Zanimljivosti Počelo snimanje filma "Jay and the Silent Bob: Reboot"

Počelo snimanje filma “Jay and the Silent Bob: Reboot”

-

- Advertisement -

Počelo snimanje filma “Jay and the Silent Bob: Reboot”

S jednim postom na Instagramu, Kevin Smith je istodobno obilježio dva događaja – početak snimanja svog novog redateljskog projekta , Jay and the Silent Bob: Reboot, i godišnjicu srčanog udara .

- Advertisement -

“Skoro sam umro prije godinu dana”, napisao je Smith. – Tako danas u punoj mjeri živim s Jasonom Museom i Jasonom Leejem tijekom prvog dana rada na mom novom filmu “Jay and the Silent Bob: Reboot”. Zahvaljujući Saban Films i Universal za ulaganje novca u projekt; Jordan Monsanto i Destro Films – što je to učinilo. Zahvaljujem Harleyu Quinnu Smithu i Jennifer Schwalbach Smith , koji su spremni malo više podnijeti moj idiotizam, i Jasonu, koji je ostao sa mnom sve ove godine, dok sam pokušavao u najtežim stvarima za sebe u filmu ili u životu.

Jay i Silent Bob pojavili su se prvi put u Smithovom debitantskom filmu “Clerks” 1994. Trgovci korovima i suprotnosti, ubrzo su postali omiljeni fanovima, a 2001. Dobili su vlastiti projekt “Jay and Silent Bob Strike Back” . Gdje su Jay i Bob otišli u Hollywood kako bi zaustavili filmsku adaptaciju stripova Pykhar i Chronicle. Koji su postali sami prototipovi.

“Reboot” će biti izravan nastavak prvog filma. Nemirni prijatelji prisiljeni su se vratiti u Hollywood kad saznaju da se studio priprema za ponovno pokretanje Pykhara i Kronike.

Datum premijere komedije “Jay and Silent Bob: Reboot” nije prijavljen.

- Advertisement -
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

NAJNOVIJE

Last Christmas (2019) Trailer Filma

U kinima od Novembra 2019. Godine Naziv: Last Christmas (2019) Žanr Filma: Komedija,...

Dolemite Is My Name (2019) Trailer Filma

U kinima od 2019. Godine Naziv: Dolemite Is My Name (2019) Žanr...

10 Minutes Gone (2019) Trailer Filma

U kinima od Septembra 2019. Godine Naziv: 10 Minutes Gone (2019) Žanr...

The Kill Team (2019) Trailer Filma

U kinima od Oktobra 2019. Godine Naziv: The Kill Team (2019) Žanr...

Low Tide (2019) Trailer Filma

U kinima od Oktobra 2019. Godine Naziv: Low Tide (2019) Žanr Filma: Drama,...

Running with the Devil (2019) Trailer Filma

U kinima od Septembra 2019. Godine Naziv: Running with the Devil (2019)

Obavezno Pročitati

Tallulah (2016) Recenzija

Tallulah (2016)Žanr: Comedy, Drama, RomanceGodina 2016Redatelj:...

Pogledajte i ovoRELATED
Recommended to you