Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeZanimljivostiOscar Isaac se pridružuje filmu "Dune"

Oscar Isaac se pridružuje filmu “Dune”

- Advertisement -

Oscar Isaac pregovara s legendarnim studijem o snimanju filma Dune, filma Denisa Villeneuvea . Glumcu je ponuđena uloga Leta Atreidesa, glave kuće Atreidesa i oca glavnog lika Timothyja Shalamea .

Ako se postigne dogovor, Isaac će se pojaviti na ekranu zajedno s Shalame, Stellanom Skarsgardom , Daveom Batistom , Rebeccom Ferguson i Charlotte Rampling .

- Advertisement -

“Dune” govori o dalekoj budućnosti, gdje se čovječanstvo naselilo na udaljenim planetima, a razne moćne obitelji neprestano se bore za vlast nad naseljenim prostorom. U središtu sukoba je pustinjski planet Arrakis. Tamo žive divovski pješčani crvi, a fremeni lutaju po pećinama, ali njegova glavna vrijednost je začin, najvažnija supstanca u svemiru. Onaj tko kontrolira Arrakis kontrolira začin, a onaj koji kontrolira začin kontrolira svemir.

Atreidi su glavni protivnici obitelji Harkonnen i njihovih izravnih suprotnosti, a neprijateljstvo među njima traje već stoljećima.

Od 15. marta pretplatnici Netflixa moći će vidjeti Isaaca u akcijskom filmu Trostruka granica . Također, glumac je izrazio glavu obitelji Addams u istoimenom crtiću , koji će biti objavljen 17. listopada. 19. prosinca Isaac će se pojaviti na ekranima ruskih kina u devetoj epizodi “Ratova zvijezda” .

- Advertisement -