Tuesday, May 21, 2024

Objavljen datum izlaska Aquaman 2

Share

- Advertisement -

Studio Warner izabrao je datum premijere za nastavak blockbustera Aquamana . Drugi film će se pojaviti na filmskim platnima 16. decembra 2022. godine. David Leslie Johnson će pisati scenarij za nastavak. U ovom trenutku nije poznato hoće li James Van preuzeti redateljsku stolicu projekta – sve ovisi o tekstu Johnsona.

Aquaman je objavljen u prosincu 2018. i na kraju je postao najuspješniji film na DC stripovima. Sa budžetom od 160 milijuna dolara, film je prikupio 1,13 milijarde dolara u svjetskim kinima. Warner Studios je ubrzo dao nastavaku zeleno svjetlo, ali dugo se ništa nije znalo o nastavku.

Osim što je nastavio, studio je počeo raditi na spin-offu , koji govori o dubokim morskim čudovištima koja su se pojavila u prvom filmu. Noah Gardner i Aidan Fitzgerald će pisati scenarij.

Aquaman se prvi put pojavio na stranicama stripova u decembru 1941. Sin kraljice Atlantide i čuvar svjetioničara, naslijedio je od svoje majke supersile i sposobnosti da kontrolira ribu, a od oca – suosjećanja i čovječnosti. U pop kulturi, Aquaman je dugo bio glavni izvor šala superheroja.

U 2014. Zack Snyder i Warner Studios izabrali su Jasona Momou za tu ulogu, napuštajući tipičnu plavušu. U izvođenju Momoe, Aquaman je debitirao na velikom platnu u blockbusteru “Batman vs. Superman” , i pojavio se u potpunosti u Ligi pravde . Aquaman je prvi samostalni film o podvodnom superheroju.

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave