Saturday, April 10, 2021

Oscar Isaac se pridružuje filmu “Dune”

Oscar Isaac pregovara s legendarnim studijem o snimanju filma Dune, filma Denisa Villeneuvea . Glumcu je ponuđena uloga Leta Atreidesa, glave kuće Atreidesa i oca glavnog lika Timothyja Shalamea .

Ako se postigne dogovor, Isaac će se pojaviti na ekranu zajedno s Shalame, Stellanom Skarsgardom , Daveom Batistom , Rebeccom Ferguson i Charlotte Rampling .

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Dune” govori o dalekoj budućnosti, gdje se čovječanstvo naselilo na udaljenim planetima, a razne moćne obitelji neprestano se bore za vlast nad naseljenim prostorom. U središtu sukoba je pustinjski planet Arrakis. Tamo žive divovski pješčani crvi, a fremeni lutaju po pećinama, ali njegova glavna vrijednost je začin, najvažnija supstanca u svemiru. Onaj tko kontrolira Arrakis kontrolira začin, a onaj koji kontrolira začin kontrolira svemir.

Atreidi su glavni protivnici obitelji Harkonnen i njihovih izravnih suprotnosti, a neprijateljstvo među njima traje već stoljećima.

Od 15. marta pretplatnici Netflixa moći će vidjeti Isaaca u akcijskom filmu Trostruka granica . Također, glumac je izrazio glavu obitelji Addams u istoimenom crtiću , koji će biti objavljen 17. listopada. 19. prosinca Isaac će se pojaviti na ekranima ruskih kina u devetoj epizodi “Ratova zvijezda” .

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU