provokativne...

Love, Victor Season 1 (2020) Trailer Serije

Da se ne brka s "Ljubav, Simon," kultnim srednjoškolskim filmom iz 2018. godine Grega Berlantija, iako je...

Summerland (2020) Trailer Filma

Gemma Arterton (The Girl with All the Gifts) glumi antisocijalnu akademsku spisateljicu koja postaje nevoljni čuvar mladog...

Obavezno Pričitati

Haunt (2019) Trailer Filma

U kinima od Septembra 2019. Godine...

Orašar i četiri kraljevstva – The Nutcracker and the Four Realms (2018) Recenzija

Orašar i četiri kraljevstva (2018) Krcko Oraščić i četiri kraljevstva The...

You might also likeRELATED
Recommended to you