Friday, April 16, 2021

Počelo snimanje filma “Jay and the Silent Bob: Reboot”

Počelo snimanje filma “Jay and the Silent Bob: Reboot”

S jednim postom na Instagramu, Kevin Smith je istodobno obilježio dva događaja – početak snimanja svog novog redateljskog projekta , Jay and the Silent Bob: Reboot, i godišnjicu srčanog udara .

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

“Skoro sam umro prije godinu dana”, napisao je Smith. – Tako danas u punoj mjeri živim s Jasonom Museom i Jasonom Leejem tijekom prvog dana rada na mom novom filmu “Jay and the Silent Bob: Reboot”. Zahvaljujući Saban Films i Universal za ulaganje novca u projekt; Jordan Monsanto i Destro Films – što je to učinilo. Zahvaljujem Harleyu Quinnu Smithu i Jennifer Schwalbach Smith , koji su spremni malo više podnijeti moj idiotizam, i Jasonu, koji je ostao sa mnom sve ove godine, dok sam pokušavao u najtežim stvarima za sebe u filmu ili u životu.

Jay i Silent Bob pojavili su se prvi put u Smithovom debitantskom filmu “Clerks” 1994. Trgovci korovima i suprotnosti, ubrzo su postali omiljeni fanovima, a 2001. Dobili su vlastiti projekt “Jay and Silent Bob Strike Back” . Gdje su Jay i Bob otišli u Hollywood kako bi zaustavili filmsku adaptaciju stripova Pykhar i Chronicle. Koji su postali sami prototipovi.

“Reboot” će biti izravan nastavak prvog filma. Nemirni prijatelji prisiljeni su se vratiti u Hollywood kad saznaju da se studio priprema za ponovno pokretanje Pykhara i Kronike.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Datum premijere komedije “Jay and Silent Bob: Reboot” nije prijavljen.

Nominacije za Oscar 2021

Nick Jonas i Priyanka Chopra najavili su nominirane za Oscara 2021. godine. O ugodnim...

Zlatni Globus 2021 – Lista Pobjednika

U Los Angelesu i New Yorku održana je 78. dodjela Zlatnih globusa hollywoodskih udruga...

Uži izbor za Oscare 2021.

Sezona dodjela nagrada 2021., koliko god neobična bila, zahuktava se! Akademija je, kao i...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU