Tuesday, July 2, 2024

Povratak u Australsku Divljinu Film Recenzija (2021) Back to the Outback

Share

SUMIRANJE

Sve u svemu, “Povratak u australsku divljinu” je bio zabavan film, s dovoljno jednostavnom pričom, zanimljivim likovima. Što se priče tiče, možda i nije bilo baš originalno jer smo vidjeli sličnu u kojoj su životinje u zoološkom vrtu morale preživjeti vanjski svijet. Bilo je dosta trenutaka u kojima smo se glasno smijali. Glavni dio je bio urnebesan.
- Advertisement -

Dok se novi naslovi animacija stalno pojavljuju na Netflixu u području serijala – nedavno su tu bili, primjerice, izvanredni naslovi Maya and the Three, A Dark & ​​Grim Story i Arcane – uvijek izgleda prilično loše s filmovima. Tu uvijek ima i zaliha. Ali kvantitativno i kvalitativno, često postoje svjetovi između. Ako ništa drugo, više su kupljeni naslovi poput vrha bogova koji oduzima dah koji pružaju neku klasu. S druge strane, filmovi u vlastitoj produkciji često su samo osrednji. Nažalost, to se odnosi i na “Povratak u australsku divljinu” eng. Back to the Outback, s kojim bi streaming servis želio ponuditi nešto za obitelji za vrijeme blagdana.

Osnovna ideja je naravno lijepa. Australsko-američka koprodukcija Back to the Outback bavi se temom koja je zapravo relevantna. Dok slatke životinje uživaju posebnu zaštitu kao VIP zvijezde, ružne i opasne životinje puštaju se na snimanje. Organizacije za zaštitu životinja godinama se žale da je to pravi problem. Najpoznatiji primjer su nedvojbeno morski psi, koji su kao rezultat kinofilmskog hita Veliki bijeli morski pas iznenada progonjeni i gotovo istrijebljeni kao čudovišta, iako rijetko predstavljaju prijetnju ljudima. Nasuprot tome, popularne životinje se više puta uzimaju kako bi se uz njihovu pomoć posredno zaštitile druge životinjske vrste. Primjer je medonosna pčela, koja je služila kao figura u borbi protiv smrti insekata, iako je sama po sebi mnogo manje ugrožena od životinja koje su zapravo bile uključene.

Australski park divljih životinja bio je poznat među obiteljima i djecom jer je imao dobro poznatog čuvara zoološkog vrta po imenu Chazz (Eric Bana – King Arthur: Legenda o maču, The Finest Hours itd.). Jedna od glavnih atrakcija zoološkog vrta bio je slatki i preslatki medvjed koala po imenu Pretty Boy (Tim Minchin – Robin Hood verzija 2018. itd.). Osim toga, tu je bila i hrpa divljih životinja kojih se posjetitelji plaše poput zmije otrovnice Maddie (Isla Fisher – Godmothered, Visions itd.), pauka Franka (Guy Pearce – Without Remorse, Mare of Easttown mini serija itd.), trnoviti vrag Zoe (Miranda Tapsell), škorpion Nigel (Angus Imrie) i krokodil Jackie (Jacki Weaver – Silver Linings Playbook, Animal Kingdom itd.).

Osjećajući se umorno od toga što ih gledaju kao zastrašujuće životinje i tretiraju ih kao čudovišta, Maddie i ostali odlučili su pobjeći iz zoološkog vrta i vratiti se u Outback gdje će moći slobodno živjeti.

Dakle, kako bi se priča završila? Pronađite sve u ovom zabavnom filmu.

Povratak u Australsku Divljinu Film Recenzija

Dakle, baš kao što sam i pretpostavio, ovaj “Povratak u australsku divljinu” film je zaista bio zabavan. Bilo je dosta trenutaka u kojima smo se glasno smijali. Glavni dio je bio urnebesan, to je bio izgled ovih divljih životinja jer su bile potpuno suprotne od strašnih. Zabavljalo nas je njihovo šareno tijelo, poput narančaste boje škorpiona ili ljubičaste boje pauka, a da ne spominjemo njihova dječja lica.

Osim toga, i njihovi su likovi bili vrlo simpatični. Maddie je bila vrlo meka srca, dok je Zoe bila vrlo inteligentna, plus Frankovo ​​ponašanje jer je za njega bilo vrijeme parenja, ili Nigel koji bi ponekad davao smiješne primjedbe. Ovi atributi učinili su nas prilično angažiranim za životinje i gdje počinjemo navijati za njih. I očito je bilo jako zabavno gledati ih kako daju sve od sebe kako bi došli do Outbacka.

Što se priče tiče, možda i nije bilo baš originalno jer smo vidjeli sličnu u kojoj su životinje u zoološkom vrtu morale preživjeti vanjski svijet i otići u divlji život (siguran sam da ste svjesni o kojem filmu razmišljam kao bio je vrlo uspješan i napravljen u nekoliko nastavaka i spin-offa). Ali interakcija između ovih životinja bila je ono što je mene natjeralo da mi se film dopadne, podržan i nekim zabavnim scenama.

Za mene osobno, ono što mi se najviše svidjelo u “Povratak u australsku divljinu” je bila glumačka postava jer sam mislio da je njihov rad fantastičan i da su uspjeli unijeti život u ove likove. Kako je ovo zajednička američko-australska produkcija, mnogi glumci su bili Australci poput Isle Fisher, Tima Minchina, Erica Bane, Jacki Weaver i drugih. Ovdje su se nakratko pojavili čak i neki australski pjevači poput Kylie Minogue i Keitha Urbana. Animacija je bila prilično dobra s realističnim australskim prizorima. Traje samo 95 minuta, uključujući završne špice u kojima nije bilo scena na sredini ili nakon završetka.

Sve u svemu, “Povratak u australsku divljinu” je bio zabavan film, s dovoljno jednostavnom pričom, zanimljivim likovima, uzbudljivom avanturom i siguran za djecu. Prilično je ugodno i dobra opcija za cijelu obitelj. Dakle, ako tražite ovakvu vrstu filma, onda ga možete isprobati i nadamo se da ćete uživati kao mi. IMDB ocjena Filma: 6,7/10

“Povratak u australsku divljinu” Trailer Filma

Film Credits

“Povratak u australsku divljinu ” Film (Back to the Outback) 2021

Žanr

Animacija, Avantura, Komedija, Filmovi 2021

Redatelj

Harry Cripps, Clare Knight

Producent

Harry Cripps, Gregory Lessans

Zemlja: United States, Australija

Trajanje filma

1h 35min

Datum izlaska 10.12.2021 (svjetska premijera)

U kinima od /

Glavne Uloge i Glumci

Isla Fisher kao Maddie (voice)
Guy Pearce kao Frank (voice)
Jacki Weaver kao Jackie (voice)
Eric Bana kao Chaz (voice)
Kylie Minogue kao Susan (voice)
Gia Carides kao Doreen
Tim Minchin kao Pretty Boy (voice)
Angus Imrie kao Nigel (voice)
Keith Urban kao Doug (voice)
Diesel La Torraca kao Chazzie (voice)
Aaron Pedersen kao Clive (voice)
Celeste Barber kao Skylar (voice)
Miranda Tapsell kao Zoe (voice)
Charmaine Bingwa kao TV Reporter (voice)
Jack Charles kao Greg The head Frill Neck (voice)
John Leary kao Additional Character Voices (voice)

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave

Sve u svemu, “Povratak u australsku divljinu” je bio zabavan film, s dovoljno jednostavnom pričom, zanimljivim likovima. Što se priče tiče, možda i nije bilo baš originalno jer smo vidjeli sličnu u kojoj su životinje u zoološkom vrtu morale preživjeti vanjski svijet. Bilo je dosta trenutaka u kojima smo se glasno smijali. Glavni dio je bio urnebesan.Povratak u Australsku Divljinu Film Recenzija (2021) Back to the Outback