Friday, April 16, 2021

Objavljen datum izlaska Aquaman 2

Studio Warner izabrao je datum premijere za nastavak blockbustera Aquamana . Drugi film će se pojaviti na filmskim platnima 16. decembra 2022. godine. David Leslie Johnson će pisati scenarij za nastavak. U ovom trenutku nije poznato hoće li James Van preuzeti redateljsku stolicu projekta – sve ovisi o tekstu Johnsona.

Aquaman je objavljen u prosincu 2018. i na kraju je postao najuspješniji film na DC stripovima. Sa budžetom od 160 milijuna dolara, film je prikupio 1,13 milijarde dolara u svjetskim kinima. Warner Studios je ubrzo dao nastavaku zeleno svjetlo, ali dugo se ništa nije znalo o nastavku.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Osim što je nastavio, studio je počeo raditi na spin-offu , koji govori o dubokim morskim čudovištima koja su se pojavila u prvom filmu. Noah Gardner i Aidan Fitzgerald će pisati scenarij.

Aquaman se prvi put pojavio na stranicama stripova u decembru 1941. Sin kraljice Atlantide i čuvar svjetioničara, naslijedio je od svoje majke supersile i sposobnosti da kontrolira ribu, a od oca – suosjećanja i čovječnosti. U pop kulturi, Aquaman je dugo bio glavni izvor šala superheroja.

U 2014. Zack Snyder i Warner Studios izabrali su Jasona Momou za tu ulogu, napuštajući tipičnu plavušu. U izvođenju Momoe, Aquaman je debitirao na velikom platnu u blockbusteru “Batman vs. Superman” , i pojavio se u potpunosti u Ligi pravde . Aquaman je prvi samostalni film o podvodnom superheroju.

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU