Wednesday, May 22, 2024

Počelo snimanje filma “Jay and the Silent Bob: Reboot”

Share

- Advertisement -

Počelo snimanje filma “Jay and the Silent Bob: Reboot”

S jednim postom na Instagramu, Kevin Smith je istodobno obilježio dva događaja – početak snimanja svog novog redateljskog projekta , Jay and the Silent Bob: Reboot, i godišnjicu srčanog udara .

“Skoro sam umro prije godinu dana”, napisao je Smith. – Tako danas u punoj mjeri živim s Jasonom Museom i Jasonom Leejem tijekom prvog dana rada na mom novom filmu “Jay and the Silent Bob: Reboot”. Zahvaljujući Saban Films i Universal za ulaganje novca u projekt; Jordan Monsanto i Destro Films – što je to učinilo. Zahvaljujem Harleyu Quinnu Smithu i Jennifer Schwalbach Smith , koji su spremni malo više podnijeti moj idiotizam, i Jasonu, koji je ostao sa mnom sve ove godine, dok sam pokušavao u najtežim stvarima za sebe u filmu ili u životu.

Jay i Silent Bob pojavili su se prvi put u Smithovom debitantskom filmu “Clerks” 1994. Trgovci korovima i suprotnosti, ubrzo su postali omiljeni fanovima, a 2001. Dobili su vlastiti projekt “Jay and Silent Bob Strike Back” . Gdje su Jay i Bob otišli u Hollywood kako bi zaustavili filmsku adaptaciju stripova Pykhar i Chronicle. Koji su postali sami prototipovi.

“Reboot” će biti izravan nastavak prvog filma. Nemirni prijatelji prisiljeni su se vratiti u Hollywood kad saznaju da se studio priprema za ponovno pokretanje Pykhara i Kronike.

Datum premijere komedije “Jay and Silent Bob: Reboot” nije prijavljen.

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave